ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ | ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Πριν να κάνετε χρήση του Δικτυακού τόπου www.vissini.gr (εφεξής «blog») , σας προτρέπουμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης...

Σε περίπτωση διαφωνίας, παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση του blog αλλά να μας γνωστοποιήσετε τις αντιρρήσεις σας προκειμένου να τις λάβουμε υπόψη, στο μέτρο του δυνατού.
Τυχόν περιήγηση ή /και χρήση των υπηρεσιών του blog αποτελεί αμάχητο τεκμήριο ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά και αποδέχεσθε τους παρόντες όρους ανεπιφύλακτα, στο σύνολό τους.

Αποποίηση, Περιορισμός Ευθύνης:

Το blog δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί οποιοσδήποτε επισκέπτης ή διαφημιζόμενος απο τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης και το περιεχόμενο του blog κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας. Η χρήση των ιστοσελίδων στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία συνεπάγονται τη βαθιά γνώση και αποδοχή των όρων του παρόντος.

Διαφημιστικές προβολές

Το blog δεν συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή σχέσεως (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρεται σχέση υπαλληλίας, εντολής, προστήσεως, εταιρίας, συνεταιρισμού, franchise) και συνεπώς φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο και την ακρίβεια των περιεχομένων των διαφημίσεων ή/και για την ποιότητα και τις χρεώσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών των διαφημιζόμενων δια του blog

Γενικότερα:

Το blog καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να συμπεριλαμβάνει ακριβείς και ελεγμένες πληροφορίες σε όλη την έκταση των σελίδων του. Εντούτοις το blog δε δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και πληρότητα του περιεχομένου που δημοσιεύεται και κατά συνέπεια δεν φέρει οιασδήποτε φύσης ευθύνη.
To blog δεν είναι δημοσιογραφικό ειδησεογραφικό και οι όποιες πληροφορίες της τρέχουσας ειδησεογραφίας αναφέρονται στο blog είναι απλή καταγραφή και πιθανόν σχολιασμός, γεγονότων που απλά μας ενδιαφέρουν και θα συζητάγαμε στην καθημερινότητά μας.
Όσοι διαβάζουν το blog, έχουν την ευθύνη του ελέγχου, της διασταύρωσης και εντέλει της αποδοχής της άποψης που εκτίθεται στο blog.
Το blog καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να ελέγχει τα σχόλια των αναγνωστών του. Εντούτοις το blog δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή υβριστικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών σχολίων τα οποία εμφανιστούν στις σελίδες μας υπό μορφή σχολιασμού του περιεχομένου μας.
Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο blog εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο ιδιοκτήτης ή ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων.
Γράφουμε με σεβασμό προς το άτομο, την μοναδικότητα του και το δικαίωμα του να είναι διαφορετικός. Χαρακτηρισμοί μειωτικοί προς κάποιες ομάδες ή άτομα, μπορεί να αναφέρονται και να αναλύονται ως στοιχεία κοινωνικής παθογένειας αλλά δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους συγγραφείς του χώρου.
Εάν ωστόσο από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο, να επικοινωνεί μαζί μας.

Ενημέρωση για αποστολή ειδήσεων φωτογραφιών και λοιπών εγγράφων για αναδημοσίευση:

Το Blog γίνεται αποδέκτης ειδήσεων, καταγγελιών, φωτογραφιών, κειμένων, δελτίων τύπου κλπ από άλλα websites και blogs αλλά και ιδιώτες με στόχο την ενημέρωση και αναδημοσίευση. Ρητά δηλώνετε πως με την αποστολή ολόκληρου κειμένου ή κειμένου με link (υπερσύνδεσμο παραπομπής στην πρωτότυπη είδηση) email στο Blog εξουσιοδοτείτε το Blog να προβεί κατά το δοκούν στην αναπαραγωγή της είδησης, εικόνας, video κλπ παραιτούμενοι ταυτόχρονα από όποια πνευματικά σας δικαιώματα πηγάζουν σε αυτή την είδηση εικόνα κλπ. Έτσι το blog έχει το δικαίωμα αναπαραγωγής της είδησης με ή χωρίς αναφορά της πηγής προέλευσης. Η αποστολή email στο blog αποτελεί αμάχητο τεκμήριο ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά και αποδέχεσθε τον παρόντα όρο ανεπιφύλακτα, στο σύνολό του.

Χρήση Υπερσυνδέσμων :

Η ιστοσελίδα περιέχει υπερσυνδέσμους (hyperlinks) προς άλλες ιστοσελίδες, για πληροφοριακούς λόγους. Η χρήση των υπερσυνδέσμων και των ιστοσελίδων στις οποίες αυτοί παραπέμπουν γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών.
Δε φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο και τις συνέπειες από τη χρήση άλλων ιστοσελίδων μέσω υπερσυνδέσμων.
Δεν είναι ευθύνη του blog να ελέγχει και σε καμία περίπτωση δεν ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει με υπερσυνδέσμους ή διαφημιστικές καταχωρήσεις και δε συνδέεται με αυτά με οποιονδήποτε τρόπο.
Το blog δεν είναι υπεύθυνο και δεν αναλαμβάνει οποιοδήποτε κόστος απο ενδεχόμενες βλαβες ακόμα και πιθανής προσβολή σας απο ιούς ή οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές λογισμικό.

Ενστάσεις Διαφωνίες

Αν διαπιστώσετε κάποιο σφάλμα, κάτι που σας θίγει προσωπικά σαν άτομο ομάδα ατόμων, ή θίγει συμφέροντα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο vissiniblog@gmail.com
Κατά την κρίση μας θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν σφάλμα ή ακόμα και να διαγραφούν τα στοιχεία σας από τα αρχεία μας.No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων