2023-24 : 24η : ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-0

24η αγωνιστική : ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-0

25 Φεβρουαρίου 2024

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλόυκος, Παπαγεωργίου Θ., Μαϊδανός(72' λ.τ. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (85' Θωμαΐδης), Κοσσονού (63' Φατάι), Παπαγεωργίου Κ.(63' Στίνα), Μαυριάς(72' Nίνο)

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πιρινέν, Μεχία, Μπελμόντ(72' Κωστή), Γκουστάβο(63' Νίκας), Κουάντρα(78' Πολέτο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς(72' Τσιριγώτης)  

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Επόπτες: Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας), Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών)
4ος: Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Χαράλαμπος Μοιραδωράκης (Πειραιά)

Γήπεδο: AEL FC Arena

Ισόπαλη με σκορ 0-0 έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΛ απέναντι στο Λεβαδειακό, που έγινε στο AEL FC ARENA, μπροστά σε 9.000 και πλέον θεατές, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.
Πριν τη σέντρα της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή τιμώντας έτσι την μνήμη ενός ποδοσφαιράνθρωπου της Λάρισας. Ο λόγος για την Ηλία Σελιώνη. Ο οποίος είχε αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΛ στο παρελθόν, όπως του ΟΦΗ και των Τρικάλων, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε πολλές ομάδες του νομού. Άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 65 ετών στις 12 Φεβρουαρίου…
Ενα ματς που είχε σκληρές μονομαχίες, στο 18' ο Μπαΐροβιτς παραλίγο από πλάγια να κρεμάσει τον Σουλούκο, αλλά το σουτ του το έβγαλε σε κόρνερ και στο 21' μια προσπάθεια κατέληξε άουτ.
Ο Μπαΐροβιτς απείλησε και στο 54' μ' ένα δυνατό σου αλλά ο Σουλούκος ήταν και πάλι παρών.
Στο 52' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μεχία, αλλά ο Διαμαντόπουλος είπε να συνεχιστεί το ματς.
Στο 84', η ΑΕΛ είχε μια πολύ καλή στιγμή για να πάρει το ματς αλλά το δυνατό σουτ του Παπαγεωργίου να το βγάζει στη γωνία του ο Γκροφ.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι κι ο Λεβαδειακός φεύγει από την ΑΕΛ με το "Χ" όντας στους 52 βαθμούς ενώ η ΑΕΛ έφτασε στους 43 κι η Νίκη Βόλου που υποδέχεται αύριο την Αναγέννηση Καρδίτσας έχει την ευκαιρία να ροκανίσει τη διαφορά από τους βυσσινί για τη 2η θέση.

Δηλώσεις 

Παύλος Δερμιτζάκης:
Πήρατε το χειροκρότημα από τον κόσμο δεν πήρατε όμως το αποτέλεσμα που θέλατε. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως λένε αν δεν μπορείς να πάρεις ένα ματς, τουλάχιστον να μην το χάσεις. Ισχύει σε σας, στην δική σας περίπτωση ;
Μπήκαμε σε μια διαδικασία ενός παιχνιδιού με πολύ λίγο χρόνο ξεκούρασης. Προσπαθήσαμε λίγο να κάνουμε ένα σχετικό ροτέισον για να έχουμε λίγο περισσότερο ενέργεια, γιατί ο βαθμός δυσκολίας αυτού του παιχνιδιού ήταν υψηλός. Θεωρώ ότι κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε από πλευράς διαχείρισης. Σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι ένα παιχνίδι το οποίο ανταποκρίνεται στην ποιότητα των δύο ομάδων, αλλά και οι δύο θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο και να πετύχουμε τον στόχο που ήταν η νίκη, τουλάχιστον για εμάς. Παίζαμε στην έδρα μας, παίζαμε στον κόσμο μας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σημερινός νικητής υπάρχει και ο κόσμος. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη που έχει προς το ποδόσφαιρο, την αγάπη που έχει στο έμβλημά του στην ομάδα της ΑΕΛ και θεωρώ ότι είναι ένας κόσμος ο οποίος έχει ποιότητα, έχει κουλτούρα και αξίζει αυτή η ομάδα. Είναι κρίμα να μη βρίσκεται στα ψηλά σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς κοιτάμε τη συνέχεια. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να ολοκληρώσουμε και προσπαθούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο ψηλά και σε απόσταση αναπνοής από το Λεβαδειακό, μια ομάδα η οποία κι αυτή κάνει τον αγώνα της. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει ποιότητα και ποσότητα στο ρόστερ, αλλά θα το διεκδικήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει γιατί θεωρώ ότι έχουμε κι εμείς μια πολύ καλή ομάδα. 

Θανάσης Παπαγεωργίου:
Ένα παιχνίδι που ήταν πραγματικό ντέρμπι με πολύ ένταση. Στο τέλος όμως πήρατε το χειροκρότημα του κόσμου για την προσπάθειά σας. Δεν πήρατε τη νίκη βέβαια, που ήταν το ζητούμενο, ωστόσο η επιβράβευση του κόσμου για την προσπάθειά σας ήταν σαν να πήρατε μια νίκη σήμερα. 
Έτσι ακριβώς. Εμείς θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Στο τέλος πραγματικά μας χειροκρότησε και θέλω να σταθώ στο χειροκρότημα του κόσμου. Ο κόσμος της Λάρισας ξέρει από ποδόσφαιρο. Του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο. Ξέρει να ανταμείβει τους ποδοσφαιριστές της ομάδος. Σήμερα έδειξε ένα βροντερό παρών. Χιλιάδες κόσμου ήταν σε αυτό το γήπεδο. Νομίζω πως όλοι είδαν σήμερα ένα παιχνίδι ξεκάθαρα Σουπερλίγκα 1 και όχι 2. Το μεγαλύτερο στοίχημα για μας ήταν να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Νομίζω πως σήμερα κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα. Θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν αυτές οι νίκες, οι οποίες θα μας κάνουν και θα μας δώσουν το εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα στο μέλλον. 
Έχετε ένα ματς περισσότερο να δώσετε από τον Λεβαδειακό για τη συνέχεια και μετά τα πλέι οφ, όπου φυσικά η διαφορά του Λεβαδειακού δεν θα είναι τόσο μεγάλη, καθώς διαιρείται η απόσταση που θα έχετε στην κανονική διάρκεια. Ο coach είπε θα το πάτε μέχρι τέλους. Είστε αποφασισμένοι και απ ότι φαίνεται και από το γήπεδο, αλλά και από τη δύναμη που έχει η ομάδα να το πάτε μέχρι τέλους. 
Εννοείται πως θα το πάμε μέχρι τέλους. Σήμερα η ομάδα παρόλο που έπαιξε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι την Τετάρτη μεσοβδόμαδα και ενδεχομένως κάποιοι να θεωρούσαν ότι θα υπάρχει και κόπωση, νομίζω πως φάνηκε ξεκάθαρα ότι εμείς ήμασταν αυτοί που τρέχαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, να πετύχουμε ένα γκολ. Δυστυχώς ο Λεβαδειακός εντάξει βέβαια, ο σκοπός είναι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Πολλές φορές ήταν η ομάδα που φαινόταν πιο κουρασμένη, έτσι θεωρώ εγώ με παίκτες να πέφτουν κάτω. Ωστόσο, ξαναλέω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι τέλους, μέχρι τη τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, έτσι ώστε να πάρουμε εμείς το πολυπόθητο εισιτήριο, να κάνουμε χαρούμενους και τους εαυτούς μας. Αλλά πάνω απ όλα αυτόν τον κόσμο, αυτές τις χιλιάδες κόσμο που αγαπάνε και στηρίζουν αυτή την ομάδα. 







Η Βαθμολογία:

1. Λεβαδειακός 52 (21 ματς)
2. ΑΕΛ 43 (20 ματς)
3. Νίκη Βόλου 32 (19 ματς)
4. Μακεδονικός 30 (20 ματς)
5. Ηρακλής 26 (20 ματς)
---------------------------------
6. ΠΑΟΚ Β' 24 (19 ματς)
7. ΑΕΚ Β' 24 (18 ματς)
8. Κοζάνη 21 (20 ματς)
9. Αναγέννηση Καρδίτσας 20 (19 ματς)
10. Αιολικός 19 (19 ματς)
11. Καμπανιακός 17 (19 ματς)
------------------------------------
12. Απόλλων Πόντου 11 (18 ματς)
13. Αλμωπός Αριδαίας 0


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη