4η Αγωνιστική 2018-19 : Ατρόμητος - ΑΕΛ

Ατρομητος - ΑΕΛ 2-0

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018




Scorers: Μπρούνο 54', Ουγκράι 85'

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς (87' Νάτσος), Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (78' Μούγιακιτς), Ουγκράι, Μπρούνο, Κουλούρης (83' Κωτσόπουλος)

AΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Αμντάλα (46' Λεοζίνιο), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Κόεφ (46' Πίτι), Κούνιτς (80' Μπαργκάν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς

Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)
Επόπτες: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας)
4ος: Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας)

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου
Εισιτήρια: 587

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και βρήκαν γκολ στο 54’ με τον Μπρούνο και τον Ουγκράι στο 85’, ενώ η ΑΕΛ φωνάζει για την διαιτησία, βγάζοντας ανακοίνωση μάλιστα την ώρα του αγώνα.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τον Ατρόμητο να πατάει καλύτερα και να δείχνει πιο έτοιμος και αποφασισμένος να πετύχει το γρήγορο γκολ. Μάλιστα, απείλησε μόλις στο 4’ με σουτ του Ουγκράι, ενώ στο 12’ o Κουλούρης από εξαιρετική θέση, σούταρε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε όμως το σουτ του Έλληνα επιθετικού και έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Κρίστινσον απέκρουσε προσωρινά, όμως ο φορ του Ατρομήτου που πήρε το ριμπάουντ, δεν σημάδεψε σωστά.

Οι Περιστεριώτες πάντως, έχοντας κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, συνέχισαν να πιέζουν και στο 28’ απείλησαν ξανά με την κεφαλιά του Βασιλακάκη να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 33’ ο Ρισβάνης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, καθώς βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή, μετά από τράβηγμα του Γκόλια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία ευκαιρία της ΑΕΛ, με τον Μάντσον να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Λεοζίνιο, όμως λίγο μετά ήρθε το 1-0… από σπόντα. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μπρούνο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Γρομητσάρη, πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στην εστία του Κρίστινσον, που αρχικά πρόβλαβε να διώξει αλλά ο Μπρούνο με τη βοήθεια του δοκαριού την έστειλε στα δίχτυα!

Μετά το γκολ η ΑΕΛ βγήκε μπροστά και προσπάθησε να αντιδράσει, από το 70’ έμεινε με 10 παίκτες, μετά την δικαιολογημένη αποβολή του Χούμπτσεφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.  Έτσι λοιπόν, ο Ατρόμητος στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 85’ καθάρισε το ματς, με πολύ ωραίο πλασέ του Ουγκράι εντός περιοχής. Μάλιστα, στο 89’ έφτασε και μία ανάσα από το 3-0, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη ο Κωτσόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κρίστινσον έδιωξε με εντυπωσιακή επέμβαση και κράτησε το 2-0 μέχρι το φινάλε.


-->
#ΑΤΡSTATISTICS#ΑΕΛ
2Goals0
1Ασίστ0
19Τελικές Προσπάθειες4
8Σουτ εντός μεγάλης περιοχής2
6Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής2
5Κεφαλιές0
2Αποκρούσεις8
7Επεμβάσεις15
10Κλεψίματα8
17Φάουλ30
3Οφσάιντ1
5Κόρνερ3
36Λάθη39
15/29Γεμίσματα2/9



Ενός λεπτού σιγή θα κρατήθηκε σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018, στη μνήμη του αδικοχαμένου 21χρονου διαιτητή Νίκου Ντοσίδη. Έτσι πριν την έναρξη του αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΛ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Ο άτυχος διαιτητής, ηλικίας 21 ετών, νοσηλεύονταν στην εντατική του νοσοκομείου «Αγία Όλγα», επειδή κατέρρευσε στη διάρκεια των αγωνιστικών τεστ που έγιναν στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 και αφορούσαν στους υποψήφιους διαιτητές της Γ’ Εθνικής. Ο Ντοσίδης λιποθύμησε λίγο πριν από το τέλος τους και από τότε άρχισε να δίνει μάχη για τη ζωή, την οποία τελικά έχασε.





Συνέντευξη τύπου


Σωτήρης Αντωνίου:

«Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς με τις αλλαγές που κάναμε, γίναμε πιο επικίνδυνοι. Χάσαμε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.
Βάσει αποτελεσμάτων, θέλω να δηλώσω την παραίτησή μου. Η ομάδα χρειάζεται μια νέα αρχή, έπειτα από τρεις σερί ήττες. Είχαμε ατυχίες στα ματς και με τραυματισμούς».



Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ (κατα τη διάρκεια του αγώνα)

 «Κύριε Ευθυμιάδη, πριν το γκολ ο παίκτης του Ατρομήτου στη φάση που προηγείται είναι 5 μέτρα οφσάιντ... Δυστυχώς δεν το έδωσε ο Αγγελόπουλος που σε έχει πάρει αγκαλιά όλο τον αγώνα... Ντροπή πια!!!»


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων