2020-21 : 7η : Βόλος ΝΠΣ - ΑΕΛ

Βόλος ΝΠΣ - ΑΕΛ 1-1

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Scorers: 83' Δουβίκας - 51' (πεν.) Πινακάς

Αποβολές: 50' Μήτογλου (2η κίτρινη), 85' Ριένστρα (απευθείας κόκκινη)

Βόλος ΝΠΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φερράρι, Ντεντάκης (69′ Γκουαροτσένα), Μήτογλου, Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα, Περέα (46′ Τσοκάνης), Μαρτίνες (69′ Μπαρτόλο) (88′ Δημόπουλος), Δουβίκας (88′ Κιάκος).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης (89′ Κωστή), Μιχαήλ, Μούζεκ, Φίλιπ (80′ Μαϊδανός), Μπέρτος, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (63′ Σετσέροβιτς), Πινακάς (80′ Τόρζε), Πλατέλλας (63′ Ντουρμισάι).

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Επόπτες: Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης
4ος: Γεώργιος Τζοβάρας

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ και είχε έναν αντίπαλο με δέκα παίκτες, η ΑΕΛ ισοφαρίστηκε κι ενώ στη συνέχεια είχε απέναντί του έναν Βόλο με 9 παίκτες, τελικά έφυγε από το Πανθεσσαλικό στάδιο με μόνον το βαθμό της ισοπαλίας! Έτσι, οι βυσσινί παραμένουν ακόμη χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, αφού οι γηπεδούχοι είχαν απλά κάποια σουτ του Ουάρντα ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 38′ με την κεφαλιά-ψαράκι του Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ όπως φάνηκε μέσω VAR και το γκολ ακυρώθηκε.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος πάντως και συγκεκριμένα στο 49′, η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Πινακά από τον Μήτογλου -ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα- και ο παίκτης που το πήρε ήταν αυτός που το εκτέλεσε κιόλας, κάνοντας το 0 – 1.

Παρά το γεγονός ότι ήταν με παίκτη λιγότερο, όμως, ο Βόλος έπαιξε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 83′ με το πλασέ του Δουβίκα μετά την κεφαλιά-πάσα του Ουάρντα (1 – 1). Πριν προλάβουν να χαρούν, όμως, οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Ριένστρα, καταφέρνοντας όμως να κρατήσουν έστω την ισοπαλία.



Δηλώσεις

Γρηγορίου:
 «Μετά από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, δικαίως  προηγηθήκαμε στο δεύτερο μέρος. Είχαμε ένα αδικαιολόγητο άγχος, αν συνέχιζε ο αντίπαλος με  11 παίκτες θα ήταν η ομάδα μου πιο κοντά στη νίκη, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το άγχος, μεγάλο ζητούμενο η νίκη για μας, φτάσαμε κοντά δεν τα καταφέραμε, ο αντίπαλος έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση που μπορούν αν αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού. Να αποβάλουμε το άγχος και να έρθει η νίκη. Για να πάρουν αυτά τα παιδιά ένα ψυχολογικό θάρρος».
Για το 3-5-2 που χρησιμοποίησε: «Από το καλοκαίρι έχουμε δουλέψει αρκετούς σχηματισμούς, για τις ανάγκες του εκάστοτε παιχνιδιού, χρησιμοποιούμε τον ανάλογο σχηματισμό. Για μας πέρσι μας έδωσε αρκετά. Έτσι είχαν αυτοπεποίθηση στο επιθετικό κομμάτι, αυτός ίσως μας ταιριάζει, αλλά και με τους άλλους σχηματισμούς σε άλλα παιχνίδια ήταν καλά».

Ντουρμισάι:
«Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να καθησυχάζεσαι ποτέ, γνωρίζουμε επίσης ότι ο Βόλος είναι πολύ καλή ομάδα που την σέβονται όλοι. Από την στιγμή που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα κυριαρχήσαμε αλλά σε μια φάση που αδρανήσαμε ο Βόλος το εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε».
Για το εάν άγχωσε η κόκκινη του Βόλου την ΑΕΛ:«Εγώ όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Αλλά όταν είσαι απ' έξω βλέπεις καλύτερα. Σίγουρα ο κόουτς ξέρει κάτι παραπάνω. Όταν έχει ένα βαθμό στην τσέπη σου από τα προηγούμενα παιχνίδια. Κοιτάς να κλειδώσεις το τρίποντο για να ανεβούμε στην βαθμολογία ίσως καθίσαμε λίγο πίσω και να δεχτήκαμε έτσι το γκολ».
Για την εικόνα της ομάδας του: «Βγάλαμε πάθος και στηρίζαμε τον συμπαίκτη μας παραπάνω. Για εμάς σήμερα είναι σαν να χάσαμε αλλά σίγουρα και βαθμός μετράει».

Κωστή:
Για την εμφάνιση του: "Το χάρηκα που αγωνίστηκα. Αν παίρναμε και τη νίκη θα ήμουν ακόμα περισσότερο".
Για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Βόλο: "Υποτιμήσαμε το παιχνίδι γι' αυτό δεν πήραμε τη νίκη. Πίεση δεν έχουν, είχαμε το σκορ και εκείνοι ήταν με την κόκκινη κάρτα". 
Για τους στόχους της ΑΕΛ: "Η ΑΕΛ έχει μέλλον πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να δώσει πολλά πράγματα".

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων