10η αγωνιστική 2019-20 : ΑΕΛ - Λαμία

ΑΕΛ - Λαμια 0-3

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019


Scorers: 39' Τουράμ, 64', 72' Σκόνδρας

ΑΕΛ (Mιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (46’ Ασούμπρε), Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς (71’ Νούνιτς.), Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Μπούστος), Κάτσε, Ουάρντα, Ντάουντα.

Λαμία (Αποστόλης Μάντζιος):  Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας (89’ Τζανετόπουλος), Βύντρα, Πλιάτσικας. Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Καραμάνος (81’  Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Τουράμ (65’ Σάλιακας).


Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Επόπτες: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος: Βρέσκας (Πιερίας)
VAR: Σέζος (Κιλκίς) 
AVAR: Τζιώτζιος (Θράκης)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 4.367


Βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 για την ΑΕΛ, από τη Λαμία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague 1. Οι βυσσινί είχαν κακή απόδοση και απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους. Στο 39ο λεπτό η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Τουράμ, στο 64ο λεπτό ο Σκόνδρας με ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-3 στο 72ο λεπτό.

Για τους λάτρεις των στατιστικών... στα εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει η ΑΕΛ στην πρώτη εθνική κατηγορία και σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχει χάσει από επαρχιακή ομάδα με το ίδιο αποτέλεσμα (0-3) σε ακόμη έναν μόνο αγώνα την περίοδο 1980-81 από την Καβάλα για την 19η αγωνιστική.
Τυχαίο γεγονός, είναι ότι την περίοδο 1980-81 αμέσως μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Καβάλα με 0-3, η επόμενη αγωνιστική ήταν εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου η ΑΕΛ είχε ηττηθεί με 5-1.





#ΑΕΛΣτατιστικά#ΛΑΜ
0Goals2
0Ασίστ3
16Τελικές Προσπάθειες6
3Σουτ εντός μεγάλης περιοχής4
11Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής2
2Κεφαλιές0
1Αποκρούσεις9
5Επεμβάσεις24
45Κλεψίματα41
10Φάουλ17
2Οφσάιντ1
8Κόρνερ1
51Λάθη55
14/40Γεμίσματα3/8

Στατιστικά παικτών ΑΕΛ
#ΟΝΟΜΑΘέσηΣυμ.ΛεπτάΓκόλΚιρτινες
1Ογκμουντούρ ΚρίστινσονΤερματοφύλακας194
26Έργκις ΚάτσεΑμυντικός1941
5Αλέξης ΜιχαήλΑμυντικός194
18Βαγγέλης ΜόραςΑμυντικός194
25Μανώλης ΜπέρτοςΑμυντικός194
88Νικολα ΣτάνκοβιτςΑμυντικός194
28Σλάβκο ΜπράλιτςΑμυντικός146
22Αντάν ΣετσέροβιτςΜέσος171
32Τζόναθαν ΜπούστοςΜέσος148
8Ράντομιρ ΜιλοσάβλιεβιτςΜέσος146
7Άμρ ΟυάρνταΕπιθετικός194
9Αμπιόλα ΝτάουνταΕπιθετικός194
23Ζαν-Λούκ ΑσούμπρεΕπιθετικός148
33Μάρκο ΝούνιτςΕπιθετικός1231



Δηλώσεις



Γρηγορίου:
«Ξέραμε ποια θα είναι η μορφή του παιχνιδιού. Μπόρεσε η Λαμία να προηγηθεί και ήταν δύσκολα τα πράγματα μετά. Δεν μας πήγε τίποτα καλά.Την 10η αγωνιστική ήρθε η κακή εμφάνιση. Θέλαμε τη νίκη για να ανέβουμε μετά από 31 χρόνια στην 3η θέση της βαθμολογίας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα. Ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια. Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι ο 12ος παίκτης και γι΄ αυτό θα προσπαθήσουμε».
Συνέντευξη τύπου:
«Την 10η αγωνιστική είχαμε μία πολύ άσχημη εμφάνιση κι ένα κακό αποτέλεσμα. Αυτό που μας πείραξε περισσότερο όμως ήταν που στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας που τον έχουμε κάνει χαρούμενο. Και η εμφάνιση και το αποτέλεσμα δεν μας αρμόζει. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έχουν κάνει μία υπερπροσπάθεια κι άλλαξαν τα προγνωστικά που μας θεωρούσαν δεύτερο και τρίτο φαβορί για υποβιβασμό. Έχουμε γυρίσει ματς κι έχουμε κάνει εμφανίσεις που αρμόζουν στην ΑΕΛ», είπε αρχικά. Και συνέχισε.  «Ήρθε σήμερα η άσχημη εμφάνιση και το άσχημο αποτέλεσμα, αλλά προχωράμε παρακάτω. Προτιμώ άλλωστε να μιλάω μετά τις ήττες παρά τις νίκες. Όλα θέλουν την κατάλληλη διαχείριση. Πήρε μία άσχημη έκταση το σκορ που δεν το θέλαμε. Είτε χάσουμε με 0-1 είτε με 0-3 βαθμούς δεν θα παίρναμε. Πήραμε ρίσκα μετά το 70′ μήπως καταφέρουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Το δεύτερο γκολ της Λαμίας έδειξε πως θα ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς όπως σε άλλες περιπτώσεις. Είναι λογικό πάντως να υπάρχει μία κακή εμφάνιση μετά από δέκα αγωνιστικές». Μετά ρωτήθηκε αν οι «βυσσινί» υποτίμησαν τη Λαμία.  «Όχι δεν υποτιμήθηκε ο αντίπαλος. Πιο πιθανό ήταν το βάρος του να βρεθούμε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από 31 χρόνια. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε εμείς κάποιον αντίπαλο. Παραμένουμε στην 6η θέση και δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε. Ας μην ξεχνάμε τι μας θεωρούσαν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν υποτιμούμε κανέναν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική». Στη συνέχεια του μεταφέρθηκε μήπως η ομάδα έχει πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες. «Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που δεν δικαιούμασταν να το χάσουμε είχαμε προβλήματα και με τον Παναιτωλικό και σήμερα. Είναι λογικό όμως κι έχει εξήγηση. Ήρθα 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κι όντως βρήκα μία ομάδα που έλεγαν τα προγνωστικά. Κι ο μεγαλομέτοχος είχε τοποθετηθεί, ενώ και οι ποδοσφαιριστές αυτό που μπορούσαν να δώσουν μετά το ματς με τον Ατρόμητο ήταν 60′ κι όχι παραπάνω. Να φέρεις την ομάδα σε επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να έχεις επιλογές σε επίπεδο τακτικής είναι δύσκολο. Θέλει δουλειά και χρόνο όλο αυτό. Κι αυτό γίνεται από τη πρώτη μέρα του καλοκαιριού και τις προετοιμασίας». Κλείνοντας ρωτήθηκε για την κίτρινη του Κάτσε. «Ο Κάτσε κι ο Ουάρντα δεν έπαιζαν έτσι κι αλλιώς λόγω της συμφωνίας κι ο Κάτσε θα έπαιρνα κάρτα για να συμπληρώσει».

Μιχαήλ:

«Συγγνώμη από τον κόσμο διότι δεν ήμασταν η ΑΕΛ που ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε την κατοχή αλλά δεν βγαίναμε πρώτοι στην μπάλα. Μετά το γκολ η Λαμία κλείστηκε. Εμείς μετά ρισκάραμε και δεχτήκαμε τα υπόλοιπα γκολ. Κανένα παιχνίδι δεν κερδίζετε αν δεν παλέψεις».

Μπέρτος:
«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το θέλαμε από την αρχή, έτσι όπως εξελίχθηκε νομίζω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα, είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν απειλήσαμε όσο έπρεπε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε, με σκληρή δουλειά όλοι ενωμένοι και προχωράμε».Σχετικά με τις λιγοστές φάσεις: «Η Λαμία ήρθε με έναν σκοπό τον οποίο το έδειξε και το σκορ, δηλαδή εμείς είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας και η Λαμία έκανε 3 φάσεις και έβαλε 3 γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι, το αφήνουμε στην άκρη γιατί έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια και να βελτιωθούμε και να πάρουμε ένα καλό μάθημα».


Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων