9η Αγωνιστική 2018-19 : Λεβαδειακός - ΑΕΛ

Λεβαδειακoς - ΑΕΛ 1-1

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018


Scorers: Ιωαννίδης 82' - Κοέφ 13'

Λεβαδειακός (Τζιουζέπε Σανίνο): Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (64' Γιακουμάκης), Στανόγεβιτς (73' Όμο), Μανγκά (78' Ιωαννίδης), Σαβαντογκό, Μαρκόβσκι.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Μόρας (31' λ. τρ. Γκόλιας), Ζίζιτς, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κοέφ, Ακόστα, Ντέλετιτς, Πίτι (58' λ. τρ. Χούμπτσεφ), Μπαργκάν (65' λ. τρ. Νούνιτς).


Διαιτητής : Koυμπαράκης (Θράκης) 

Επόπτες: Ακρίβος (Αθηνών) , Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)
4ος: Άγγελος Ευαγγέλου.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Εισιτήρια: 1.248

Με το 1-1 έφυγαν οι Λαρισαίοι από την έδρα του Λεβαδειακού, δεχόμενοι την ισοφάριση στο 82'. Οι παίκτες της ΑΕΛ βρήκαν γρήγορο γκολ με τον Κοέφ και από στατική φάση στο 13'.


Στη συνέχεια η ΑΕΛ πήγε το ματς στα μέτρα της, σε χαμηλό τέμπο δηλαδή κι ενώ ήταν πολύ καλή ανασταλτικά, έστω κι αν προέκυψε στο 31' η αναγκαστική αποχώρηση του Μόρα λόγω τραυματισμού και με τον Γκόλια να τον αντικαθιστά.


Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν σημαντικά τον Κρίστινσον, για να πάνε οι δύο αντίπαλοι στα αποδυτήρια με το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.


Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ. Ο Λεβαδειακός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η μαζική και πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕΛ, δεν του άφησε πολλά περιθώρια. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά, η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι απέδωσε καρπούς. Στο 82’ ο Ιωαννίδης που είχε μπει στο ματς πέντε λεπτά νωρίτερα, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και ισοφάρισε σε 1-1.



-->
#ΛΕΒSTATISTICS#ΑΕΛ
1Goals1
0Ασίστ1
11Τελικές Προσπάθειες5
2Σουτ εντός μεγάλης περιοχής3
6Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής2
3Κεφαλιές0
2Αποκρούσεις5
8Επεμβάσεις32
9Κλεψίματα7
14Φάουλ13
3Οφσάιντ0
5Κόρνερ4
36Λάθη35
8/48Γεμίσματα3/9


Δηλώσεις

Τζιανλούκα Φέστα:

"Το σημερινό είναι ένα παιχνίδι που ρισκάραμε στο τέλος και προσπαθήσαμε να το κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα με καλή φυσική κατάσταση.

Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε, πρέπει όμως να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας από εδώ και πέρα".

Νικος Καρανίκας:

Τι αίσθηση σας αφήνει η ισοπαλία;
"Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια γνωρίζει ο καθένας μας ξεχωριστά ότι είναι πάρα πολύ σημαντικά και πάρα πολύ δύσκολα με όλους τους αντιπάλους, είναι όλοι τελικοί, το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα, σήμερα ευτυχίσαμε να σκοράρουμε πάρα πολύ νωρίς από μια στημένη φάση, θεωρώ ότι αντιδράσαμε πάρα πολύ καλά σε όλες τις περιπτώσεις του παιχνιδιού, άσχετα αν οπισθοχωρήσαμε λίγο έχοντας το αποτέλεσμα, δεν κινδυνεύσαμε από κάποια δημιουργική φάση του αντιπάλου, μόνο από μεγάλες μπάλες και δεύτερες μπάλες κι από σέντρες από τα πλάγια, δεχθήκαμε ένα τέρμα με κόντρα όπως είδατε, επίσης θέλω να σταθώ σε μια φάση στο κέντρο σε μένα στο δεύτερο ημίχρονο  δέχομαι ένα μαρκάρισμα, κόβει μία αντεπίθεση, αλλά η μπάλα πάει σε συμπαίχτη μου, αν σφυριχτεί φάουλ είναι 2η κίτρινη κάρτα στον Καραχάλιο και αποβολή -κόκκινη κάρτα- τότε αλλάζει όλη η ροή του παιχνιδιού, πολύ σημαντικός παράγοντας για ένα παιχνίδι, το 50' στο 55', από κει και πέρα ΟΚ δεχθήκαμε ένα τέρμα, πήραμε μια ισοπαλία, δεν έχουμε να κοιτάμε πίσω, όπως είπα και πριν το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, έχουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας και να το πάρουμε."

Τι κρατάτε σε αυτό το ματς ;
"Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή μας κάθε εβδομάδα, για  να αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά, είμαστε μια ομάδα που η οποία για να μας κερδίσει κάποιος ματώνει, αυτό νομίζω, αυτό δείξαμε και σήμερα στις μονομαχίες, κοντά οι γραμμές , δυσκολοκατάβλητη ομάδα θα έλεγα, από κει και πέρα όπως είπα, θα δουλέψουμε στα μείον μας, κρατάμε τα θετικά, συνεχίζουμε την δουλειά μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι."

Έχεις ξαναπαίξει αριστερά; σε είχαμε συνηθίσει δεξιά.
"Όχι, νομίζω στον ΠΑΣ Γιάννενα που ήμουνα τα τελευταία 3 χρόνια έχω χρησιμοποιηθεί ελάχιστα παιχνίδια, αλλά εντάξει όλα νομίζω είναι θέμα συγκέντρωσης και θέμα πειθαρχίας, από εκεί και πέρα εγώ ακολουθώ τις εντολές του προπονητή μου"

Χρήστος Γρομιτσάρης:

Σας αφήνει το ματς την αίσθηση απογοήτευσης;

Σίγουρα μας αφήνει την αίσθηση της απογοήτευσης και σίγουρα δεν έπρεπε να δώσουμε στο δεύτερο ημίχρονο τόσο πολύ χώρο στον αντίπαλο και έπρεπε να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη από εδώ μέσα.

Είδαμε μία βελτιωμένη αμυντική ΑΕΛ ;

Σίγουρα, βλέπουμε τις αδυναμίες μας σε κάθε παιχνίδι και δουλεύουμε σε αυτές.

Τι κρατάτε σε αυτό το ματς ;

"Σίγουρα κρατάμε ότι δώσαμε πάρα πολύ χώρο στον αντίπαλο και πρέπει αυτα τα μάτς που προηγούμαστε να τα κερδίζουμε και ότι θα πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας."







Ανακοινώσεις απο ΠΑΕ ΑΕΛ

(Κατά τη διάρκεια του αγώνα)

1η ανακοίνωση

Τι θα γίνει κύριε Κουμπαράκη;
Θα σφυρίξεις κανένα φάουλ υπέρ μας;
Στα χτυπήματα από πίσω και με τα δύο πόδια θα βγάλεις καμιά κίτρινη;
Είμαστε παλιοί και καταλαβαίνουμε...
Πότε θα πάρει κόκκινη κάρτα ο Καραχάλιος; Στο τέλος;

2η ανακοίνωση

Τι θα γίνει κύριε Κουμπαράκη;
Μπροστά σου γίνονται τα χτυπήματα...
Αυτοί δεν παίζουν μπάλα, παίζουν ξύλο!

3η ανακοίνωση

Τι κλωτσιά είναι αυτή μπροστά σου; 
Χωρίς μπάλα, τον έκοψε στη μέση...

4η ανακοίνωση

Πότε θα δώσεις φάουλ έξω από την περιοχή;
Νέο Λάμπρου βρήκαμε...

Πόσες επιθέσεις θα τους δώσεις ακόμα;

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων