Γιώργος Αδαμόπουλος (24/2/2023)Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής (24/2/2023) σε ηλικία 77 ετών Γιώργος Αδαμόπουλος ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ σε δύσκολες περιόδους για την ομάδα μας.


Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του πρώην προέδρου της, Γιώργου Αδαμόπουλου, ενώ το ίδιο έπραξε και η Ερασιτεχνική ΑΕΛ.


Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Δραστήριος και πολυπράγμων, ο Γιώργος Αδαμόπουλος που έφυγε σήμερα το μεσημέρι από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, δεν ξεχνάμε ότι εκτός από την χώρα και τον τόπο μας ως πολιτικός, υπηρέτησε και την ΠΑΕ ΑΕΛ σε πολύ δύσκολες εποχές, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά στην διάσωσή της.

Συγκεκριμένα, διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά τις περιόδους 2000-2002 και είχε σημαντική συμβολή στην ένταξή της στον ευεργετικό νόμο Βενιζέλου περί “ειδικής εκκαθάρισης”, γεγονός που της έδωσε την δυνατότητα να ορθοποδήσει οικονομικά, προκειμένου να ακολουθήσει η ανοδική πορεία με τις ιστορικές επιτυχίες στη διάρκεια εκείνης της δεκαετίας.

Ως εκ τούτων, το πένθος όλων μας για την απώλεια είναι αυτονόητο, όπως και τα συλληπητήρια του προέδρου μας κ. Αχιλλέα Νταβέλη, των μελών του Δ.Σ. και του συνόλου των στελεχών μας, προς τους οικείους του.

Καλό ταξίδι πρόεδρε!»


Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ:

«Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιώργου Αδαμόπουλου.

Ο εκλιπών εκτός από την πλούσια πολιτική δράση που επέδειξε για δεκαετίες, αποτέλεσε και πολύτιμο στήριγμα της ομάδας μας στις κρίσιμες περιόδους 2000-02.

Συνέβαλε σημαντικά με προσωπική προσπάθεια στον αγώνα της ΠΑΕ για επιβίωση. Ο κόσμος της ομάδας οφείλει να το θυμάται και να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον Γιώργο Αδαμόπουλο, όπως και όλους τους ανθρώπους της ΑΕΛ εκείνης της ταραχώδους εποχής.

Ειδικά όταν επρόκειτο για έναν ενεργό πολιτικό που απέδειξε με πράξεις την αγάπη του προς την ομάδα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»


Αποκόμματα εφημερίδων

Μερικά αποκόμματα από το αρχείο του vissini.gr που αναδεικνύουν την προσφορά του Γιώργου Αδαμόπουλου ώς πρόεδρο της ΑΕΛ σε μια από τις δυσκολότερες σεζόν της ΑΕΛ 2001-2002. Ελευθερία - Ιούνιος 2001 Κήρυκας - Ιούνιος 2001


Κήρυκας - Αύγουστος 2001


Ελευθερία - Σεπτέμβριος 2001


Κήρυκας - Νοέμβριος 2001


Κήρυκας - Φεβρουάριος 2002


Κήρυκας - Απρίλιος 2002Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη