Play Out 2019-20 : ΑΕΛ - Πανιώνιος

5η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020


Αποβολή: 31' Ντομίνγκες (2η κίτρινη)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Φιλίπ (79' Μούζεκ), Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ (46' Ηλιάδης), Βινίσιους (59' Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου.

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μαξίμοβιτς(81' Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης (61' Άρσε), Τσιλούλης.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Επόπτες: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας), Γιώργος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)
VAR: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)
AVAR: Μιχάλης Καρσιώτης (Ημαθίας)

Γήπεδο: AEL FC Arena
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 




Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πανιώνιο, για την 5η αγωνιστική των play out της Super League 1, που έγινε στο AEL FC ARENA. Οι Νεοσμυρνιώτες φωνάζουν για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδωσε ο Ζαχαριάδης στον Ντομίνγκες, στο 31ο λεπτό του αγώνα. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημά της. Στο 35ο λεπτό ο Πανιώνιος με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε μια ανάσα από το γκολ, με τον Τσιλούλη να κάνει παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά στην περιοχή της Λάρισας, ο Κρίστινσον απέκρουσε ασταθώς δίνοντας το δικαίωμα στον Λυμπεράκη να κάνει την προβολή, όμως ο Μπέρτος έβαλε σωτήρια το πόδι του γλιτώνοντας την ΑΕΛ. Στο 39' ο Παπαζογλου για την ΑΕΛ έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε πάνω στον Ευαγγέλου, ακολούθως στο δοκάρι του Κότνικ και έφυγε άουτ.




Στατιστικά παικτών ΑΕΛ
#ΌνομαΘέσηΛεπτάΓκολΚίτρινες
1Ογκμουντούρ ΚρίστινσονΤερματοφύλακας95
25Μανώλης ΜπέρτοςΑμυντικός95
16Νίκολα ΖίζιτςΑμυντικός951
66Αλί ΓκαζάλΑμυντικός461
13Ματέο ΜούζεκΑμυντικός16
4Θεοχάρης ΗλιάδηςΑμυντικός49
15Σβέτοζαρ ΜάρκοβιτςΑμυντικός95
70Στελιάνο ΦίλιπΑμυντικός79
8Ράντομιρ ΜιλοσάβλιεβιτςΜέσος95
22Αντάν ΣετσέροβιτςΜέσος951
11Θανάσης ΠαπάζογλουΕπιθετικός95
77ΒινίσιουςΕπιθετικός58
9Γκάμπριελ ΤόρζεΕπιθετικός95
29Δημήτρης ΠινακάςΕπιθετικός37


#ΑΕΛΣτατιστικά αγώνα#ΠΑΝ
0Goals0
0Ασίστ0
11Τελικές Προσπάθειες4
1Σουτ εντός μεγάλης περιοχής1
6Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής1
4Κεφαλιές2
1Αποκρούσεις4
11Επεμβάσεις19
20Κλεψίματα18
19Φάουλ14
1Οφσάιντ2
9Κόρνερ4
25Λάθη32
8/32Γεμίσματα2/13


Δηλώσεις

Γρηγορίου:
«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι αποδείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι παίζουμε για την φανέλα που εκπροσωπούμε. Γι’ αυτό θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά είναι ότι ενώ δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον προσπαθούμε να διατηρήσουμε το όνομα της ομάδα μας. Σε ένα παιχνίδι που έπαιξε ρόλο και η αποβολή είχαμε τον έλεγχο από την αρχή αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αγωνιστικά κρατάμε ότι τα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια. Αν είχαμε καταβάλει τέτοια προσπάθεια και στα προηγούμενα παιχνίδια τότε ίσως να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Τώρα πρέπει να παλέψουμε τα παιχνίδια που έχουμε και σταδιακά να δούμε το μέλλον γιατί είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση».

Ηλιάδης:
«Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Ο Πανιώνιος αμύνθηκε καλά, κλείστηκε πίσω, με λίγη τύχη ίσως βάζαμε το γκολ της νίκης. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πανιώνιο που κάνει τον δικό του αγώνα».

Ζίζιτς:
«Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Δεν το πετύχαμε. Ήμασταν καλύτεροι στο σημερινό παιχνίδι. Η τύχη δεν ήταν μαζί μας, το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ».
Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη