11η Αγωνιστική 2018-19 : Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ

Αστερας Τριπολης - ΑΕΛ 2-0

24 Νοεμβρίου 2018



Scorers : Καλτσάς 55', Μανιάς 89'

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Ματρικάρντι, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Καλτσάς (84' Άνχελ Μαρτίνεθ), Ρόλε (62' Τσιλιανίδης), Τόνσο, Μανιάς (93' Μαρκ Φερνάντεθ).

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Χοτζάλι (72' Μπαργκάν), Χούμπτσεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Πίτι (67' Σαχίτι), Ντέλετιτς, Νούνιτς (84' Κούνιτς).

Διαιτητές: Α.Παπαπέτρου
Επόπτες: Π.Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης 
4ος : Γ.Τάσης

Γήπεδο : Θ. Κολοκοτρώνης
Εισιτήρια: 1.134

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε τον έλεγχο του ματς στα πρώτα 45 λεπτά και οι γηπεδούχοι δημιούργησαν δύο – τρεις καλές φάσεις για να σκοράρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Τα τελειώματα των παικτών του Αστέρα δεν ήταν καλά κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα προβλημάτισε τον Γιώργο Παράσχο. 

Η ομάδα της Τρίπολης πίεσε τους φιλοξενούμενους για το γκολ αλλά η Λάρισα κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στα αμυντικά της πλάνα. Ήταν προφανές πως οι Θεσσαλοί έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στο μηδέν στα μετόπισθεν και δεν χωρά αμφιβολία πως η τακτική που σχεδίασε ο Τζιανλούκα Φέστα απέδωσε για τους «βυσσινί». Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από την αντίπαλο του στα πρώτα 45 λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του σημειώνοντας ένα γκολ.


Η Λάρισα μπήκε στο δεύτερο με πιο επιθετική διάθεση και «επισκέφτηκε» την περιοχή του Παπαδόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αιφνιδιάσουν τον Αστέρα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους αλλά παρά το καλό τους ξεκίνημα, η ομάδα της Τρίπολης βρήκε τον τρόπο να πετύχει το γκολ, εκμεταλλευόμενη μια στιγμή αδράνειας της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων.

Ο Αστέρας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 55’ με τον Κώτσιρα να κάνει ωραία σέντρα και τον Καλτσά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Λάρισας, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ότι δεν κατάφερε σε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας, το πέτυχε σε φάση που δεν «μύριζε» γκολ, με τον Καλτσά να λυτρώνει τους γηπεδούχους.


Ο Αστέρας είχε πολύ καλή ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο 70’, όταν ο Τόνσο έκανε το σουτ και η μπάλα «έγλειψε» το αριστερό δοκάρι του Κρίστινσον. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλη μεγάλη φάση για να πετύχουν δεύτερο γκολ, όταν ο Τσιλιανίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 81’, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, «κλειδώνοντας» την κατάκτηση των τριών βαθμών στο 89’, με σκόρερ τον Μανιά.


-->
#ΑΣΤSTATISTICS#ΑΕΛ
2Goals0
2Ασίστ0
14Τελικές Προσπάθειες5
6Σουτ εντός μεγάλης περιοχής0
7Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής5
1Κεφαλιές0
2Αποκρούσεις6
5Επεμβάσεις20
13Κλεψίματα14
13Φάουλ14
4Οφσάιντ3
8Κόρνερ0
48Λάθη55
8/33Γεμίσματα3/8


Δηλώσεις

Φέστα:
«Δίκαια μας κέρδισε ο αντίπαλος γιατί εμείς δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα με τον σωστό τρόπο. Είχαμε ένα κακό παιχνίδι»
Συνέντευξη τύπου:
"Ο Αστέρας δικαιούταν να κερδίσει το παιχνίδι, γιατί δεν ήμασταν ποτέ μέσα στο παιχνίδι, ήμασταν εκπαιδευμένοι σε διαφορετικό τύπο παιχνιδιού, κάναμε πολλά τεχνικά λάθη και παίρνω πλήρη ευθύνη γι αυτό το παιχνίδι, γιατί πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε σήμερα, τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι εντός που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα δείξω το παιχνίδι στους ποδοσφαιριστές και θα τους δείξω μερικά πολύ κακά λάθη που έγιναν σε αυτό το παιχνίδι."

Μπαργκάν:
«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εμείς ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Δυστυχώς δεν ήρθε. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Εχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια και θα κοιτάξουμε μήπως πάρουμε κάτι από εκεί».
Σχετικά με το που κρίθηκε ο αγώνας: 
«Ο Αστέρας φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο το ματς. Δεν είχε αλλά στις μονομαχίες βγήκε κερδισμένος. Φάνηκε εκεί ότι το ήθελε περισσότερο».
Την εξήγησή του για αυτήν την εικόνα: 
«Θα πρέπει να το συζητήσουμε με τα παιδιά και τον προπονητή ώστε να βρούμε που έγιναν τα λάθη και είδαμε αυτή την εικόνα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε τον Πανιώνιο και στη συνέχεια τους τρεις μεγάλους.Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς εκεί για να έρθει πιο εύκολα η παραμονή στην κατηγορία».









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων