26η αγωνιστική 2019-20 : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΛ - Αστερας Τριπολης 3-0

Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020



Scorer: 18', 36', 44' Μιλοσάβλιεβιτς

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μούζεκ, μπέρτος, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Μπούστος), Ουάρντα, Τόρζε (77′ Βινίσιους), Νούνιτς (69′ λ.τ. Παπάζογλου).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Μιχαήλ, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Μαρτίνεζ (83′ Τασουλής), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Φερνάντεζ Μαρκ (59′ Σίτο), Φερνάντεζ Μπόρχα, Ντέλετιτς, Χαουρέγκι, Κρέπσι (46′ Λουίς Φερνάντεθ).

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Επόπτες: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Χατζηνάκος (Δράμας)
4ος: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας)
AVAR: Σάββας (Σερρών)

Γήπεδο: AEL FC Arena
Εισιτήρια: 1.938



Την πρώτη της νίκη μέσα στο 2020 κατάφερε να πάρει με επιβλητικό τρόπο η ΑΕΛ χάρη σε χατ-τρίκ του Μιλοσάβλιεβιτς που "καθάρισε" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Μία ο Μπέρτος και δύο φορές ο Ουάρντα έδωσαν εξαιρετικές αντίστοιχες ασίστ στον Μιλοσάβλιεβιτς για τα 3 τέρματα που πέτυχε. 

Ουσιαστικοί και με κλασικές ευκαιρίες παρουσιάστηκαν οι βυσσινί, καθώς είχαν και ένα δοκάρι από τον Μόρα στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι απο την άλλη μεριά, θεωρητικά, ήταν από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στον δεύτερο γύρο, αλλά ήταν φλύαροι στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία που θα απειλούσε ιδιαίτερα την εστία του Κρίστινσον. 

Μέσω κοινωνικών δικτύων, διοργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης, η οποία κατέληγε εκτός γηπέδου, πίσω από την θύρα 1. Αποδοκιμασίες και καπνοί από τα καπνογόνα των παρεβρισκομένων διαδηλωτών ήταν ορατά και ακούστηκαν ακόμη και μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης, κατά την διάρκεια του αγώνα.











-->
#ΑΕΛΣτατιστικά αγώνα#ΑΣΤ
3Goals0
3Ασίστ0
7Τελικές Προσπάθειες12
4Σουτ εντός μεγάλης περιοχής1
3Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής8
0Κεφαλιές3
7Αποκρούσεις2
9Επεμβάσεις10
14Κλεψίματα7
23Φάουλ17
1Οφσάιντ1
2Κόρνερ4
32Λάθη33
4/14Γεμίσματα6/16



Στατιστικά παικτών ΑΕΛ
#ΌνομαΘέσηΛεπτάΓκολΚίτρινεςΚόκκινες
1Ογκμουντούρ ΚρίστινσονΤερματοφύλακας94
18Βαγγέλης ΜόραςΑμυντικός941
5Αλέξης ΜιχαήλΑμυντικός94
25Μανώλης ΜπέρτοςΑμυντικός941
66Αλί ΓκαζάλΑμυντικός94
13Ματέο ΜούζεκΑμυντικός941
22Αντάν ΣετσέροβιτςΜέσος94
8Ράντομιρ ΜιλοσάβλιεβιτςΜέσος853
32Τζόναθαν ΜπούστοςΜέσος9
7Άμρ ΟυάρνταΕπιθετικός94
9Γκάμπριελ ΤόρζεΕπιθετικός771
33Μάρκο ΝούνιτςΕπιθετικός69
11Θανάσης ΠαπάζογλουΕπιθετικός251
77ΒινίσιουςΕπιθετικός17


-->

Δηλώσεις

Γρηγορίου:
“Σήμερα τα παιδιά έκαναν ένα εξαιρετικό και ουσιαστικό παιχνίδι. Δεν το είχαμε αυτό στα προηγούμενα παιχνίδια. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ανακάμψει. Είμαστε καλά και αποτυπώθηκε αυτό στο πρώτο μέρος που πετύχαμε και τα τρία τέρματα. Απέναντι σε έναν από τους πιο φορμαρισμένους αντιπάλους και η νίκη παίρνει μεγαλύτερη αξία. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί για λίγους βαθμούς δεν είμαστε στα play-off. Θα μπούμε στην διαδικασία των play-out με το αβαντάζ. Θα προσπαθήσουμε στα 7 παιχνίδια που απομένουν να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Το μυαλό υπάρχει και στην επόμενη χρονιά. Οι κινήσεις που ήρθαν τον Ιανουάριο ήταν με γνώμονα την επόμενη σεζόν. Παράλληλα εννοείται πως οι φετινοί στόχοι είναι αυτοί που μας απασχολούν. Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο σήμερα καθώς έπρεπε να επιτευχθεί για να φτάσουμε στον στόχο που είχαμε από το καλοκαίρι. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται”.

Μιχαήλ:
Ένα καταπληκτικό παιχνίδι για την ΑΕΛ, η άμυνα ήταν αυτό που λέγαμε γρανίτης δεν έχει κάνει ουσιαστικά λάθος και στα 94 λεπτά τα οποία παρακολουθήσαμε. Θεωρείς ότι είναι αυτό ένα από τα σημεία κλειδιά για να φθάσει στη νίκη η ΑΕΛ:«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, σε όλα τα παιδιά, σε όλη την ομάδα, προπονητές σε όλους, γιατί πραγματικά ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μου, ειδικά για τα πρώτα 50 λεπτά. Ήρθε το αποτέλεσμα ήρθε μια μεγάλη νίκη, την χρειαζόμασταν είχαμε πολύ καιρό να κερδίσουμε. Νομίζω όχι απλά κερδίσαμε, κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα του δευτέρου γύρου από την 6ή θέση και κάτω. Η Τρίπολη στο δεύτερο γύρο έχει κάνει μια φοβερή χρονιά και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Τίποτα εγώ θέλω να ευχηθώ να έχουμε ανάλογη συνέχεια σε όλους, γιατί ξεκινάνε τα play out και στεναχωρέθηκα που αυτή η ομάδα δεν μπόρεσε να είναι πιο ψηλά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».


Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη