8η αγωνιστική 2018-19 : ΑΕΛ - ΟΦΗ

ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-0

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018



ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (72' Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα (87' Χούμπτσερ)

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος (61'Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (72' Ντίνας), Βουό (36' Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης

Διαιτητές Αναστάσιος Παπαπέτρου
Επόπτες: Ανδρέας Φωτόπουλος, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ  
4ος: Γεώργιος Βρέσκας

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 2.708


Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κάκιστο από πλευράς θεάματος. Ήταν ένα ματς κέντρου με χαρακτηριστικά τις δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα, τα οποία οδήγησαν στον τραυματισμό του Βουό που έδωσε τη θέση του στον Αραβίδη. Ευκαιρίες δεν μπορούμε να πούμε ότι σημειώθηκαν πέρα από μία κεφαλιά του Μόρα στο 3' για την ΑΕΛ και του Κυριακίδη στο 9' για τον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο μέρος το ματς απέκτησε ενδιαφέρον με την ΑΕΛ να μπαίνει πιο δυνατά και να γίνεται περισσότερο απειλητική. Οι γηπεδούχοι πατούσαν περισσότερο στα κρητικά καρέ και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 63' με τον Κούνιτς. Η μεγαλύτερη φάση όμως χάθηκε στο 85', όταν ο Πίτι ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, πέρασε τη μπάλα μέσα από το τείχος, αλλά ο Στρέζος είχε πολύ καλή αντίδραση και κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ. Στις καθυστερήσεις οι Κρητικοί ανέβηκαν, βρέθηκαν κοντά στο γκολ με το σουτ του Πλατέλλα, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

#ΑΕΛSTATISTICS#ΟΦΗ
0Goals0
0Ασίστ0
10Τελικές Προσπάθειες4
1Σουτ εντός μεγάλης περιοχής1
6Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής1
3Κεφαλιές2
1Αποκρούσεις4
11Επεμβάσεις17
39Κλεψίματα32
19Φάουλ17
5Οφσάιντ2
7Κόρνερ4
33Λάθη44
4/23Γεμίσματα5/17









Keeper:

Η εκτέλεση φάουλ του Πίτι που πέρασε μέσα από το τείχος.


 

Το αναρτημένο πανό εις μνήμην του Χαράλαμπου Μπλιώνα.




Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ (κατά τη διάρκεια του αγώνα)

Κύριε Βαρούχα, Πρόεδρε των διαιτητών Αθηνών, μέχρι τώρα έχουμε ένα πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής σου, ο γιος του γνωστού Παπαπέτρου που έχει δώσει πρωταθλήματα και πρωταθλήματα στην παράγκα κι ένα οφσάιντ που ο παίκτης μας είναι δέκα μέτρα πίσω από τον επόπτη Μπουξμπάουμ Ανατολικής Αττικής, τον εκλεκτό του Θωμά και του Γιαρένη!



Δηλώσεις στην Κάμερα της NOVA


Γιώργος Φουσέκης:


«Ήταν θέμα τύχης. Είχαμε τελικές αλλά υστερήσαμε στον τομέα της τύχης. Δεν είχαμε τύχη. Ήμασταν πιο καλοί και δικαιούμασταν τη νίκη. Δεν ήταν καλό για εμάς το ότι δεν κερδίσαμε αλλά κρατάμε το πάθος και την αγωνιστικότητα. Θα είμαστε πιο τυχεροί στις επόμενες αγωνιστικές και θα πάρουμε βαθμούς.»


Δηλώσεις

Νίκος Καρανίκας:


«Μέσα στο σπίτι μας δεν είναι θετικό να χάνεις πόντους. Νομίζω ότι σήμερα υπερείχαμε σε όλες τις γραμμές. Οκ, ξεκινήσαμε νωχελικά αλλά στην συνέχεια κυριαρχήσαμε.

Υπερείχαμε. Κερδίσαμε φάουλ, κόρνερ και πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πίτι και κάποιες στημένες φάσεις.
Για τις αμφισβητούμενες δεν έχω εικόνα από βίντεο αλλά από το γήπεδο. Νομίζω ότι ήταν πέναλτι.
Από εκεί και πέρα δεν έχουμε να κοιτάξουμε κάτι άλλο. Μόνο μπροστά. Να δουλέψουμε. Αυτό το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα είτε παίζεις με τον πρώτο ή με τον τελευταίο. Απλά εμείς πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η Λάρισα. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Με τεράστια ιστορία με πολύ κόσμο και χωρίς δικαιολογίες. Σήμερα δεν καταφέραμε να σκοράρουμε αλλά αυτό θα έρθει σε ένα άλλο παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μεταφέρει την πίεση στον ποδοσφαιριστή. Εγώ νιώθω τυχερός που υπάρχει πίεση γιατί φαίνεται το πόσο δυνατός χαρακτήρας είσαι. Φοράμε μια βαριά φανέλα και πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής της ομάδας.
Ο Λεβαδειακός είναι πιο κάτω από εμάς στην βαθμολογία. Δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Έχουμε έναν προπονητή που δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει την εικόνα μας. Δουλεύει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία του προπόνηση.
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Το δείχνουμε στο γήπεδο αυτό. Το ότι δεν ήρθε ένα γκολ σήμερα, θα έρθει στα επόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Κοιτάζουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια».

Όγκμουντουρ Κρίστινσον :

«Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε, είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Προχωράμε.  Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Χάσαμε το ματς κόντρα στη Λαμία, φέραμε ισοπαλία σήμερα, πρέπει να προσπαθούμε σκληρά στην προπόνηση και να προχωρήσουμε, είμαι σίγουρος πως θα βρούμε τους βαθμούς που θέλουμε.  Σε όλα τα ματς που δεν έχεις μεγάλη πίεση, είναι δύσκολα, γιατί πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος και έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Είμαστε καλή ομάδα, απλά ακόμα δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στην έδρα μας»

Συνέντευξη τύπου

Τζιανλούκα Φέστα:

«Ήταν πολύ σκληρό να βλέπω το ματς από την κερκίδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά από 20 λεπτά αλλάξαμε κάποια πράγματα και είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Έδωσαν πολλά από πλευράς θέλησης οι παίκτες μας, και σίγουρα θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ένα ματς Κυπέλλου και στη συνέχεια ένα εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες έχουν μεγάλη θέληση για να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε λίγο πιο κακοί μέσα στην περιοχή. Δεν μπορώ να πω πολλά στους παίκτες, δουλεύουν πολύ. 'Έχουμε μια καλή βάση για να χτίσουμε, το ξέρουν και οι ίδιοι πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, όπως το κάνουν μέχρι τώρα.»
Για το πρόβλημα στο γκολ:
«Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, έχουμε καλούς παίκτες αλλά πρέπει να παίζουν πιο δυνατά μέσα στην περιοχή.»
Για την αλλαγή συστήματος λίγο μετά την έναρξη:
«Είχαμε δύο παίκτες τιμωρημένους, πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με το ίδιο σύστημα, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα στις πτέρυγες, γι αυτό άλλαξα ορισμένα πράγματα, με αποτέλεσμα να λειτουργήσουμε καλύτερα.»




Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων