Κύπελλο 2018-19 2η αγωνιστική 8ος όμιλος ΑΕΛ - Ηρόδοτος

ΑΕΛ - Ηροδοτος (4-1)

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018





Η Λάρισα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπαργκάν, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς βρήκε στο δοκάρι του Κουράκη.
Στο 20΄ το σουτ του Μπάλλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια και δυο λεπτά μετά ο Νούνιντς έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Στο 27 η ΑΕΛ απείλησε και πάλι με το σουτ του Μπαργκάν να αποκρούει ο Κουράκης. Στο 50ο λεπτό του αγώνα η ΑΕΛ έφτασε με ευκολία στην περιοχή, στρώθηκε στον Νούνιτς, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε αρκετά άουτ, παρά το γεγονός ότι ήταν ανενόχλητος. Δύο λεπτά αργότερα ο Νούσιος έκανε ωραία προσπάθεια, αλλά το σουτ του απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Ηρόδοτου.

Το δεύτερο γκολ της ΑΕΛ το πέτυχε ο Μπαργκάν με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του σκόρερ του πρώτου τέρματος Νούνιτς. Στο 62ο λεπτό ο Μπαργκάν έκλεψε την μπάλα στο κέντρο,έκανε την κούρσα και με ωραίο πλασέ

Με το δεύτερο προσωπικό  γκολ του Μπαργκάν η ΑΕΛ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.  Στο 68ο λεπτό ο Νούνιτς πέτυχε το δεύτερπο προσωπικό του γκολ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το μόνο που κατάφερε ο Ηρόδοτος ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μασάδο στο 78ο λεπτό του αγώνα.


Σκόρερς: Νούνιτς 22', 68', Μπαργκάν 56', 63'-Μασάδο 80'

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75΄ Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (59΄ Χοτζαϊ), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66΄ Φρίου)

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73΄Δαμινάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (70΄Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66΄Αμαραντίδης) , Μάκο


Διαιτητές: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) 
Επόπτες: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) Γεώργιος Παλαμίδας (Λακωνίας). 
4ος: Δημήτριος Θεοχάρης (Θεσσαλίας)


Δηλώσεις


Τζιανλούκα Φέστα:

«Πραγματικά το διασκέδασα βλέποντας την ομάδα μου να παίζει ποδόσφαιρο, επειδή παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, με passing game, δηλαδή παίξαμε πραγματικό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αφού όταν παίζεις με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο. Έκανα πολλές αλλαγές και είδα ότι υπάρχει πολύ καλή ανταπόκριση. Τώρα όμως πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό και το οποίο θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Γι' αυτό πρέπει να ανακτήσουμε την ενέργειά μας και να είμαστε έτοιμοι.
Είδα πολύ καλό και ομαδικό πνεύμα, επιτέλους σκοράραμε πολλά τέρματα και γενικά είδα καλή απόδοση, καλό χαρακτήρα και περιμένω το ίδιο να δω και στο επόμενο παιχνίδι.»

Μανώλης Μπερτος:

"Νομίζω ότι θέλουμε ακόμα δουλειά. Το θέλαμε πολύ το σημερινό παιχνίδι. Ευελπιστούμε στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι και να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Για όλες τις ομάδες είναι ένα όνειρο αυτό. Είναι και το δικό μας αυτό .
Προσπαθώ να επανέλθω, αν και νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό θα το κρίνει ο προπονητής μου."

Κενάν Μπαργκάν:

«Πολλά νέα παιδιά και πολλά νέα πρόσωπα, αλλά δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο παρά το γεγονός πως είναι μία κατηγορία κάτω από εμάς.
Δείξαμε πως θέλαμε το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς γιατί έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς και θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς το Σάββατο στη Λιβαδειά και θέλουμε τη νίκη για να πάνε όλα».

Γκέρντι Χοτζάλι:

«Καταφέραμε να κερδίσουμε και ήταν σημαντικό γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε φάσεις και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, γιατί έχουμε πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα. Αφήνουμε το κύπελλο πίσω και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με το Λεβαδειακό. Είναι σημαντικό παιχνίδι και πάμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά.»









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων