2020-21 : 5η : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης

5η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 1-3

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

Scorers: 89' Μούζεκ - 42', 75' Μπαράλες, 94' Φερνάντεθ

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (71’ Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς (71’ Νικολιάς), Μιλοσάβλιεβιτς (85’ Γλυνός), Τόρζε (56’ Τρούγιτς), Πλατέλλας (85’ Ζαχαράκης), Πινακάς.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε,, Μουνάφο (72’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι, Σίτο (61’ Τιλίκα), Ρίερα (88’ Μπόρχα Φερνάντεθ) (61’ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες (88’ Ορόθκο).

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων). 
Επόπτες: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Κολλιάκος (Αθηνών)
4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)
VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής).

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Ένα ακόμη άσχημο αποτέλεσμα για την ΑΕΛ! Αυτή τη φορά γνώρισε την εντός έδρας ήττα στο Αλκαζάρ από τον Αστέρα Τρίπολη με σκορ 1-3. Οι Αρκάδες ήταν πιο αποτελεσματικοί. Οι «βυσσινί» έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τον Παπαδόπουλο να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις, αλλά στο 89’ ο Μούζεκ με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, αλλά ο Λουίς Φερνάντεθ έγραψε στις καθυστερήσεις το τελικό 1-3.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στο Αλκαζάρ, με ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης να ψάχνουν τα πατήματά τους. Στο 11’ ο Πινακάς ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε απόκρουση στο κοντινό πλασέ του, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Νάγκι μπλόκαρε το τακουνάκι του Μπαράλες. Οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 25’ ο Ριέρα έκανε το πλασέ, αλλά πέρασε μόλις άουτ. Στο 33’ σουτ του Σπαρβ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 37’ η κεφαλιά του Σουάρεθ πέρασε άουτ.

Στο 41’ η ΑΕΛ έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Τόρζε βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, εκμεταλλευόμενος τις κόντρες, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Αστέρας βγήκε στην επίθεση και ο Κώτσιρας έκανε τη σέντρα για το… κεφάλι του Μπαράλες, ο οποίος με σκαστή κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν αυτή που προσπαθούσε να πιέζει και στο 50’ το σουτ του Τόρζε πέρασε πάνω από την εστία. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 70’ ο Ηλιάδης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Κι ενώ η ΑΕΛ προσπαθούσε να γίνει απειλητική, στο 75’ ο Αστέρας μετά από ωραία ενέργεια των παικτών του έφτασε στο 0-2. Ο Τιλίκα συνεργάστηκε όμορφα με τον Λουίς Φερνάντεθ και ο Βραζιλιάνος έβγαλε ασίστ για τον Μπαράλες, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι.

Το γκολ για την ΑΕΛ ήρθε στο 89’, με τον Μούζεκ να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, για το 1-2. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση, αλλά στο 90+4’ ο Λουίς Φερνάντεθ «σφράγισε» τη νίκη για τον Αστέρα, γράφοντας το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ.



Δηλώσεις

Γρηγορίου:
«Έχω την εντύπωση πως ήταν θέμα αποτελεσματικότητας και ηττηθήκαμε. Χάσαμε τις δικές μας ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο να σώζει μια και την Τόρζε να χάνει την άλλη. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτοί με τέσσερις ευκαιρίες πέτυχαν τρία γκολ. Δεν θα κριτικάρω καθόλου το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε γιατί ήμασταν όλοι μπροστά μήπως καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε. Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από ατομικό λάθος. Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, έχω ξαναπεί στους παίκτες μου πως οι άνθρωποι που έχουν προσωπικότητα φαίνονται στα δύσκολα. Είναι μία δύσκολη στιγμή αυτή για την ομάδα. Θέλουμε τύχη για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τα πράγματα είναι πολύ καλά στα αποδυτήρια, μόνο τα αποτελέσματα μας λείπουν και με δουλειά και υπομονή θα έρθουν».

Γλυνός:
«Κακό αποτέλεσμα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν το καταφέραμε. Χάσαμε μια καλή φάση και σκόραρε μετά ο αντίπαλος. Αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Όλοι έχουμε ευθύνη για την ήττα».

Νικολιάς:
«Είχαμε φάσεις, μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά μετά από μία μεγάλη φάση μας δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Κρίμα γιατί δουλέψαμε σκληρά, πρέπει να τα δώσουμε όλα και η συνέχεια θα είναι καλύτερη»

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων