2023-24 : 21η : ΠΑΟΚ Β - ΑΕΛ 1-2

21η αγωνιστική : ΠΑΟΚ Β - ΑΕΛ 1-2

21 Φεβρουαρίου 2024


Σκόρερς: 62' Τσοπούρογλου - 48' Κοσσουνού, 52' Στίνα

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Παναγιώτου (55′ Πανίδης), Παντεκίδης, Φίλων, Κωττάς, Γιαξής, Σνάουτσνερ (30′ Τσοπούρογλου), Γκούμας (55′ Σπυράκος), Δαρέλας (81′ Σαποβάλοφ), Κανίς (81′ Κουαλιάτα).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Καλουτσικίδης, Παπαγεωργίου Θ., Παπαγεωργίου Κ. (79′ Γιανναράκης), Φατάι (86′ Κόσιτς), Μαυριάς (70′ Νίνο), Στίνα, Κοσσονού (86′ Μορέιρα).

Διαιτητής: Ιωάννης Τομαράς (Θράκης)
Επόπτες: Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Νικόλαος Σάββας (Σερρών)
4ος: Νικόλαος Δραγούσης (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Συμεών Σπύρου (Καστοριάς)

Γήπεδο: Μακεδονικού

Στο πρώτο μερος η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα αλλά είχε φλύαρη κυρίως υπεροχή, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια μεγάλη ευκαιρία. Γρήγορα στο 2ο ημίχρονο στο 48ο λεπτό γράφτηκε το 0-1 απο την ΑΕΛ με τον Κοσονού. Ο Στίνα έφυγε στην κόντρα, έμεινε όρθιος και γύρισε στον Κοσονού, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά και μετά την εκτέλεση κόρνερ απο την ΑΕΛ, η άμυνα του ΠΑΟΚ Β δεν καθαρίζει τη φάση, με τον Στίνα να έρχεται και από το δεύτερο δοκάρι να γράφει το 0-2. Στο 61' ο Τσοπούρογλου είδε τη μπάλα να του στρώνεται μετά από κλέψιμο ψηλά και ασίστ του Πανίδη, και με ένα δυνατό- μονοκόμματο σουτ από τα όρια της περιοχής, μείωσε σε 1-2 για τον ΠΑΟΚ Β το οποίο και θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Δηλώσεις

Παύλος Δερμιτζάκης:
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, σε όλο τον οργανισμό γιατί πραγματικά ήταν μια από τις σημαντικότερες νίκες τη σημερινή και ήταν σημαντικότερη από τις σημαντικότερες. Για τον λόγο του ότι μετά από δύο γεμάτες βδομάδες ήρθαμε να παίξουμε ένα για μας πολύ σημαντικό παιχνίδι για να κρατηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να μειώσουμε τη διαφορά σ' ένα τερέν το οποίο δεν βοηθούσε ομάδες όπως είναι η δικιά μας, με το τακτικό πλάνο το οποίο έχουμε και την ποιότητα και το ότι ήρθαμε με σημαντικές ελλείψεις που σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία, απλά τις αναφέρω. 
Θεωρώ ότι τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα, ξέρουν τι θέλουν και τι ζητάνε. Ξέρουν να διεκδικούν και το σημαντικότερο μέσα από αυτή τη διεκδίκηση ξέρουν να παίρνουν και τα αποτελέσματα. Γιατί είμαστε καλή ομάδα και έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο θα έλεγα ότι ήταν ένα ημίχρονο το οποίο το ελέγχαμε, είχαμε την κατοχή, δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, απεναντίας εμείς ήμασταν αυτοί οι οποίοι κάναμε, είχαμε φάσεις και προϋποθέσεις για να μπούμε μπροστά στο σκορ, κάτι το οποίο δεν έγινε στο ημίχρονο. Μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε κάποια πράγματα πάνω στο σχηματισμό του αντίπαλου γιατί θεωρώ ότι μας αιφνιδίασε ο αντίπαλος σε ότι έχει να κάνει με τον σχηματισμό. 
Παρόλα αυτά όμως μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και σε ένα δεκάλεπτο πετύχαμε δύο γκολ. Είχαμε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι αυτό. Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν έγινε, έγινε το αντίθετο. Δηλαδή δώσαμε με μπάλα δικιά μας, δηλαδή με μπάλα που την είχαμε εμείς στα πόδια, δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να να μειώσει και να μπορέσει μέσα στο χρονικό διάστημα το οποίο είχε που ήταν, ήταν ο χρόνος ήταν πολύς να μπορέσει να πιέσει και να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορούσε, γιατί ο στόχος και αυτής της ομάδας είναι να μπει στα πλέι οφ. Θεωρώ ότι έγινε ένα ματς από εκεί και μετά ροντέο. Προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε, βάλαμε φρέσκα πόδια, κάναμε μια μεγάλη υπερπροσπάθεια γιατί το παιχνίδι πήγε σε μεγάλες μπάλες, πήγε στο να φορτώσουν την αμυντική μας ζώνη και να πάνε σε ισάριθμες. Δώσαμε πολλές μάχες, πήραμε δεύτερες μπάλες, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε για να μπορέσουμε να παίρνουμε ανάσες και να πάρουμε και μέτρα στο γήπεδο. Παρ όλα αυτά όμως, θεωρώ ότι έγινε μια καλή προσπάθεια, σημαντική προσπάθεια για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη. Μια νίκη η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε τη βαθμολογία και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με το Λεβαδειακό την Κυριακή. Δεν έχουμε πολλές μέρες μπροστά μας, λίγες μέρες, άρα πρέπει και να ξεκουραστούμε, που για μένα αυτό είναι το βασικό και να ξεκουραστούμε αλλά και να ετοιμαστούμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λειβαδιά. Το μόνο που ζητάω γιατί σε τέτοια παιχνίδια ξέρετε, δεν τα παίρνουν μόνο οι ομάδες, τα παίρνει ο κόσμος. Άρα θεωρώ ότι ο κόσμος σε αυτό το παιχνίδι θα έρθει, θα μας υποστηρίξει για άλλο ένα παιχνίδι και πραγματικά θα είναι αυτός ο οποίος θα πάρει και την αναμέτρηση αυτή. Τον έχουμε πάρα πολύ ανάγκη και το μόνο που εγώ σαν προπονητής της ομάδας μπορώ να τους πω είναι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας, Θα διεκδικήσουμε τα πάντα σε αυτό το σ'αυτή την αναμέτρηση για να μειώσουμε ακόμα περισσότερο την βαθμολογία, για να μπούμε στα πλέι οφ και και μετά φυσικά απέναντι σε καλές ομάδες να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. 








Η Βαθμολογία:
1. Λεβαδειακός 51 (20 ματς)
2. ΑΕΛ 42 (19 ματς)
3. Νίκη Βόλου 32 (19 ματς)
4. Μακεδονικός 27 (19 ματς)
5. Ηρακλής 25 (19 ματς)
---------------------------------
6. ΠΑΟΚ Β' 24 (19 ματς)
7. ΑΕΚ Β' 24 (18 ματς)
8. Κοζάνη 21 (20 ματς)
9. Αναγέννηση Καρδίτσας 20 (19 ματς)
10. Αιολικός 19 (19 ματς)
11. Καμπανιακός 17 (19 ματς)
------------------------------------
12. Απόλλων Πόντου 11 (18 ματς)
13. Αλμωπός Αριδαίας 0

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη