27η αγωνιστική 2018-19 : Πανιώνος - ΑΕΛ

Πανιωνος - ΑΕΛ 1-0

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019


Scorers: 17' Μαξίμοβιτς

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάλερμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (89′ Οικονομίδης), Τσιλούλης (65′ Παπαγεωργίου), Μπουμάλ (79′ Άρτσε), Ντουρμισάι.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Σικάβκα, Μπέρτος (86' Ζίζιτς), Μόρας, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Νούνιτς (66′ Κούνιτς), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (71′ Γιακιμόφσκι).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Επόπτες: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Δημόπουλος (Φλώρινας)
4ος: Τσαμούρης (Πειραιά).

Γήπεδο: Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.
Εισιτήρια: 896


Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με σκορ 1-0. Πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα και τον διαιτητή Κοτσάνης από την ΑΕΛ. Σε πολύ καλή ημέρα ο πορτιέρο του Πανιωνίου, Μάρλεμπ που σταμάτησε τους παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα στις ευκαιρίες που είχαν.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μαξίμοβιτς στο 17΄. Πολύ καλή η ΑΕΛ στο παιχνίδι, προσπάθησε για το καλύτερο όμως δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από το συγκεκριμένο ματς.

Το ματς είχε ρυθμό, πάθος και ένταση από το ξεκίνημά του. Ο Πανιώνιος κατάφερε στην πρώτη αξιόλογη επιθετική του προσπάθεια στην αναμέτρηση να πάρει... κεφάλι στο σκορ με τον Μαξίμοβιτς να ανοίγει το σκορ με ατομική προσπάθεια (1-0). Δεν το έβαλαν κάτω οι φιλοξενούμενοι και προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα. Πλησίασαν μία ανάσα από το 1-1 στο 29΄, όταν μετά την κεφαλιά του Γκοΐκοβιτς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Μάλερμπ και έφυγε άουτ!

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την ΑΕΛ να προσπαθεί να ισοφαρίσει με όλες τις δυνάμεις της και τους Νεοσμυρνιώτες να προσπαθούν να κλειδώσουν το ματς στην αντεπίθεση. Ο Μαλέρμπ είπε «όχι» στο τελευταίο 10λεπτο σε βολέ του Μπράλιτς στο 83΄, όταν εκτινάχθηκε στο παραθυράκι του κι έδιωξε σε κόρνερ και τρία λεπτά μετά όταν με υπερένταση έπεσε στη γωνία του κι απομάκρυνε το πλασέ του Κούνιτς. Ενδιάμεσα στο 84΄ ο Ντουρμισάι έφυγε στην αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, αλλά απέναντι στον Κρίστινσον αστόχησε.










#ΠΑΝSTATISTICS#ΑΕΛ
1Goals0
0Ασίστ0
7Τελικές Προσπάθειες9
3Σουτ εντός μεγάλης περιοχής5
4Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής1
0Κεφαλιές3
6Αποκρούσεις1
10Επεμβάσεις10
19Κλεψίματα8
17Φάουλ17
1Οφσάιντ2
4Κόρνερ5
38Λάθη38
4/16Γεμίσματα12/26


Δηλώσεις

Φέστα:
«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ορισμένες φορές παίζεις καλά και χάνεις, κάποιες άλλες νικάς χωρίς να παίξεις καλά. Χρειαζόμαστε λίγους βαθμούς ακόμα στα ματς με τις τρεις μεγάλες ομάδες για να είμαστε ασφαλείς. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ήταν πολύ καλός, όμως έλειψε και από τους επιθετικούς μας το φονικό ένστικτο».

Μόρας:
«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χορτάσει να βλέπουμε άσχημα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό σήμερα που είδα με χαροποιεί πολύ. Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι καθόλου. Το μήνυμα που ήθελα πάντοτε να περάσω από τότε που έφυγε ο αδερφός μου ήταν αυτό. Να βλέπω μία αντίπαλη ομάδα να σηκώνει ένα τέτοιο πανό και να στηρίζει μία τέτοια προσπάθεια. Δύο ομάδες ενώνονται, οι φίλαθλοι ενώνονται και περνάμε αυτό το μήνυμα που ήθελα πάντα με τον αδερφό μου, το να γίνει δότης του μυελού των οστών. Ότι και να πω γι΄αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο. Είμαι πραγματικά γεμάτος, αυτά θέλω να κρατήσω από το ποδόσφαιρο. Αυτό το μήνυμα βλέπω ότι αγγίζει όλο τον κόσμο. Θέλω να πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ».


Μπέρτος:
«Εντάξει θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι, το οποίο αξίζαμε κάτι να πάρουμε. Με τις ευκαιρίες που κάναμε στο παιχνίδι πιστεύω μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Εν τέλει δεν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να πάρουμε στο τέλος σε κάποιες φάσεις, το βαθμό. Δεν τα καταφέραμε. Εντάξει τι να κάνουμε ήμασταν άτυχοι, με μία ευκαιρία ο Πανιώνιος μας έβαλε γκολ. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε για τα τρία επόμενα παιχνίδια που είναι επίσης δύσκολα και σημαντικά. Εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος κοιτάμε αυτό, να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και από εκεί και πέρα θα κάνουμε στο τέλος ταμείο».


Ζίζιτς:
Αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα:«Πιστεύω ότι οι οπαδοί είδαν ένα καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε ίσως δεν αξίζαμε να χάσουμε. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο...».
Κατά τη γνώμη του το ματς που κρίθηκε:«Δεν θέλαμε να χάσουμε το παιχνίδι».
Δεχτήκατε ένα γρήγορο γκολ από εκεί και πέρα αντιδράσατε χάσατε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Αυτό που οφείλεται στο άγχος που έχει η ομάδα, στην ατυχία:«Κάποιες φορές από τύχη, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
Πως βλέπεις την συνέχεια:«Ανησυχούμε γιατί έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά όμως δεν φοβάμαι, γιατί η ομάδα πιστεύω παλεύει όλα τα παιχνίδια και εναντίων αυτών των ομάδων μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται».




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη