Play Out 2019-20 : Λαμία - ΑΕΛ

6η αγωνιστική : Λαμία - ΑΕΛ 0-0

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020


Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Καραμάνος (81′ Βασιλόγιανννης), Αραβίδης (84′ Σασί), Σάλιακας.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Φιλίπ, Ηλιάδης, Γκαζάλ (35′ λ.τ. Μιχαήλ), Σετσέροβιτς, Βινίσιους (71′ Λουφάκης), Μιλοσάβλιεβιτς, Πινακάς, Παπάζογλου.

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)
Επόπτες: Κωνσταντίνος Κωνστάντιος, (Εύβοιας), Δημήτρης Μαυρουδής (Ηρακλείου)
4ος: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)
VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 





Οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι, αφού έχουν «καθαρίσει» με την υπόθεση της παραμονής, ενώ βρίσκονται και μακριά από την πρώτη θέση του ειδικού πίνακα των play out.

Αυτό φάνηκε και στην εικόνα του ματς, αφού και οι δύο έμειναν, όχι μόνο μακριά από τα γκολ, αλλά και από τις ευκαιρίες, με την «λευκή» ισοπαλία μοιραία να ακολουθεί.

Με τον βαθμό η ΑΕΛ ανέβηκε στις 34 βαθμούς και διατηρήθηκε στην ένατη θέση, ενώ η Λαμία ακολουθεί στη δέκατη με 33.

Αυτή ήταν το τρίτο 0-0 που μετράει η Λαμία με τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο, ενώ η ΑΕΛ έφερε το ίδιο αποτέλεσμα για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική.

Το πρώτο μισό του ματς ήταν μοιρασμένο, με την ΑΕΛ να μπαίνει πιο δυνατά και να έχει τον έλεγχο και τη Λαμία να παίρνει την υπεροχή πριν το τέλος του 45λεπτου. Στην πρώτη από τις λίγες αξιόλογες στιγμές του ματς, ο Παπάζογλου στο 13’ έφτασε με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Επασί, όμως το τελείωμά του δεν ήταν καλό, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει εύκολα.

Η Λαμία πίεσε περισσότερο μετά το ημίωρο, χωρίς να φτάσει στη μεγάλη ευκαιρία, με την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ρόμανιτς στο 43’ να ξεχωρίζει.

Ο ρυθμός ανέβηκε στο δεύτερο μισό, με τις δύο ομάδες να είναι πιο δραστήριες, όμως και πάλι δεν είδαμε πολλά πράγματα.
Σκόνδρας (52’) και Αραβίδης (54’) απείλησαν την εστία του Κρίστινσον χωρίς αποτέλεσμα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Σάλιακας έβγαλε σέντρα που απομάκρυνε ο Βάντερσον από την καρδιά της περιοχής. Αντίστοιχη επαναλήφθηκε και στο 63’ για τη Λαμία, με σέντρα από αριστερά και κεφαλιά του Βύντρα, που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο.


Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η Λαμία μπήκε περισσότερο στην περιοχή της ΑΕΛ και έψαξε το γκολ, με την άμυνα των βυσσινί να απομακρύνει εύκολα τον κίνδυνο.



Στατιστικά παικτών ΑΕΛ
#ΌνομαΘέσηΛεπτάΓκολΚίτρινες
1Ογκμουντούρ ΚρίστινσονΤερματοφύλακας95
25Μανώλης ΜπέρτοςΑμυντικός95
4Θεοχάρης ΗλιάδηςΑμυντικός95
15Σβέτοζαρ ΜάρκοβιτςΑμυντικός95
70Στελιάνο ΦίλιπΑμυντικός95
5Αλέξης ΜιχαήλΑμυντικός601
66Αλί ΓκαζάλΑμυντικός35
8Ράντομιρ ΜιλοσάβλιεβιτςΜέσος95
22Αντάν ΣετσέροβιτςΜέσος95
11Θανάσης ΠαπάζογλουΕπιθετικός951
29Δημήτρης ΠινακάςΕπιθετικός95
77ΒινίσιουςΕπιθετικός71
27Δημήτρης ΛουφάκηςΕπιθετικός24


#ΛΑΜΣτατιστικά αγώνα#ΑΕΛ
0Goals0
0Ασίστ0
11Τελικές Προσπάθειες9
0Σουτ εντός μεγάλης περιοχής2
8Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής6
3Κεφαλιές1
5Αποκρούσεις4
9Επεμβάσεις19
21Κλεψίματα7
19Φάουλ20
0Οφσάιντ2
6Κόρνερ2
18Λάθη26
5/22Γεμίσματα4/14


Δηλώσεις

Γρηγορίου:
«Είναι δύσκολο να δώσεις κίνητρο στους παίκτες από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Από τη στιγμή που αρκετά παιδιά θα είναι και του χρόνου εδώ, τα περισσότερο φοβούνται και για ενδεχόμενους τραυματισμούς πριν τελειώσει αυτή η πρωτόγνωρη σεζόν. Ανέκαθεν μου άρεσε να δίνω ευκαιρίες και κυρίως να δείχνω πόσο πιστεύω στα νέα παιδιά. Έχοντας κάνει το πλάνο για τη νέα χρονιά, αρκετά από αυτά συγκαταλέγονται σε αυτό. Θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτό τον τομέα. Έχω ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο μου για δύο χρόνια ακόμα, οπότε κάνουμε τα πλάνα μας ελεύθερα για τη σεζόν που ακολουθεί».
Πινακάς:
«Σίγουρα ήταν μια καλή προσπάθεια και από τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες έκανες αρκετές φάσεις, πάλεψαν. Άσχετα αν το παιχνίδι δεν ήταν τόσο βαθμολογικού ενδιαφέροντος και οι δύο ομάδες δοκίμασαν σχήματα, παίκτες. Όπως είδατε χρησιμοποιήσαμε άλλο σχήμα με νεαρούς παίκτες και πιστεύω πως τα πήγαμε πολύ καλά. Σίγουρα ήταν καλή ευκαιρία αυτή, ειδικά αφού εξασφαλίσαμε την παραμονή στην κατηγορία, ο προπονητής μας δίνει τις ευκαιρίες και εμείς πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε, να μείνουμε στο ρόστερ και να συνεχίσουμε την επόμενη χρονιά ακόμα καλύτερα».

Ηλιάδης:
«Σίγουρα όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια. Ήταν ένα παιχνίδι που λέμε αδιάφορο. Δοκιμάσαμε παίκτες και οι δύο ομάδες. Είναι παιχνίδια που λέμε που δουλεύουν οι προπονητές για την επόμενη σεζόν. Ο καθένας δουλεύει όπως ξέρει, από τις οδηγίες του προπονητή και δίνει το καλύτερο στο γήπεδο».

Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη