11η αγωνιστική 2019-20 : ΠΑΟΚ - ΑΕΛ

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019



Scorer: 16' Σφιντέρσκι


Αποβολή: 90+2′ Μιχαήλ (δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Βιεϊρίνια (71′ Λημνιός), Eλ Καντουρί (84′ Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (69′ Άπκομ).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς (90+3′ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (69′ Μπούστος), Φατιόν, Καρανίκας, Νούνιτς, Ασούμπρε (83′ Ντάουντα).

ΔιαιτητήςΓεώργιος Τάσσης (Ηπείρου)
Επόπτες Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου), Γεώργιος Χατζηνάκος (Δράμας)
4ος Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)

Γήπεδο: Τούμπα
Εισιτήρια: 17.398


Την εκτός έδρα ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1. Ο Σφιντέρσκι το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με προβολή, μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια, στο 16ο λεπτό. Φωνάζει η ΑΕΛ για πέναλτι-χέρι του Ίνγκασον, σε σουτ του Σετσέροβιτς, μόλις στο 5ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ του Σφιντέρσκι που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Μάτος, στο 29ο λεπτό. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό, η ΑΕΛ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει σοβαρά, με τον ΠΑΟΚ χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Στο 92ο λεπτό ο Αλέξης Μιχαήλ της ΑΕΛ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.



#ΠΑΟΚΣτατιστικά αγώνα#ΑΕΛ
1Goals0
1Ασίστ0
16Τελικές Προσπάθειες5
5Σουτ εντός μεγάλης περιοχής1
8Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής4
3Κεφαλιές0
2Αποκρούσεις8
13Επεμβάσεις24
31Κλεψίματα31
16Φάουλ22
0Οφσάιντ1
7Κόρνερ4
39Λάθη39
11/39Γεμίσματα3/20

-->
Στατιστικά παικτών ΑΕΛ
#ΟΝΟΜΑΘέσηΣυμ.ΛεπτάΓκόλΚιρτινεςΚόκκινες
1Ογκμουντούρ ΚρίστινσονΤερματοφύλακας1100
28Σλάβκο ΜπράλιτςΑμυντικός1100
18Βαγγέλης ΜόραςΑμυντικός1100
20Νίκος ΚαρανίκαςΑμυντικός1100
88Νικολα ΣτάνκοβιτςΑμυντικός1100
5Αλέξης ΜιχαήλΑμυντικός19621
64Φατιόν ΆντονιΜέσος11001
22Αντάν ΣετσέροβιτςΜέσος1971
8Ράντομιρ ΜιλοσάβλιεβιτςΜέσος1691
32Τζόναθαν ΜπούστοςΜέσος1311
6Παναγιώτης ΜπάλαςΜέσος11
33Μάρκο ΝούνιτςΕπιθετικός1100
23Ζαν-Λούκ ΑσούμπρεΕπιθετικός187
9Αμπιόλα ΝτάουνταΕπιθετικός126


Δηλώσεις

Γρηγορίου:
«Σε μία πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο δεν του επιτρέψαμε να κάνει το παιχνίδι του. Θα μπορούσαμε κι εμείς να εκμεταλλευτούμε τις προϋποθέσεις που είχαμε και να δημιουργήσουμε μία ή δύο καλύτερες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ και να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό ματς. Σίγουρα, επιθετικά χρειαζόμαστε περισσότερα πράγματα. Χρειαζόμαστε ενίσχυση επιθετικά για να μπορέσουμε να διεκδικούμε τα εκτός έδρας τέτοια παιχνίδια. Θέλουμε παραπάνω λύσεις επιθετικά εκτός από τα παιδιά που έχουμε. Θα κοιτάξουμε να βρούμε πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μπροστά για να μας επιτρέψουν σε τέτοια παιχνίδια να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα».
Συνέντευξη τύπου:
«Ήρθαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε το πρώτο σουτ με τον Σετσέροβιτς και άλλη μία ευκαιρία με τον Ασούμπρε. Ο ΠΑΟΚ με την ποιότητα του και με τις πολλές εναλλακτικές λύσεις δημιούργησε με την σειρά του κάποιες φάσεις και ευτύχησε να προηγηθεί. Ο στόχος μας ήταν να παραμείνουμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Δυστυχώς, δεν δημιουργήσαμε κάτι σοβαρό στο δεύτερο ημίχρονο και ήρθε η ήττα η οποία έτσι όπως ήρθε μας αφήνει με πικρία. Κοιτάμε, πλέον, το επόμενο ματς με τον Βόλο εντός έδρας και το Κύπελλο. Θέλουμε μέχρι  μέχρι τα Χριστούγεννα να κρατήσουμε την θέση μας στην πρώτη εξάδα και να προκριθούμε επί της Καλαμάτας στο Κύπελλο. Από ένα σημείο και μετά ανεβάσαμε τις γραμμές μας, θέλαμε να πιέσουμε πιο ψηλά. Θα έπρεπε να ρισκάρουμε, βάλαμε και φορ και επιτελικό μέσο, η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις στην τρίτη ζώνη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να διατηρήσει το 1-0 και έμεινε πιο πίσω. Και αυτό συνέβαλλε ώστε να ανεβούμε στο γήπεδο. Δεν περιμέναμε την ήττα από την Λαμία και η αλήθεια είναι ότι μας πήγε αρκετά πίσω κυρίως ψυχολογικά».


Καρανίκας:
«Είχαμε δουλέψει σκληρά όλη την βδομάδα για να παρουσιαστούμε καλά σήμερα. Ήμασταν καλά διαβασμένοι. Δεχθηκαμε ένα κρύο τέρμα από μία αδράνεια στην άμυνα. Σταθήκαμε πολύ καλά μέσα σε μία έδρα που από όλες τις απόψεις είναι δυνατή και κόντρα σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαστε στεναχωρημένοι για την ήττα μας σήμερα αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι με τον Βόλο. Σημαίνει πολλά για τον Λαρισαίο το ματς με τον Βόλο. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για την φανέλα και την πόλη μας. Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τους φιλάθλους. Είναι ένα ντέρμπι πραγματικό μετά από χρόνια που έλειπε από την μεγάλη κατηγορία και πρέπει να πάρουμε την νίκη για τον κόσμο μας.».



Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων