7η Αγωνιστική 2018-19 : ΑΕΛ - Λαμία

ΑΕΛ - Λαμια 1-2

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018



Scorers: 30' Ντέλετιτς - 48' Μπαράλες,  65' Επστάιν

Αποβολή: 76' Βάντερσον

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Κόεφ, Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεβ, Άντωνη, Μπάλλας (75’ Μιλοσάβλιεβιτς), Σάχιτι (13’ Ακόστα), Μπαρκάν (70’ Κούνιτς), Πίτι, Ντέλετιτς

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Καραμάνος, Δημούτσος (68’ Μπερτόλιο), Σκόνδρας, Επστάιν (82’ Ασίγκμπα), Βάντερσον, Μπλάζιτς (62’ Οσμάν)


Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Επόπτες: Αντώνης Σιονιοράκης (Χανίων), Σταύρος Σίπκας (Σάμου)
4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 3.071

Οι "βυσσινί" ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και έφτασαν στο γκολ με τρομερή ενέργεια και σουτ του Ντέλετιτς στο 30'. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν περίμεναν αυτό που ακολούθησε στην επανάληψη.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το... μαχαίρι στα δόντια και μόλις στο 48' έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Μπαράλες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει ψυχολογία και στο 65' έκαναν την ολική ανατροπή με τον Επστάιν, σοκάροντας την ΑΕΛ.

Στο 76' ο Βάντερσον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και άφησε με δέκα την Λαμία, όμως η ΑΕΛ όσο και να πίεσε, δεν μπόρεσε να αποφύγει την πέμπτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

-->
#ΑΕΛSTATISTICS#ΛΑΜ
1Goals2
0Ασίστ1
13Τελικές Προσπάθειες8
4Σουτ εντός μεγάλης περιοχής6
8Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής0
1Κεφαλιές2
3Αποκρούσεις7
4Επεμβάσεις18
13Κλεψίματα12
14Φάουλ22
0Οφσάιντ4
4Κόρνερ2
41Λάθη45
6/26Γεμίσματα9/12


Δηλώσεις στην Κάμερα της NOVA



Τζιανλούκα Φέστα
:


«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Γι αυτό είμαι στενοχωρημένος. Το παιχνίδι ήταν στα δικά μας χέρια και τους το δώσαμε. Κάναμε δύο χαζά λάθη και χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε. Είναι δύσκολο να χωνέψουμε αυτήν την ήττα».


Βαγγέλης Μόρας:


«Στο πρώτο είχαμε πολύ καλό ημίχρονο, ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο ήμασταν ανύπαρκτοι. Δεν μπορείς να πεις κάτι, εμείς φταίμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Χρειάζεται να βγάλουμε προς τα έξω περισσότερη προσωπικότητα και θάρρος γιατί τέτοια ματς που ελέγχεις δε πρέπει να τα χάνεις.

Είναι φυσιολογικό να έρχεται εκνευρισμός μετά από ένα γκολ ειδικά αν είναι στην αρχή, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φας δεύτερο. Προσπαθείς να βάλεις εσύ, κάτι που δεν κάναμε. Δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό και γι' αυτό πρέπει να βγάλουμε θάρρος και όχι φόβο γιατί η αλήθεια δείξαμε πως φοβηθήκαμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και όλοι να κάνουμε αυτοκριτική από σήμερα το βράδυ και από Δευτέρα να αφήσουμε πίσω το ματς αυτό και να πάμε στο επόμενο»

Μίλος Ντέλετιτς:


«Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Βάλαμε το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, αποσυντονιστήκαμε, δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση. Κατάφεραν το γύρισαν το ματς ενώ εμείς βρισκόμασταν με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του συμπαίκτη μου (σ.σ. Γκόλια). Μετά είχαμε 2-3 ευκαιρίες αλλά δεν πήγαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο πήγαμε καλά αλλά στο δεύτερο όχι. Αυτοί πέτυχαν δύο τυχερά γκολ. Τι να πούμε; Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Νομίζω ότι πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πολύ. Στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα.
Εκνευριστήκαμε. Όταν στο προηγούμενο παιχνίδι ο διαιτητής δείχνει πέναλτι για μαρκάρισμα 2 μέτρα εκτός περιοχής κι εδώ γίνεται παρόμοια φάση και δύο χέρια στην περιοχή και αυτός δεν είδε. Πάμε καλύτερα».


Συνέντευξη τύπου



Τζιανλούκα Φέστα:

"Νομίζω ότι παίξαμε πάρα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα παιχνίδι είναι 90 λεπτά και όχι 45 λεπτά, μετά το γκολ του Ντέλετιτς χάσαμε το μυαλό μας κάτι το οποίο δεν είναι αποδεκτό και έπρεπε να αντιδράσουμε όλοι μαζί, αλλά ο κάθε παίχτης έκανε το καλύτερο που μπορούσε ξεχωριστά. Λυπάμαι πάρα πολύ για τους οπαδούς μας και την ομάδα μας, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά σε πολλές παραμέτρους. Το σημαντικό είναι να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι μας."
Σε ερώτηση σχετικά με την πτώση απόδοσης συγκριτικά με το πρώτο ημίχρονο "Πιθανός είμαστε αδύναμοι σε θέμα ψυχολογίας και ίσως κάναμε κάποια ανόητα ατομικά λάθη, η σωστή αντίδραση θα ήταν να αντιδράσουμε όλοι μαζί και όχι μεμονωμένα, είμαστε ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, δουλεύουμε πάρα πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι.
Σε ερώτηση σχετικά με τον Μιλοσαβλιεβιτς που δεν μπήκε από την αρχή στον αγώνα "Ήταν θέμα τακτικής, ήταν απόφασή μου,  θεωρώ ότι όταν παίζεις με 2 αμυντικούς-μέσους, ο Μπάλλας έχει καλύτερη συμπεριφορά στο παιχνίδι, όταν παίζεις με 3 αμυντικούς μέσους, παίζει και ο Μιλοσάβλιεβιτς"















Ανακοίνωση ΠΑΕ

(21/10/2018 1:00)

Το έργο της Ξάνθης ολοκληρώθηκε με διαιτησία Κομίνη, με σχέδιο Τριτσώνη και με πολλά αδικαιολόγητα λάθη δικών μας ανθρώπων.

Έχουμε βρεθεί σε πολύ δυσκολότερες θέσεις και τα έχουμε διορθώσει όλα, γιατί είμαστε διαφορετική ΑΕΛ από τότε που μας έριχναν και επικρατούσε η σιωπή των σφαγμένων αμνών.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων