Play Out 2019-20 : ΑΕΛ - Ξάνθη

7η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ξάνθη 0-0

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020


ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς (83' Μιχαήλ), Ηλιάδης, Ζίζιτς, Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς (76' Λουφάκης), Σετσέροβιτς, Τόρζε, Πινακάς, Βινίσιους.

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς (84' Κάστρο), Κοβάτσεβιτς, Ντε Αμορίμ (89' Σόσα), Στούρτζεον, Γκαργκαλατζίδης (70' Φοσέ).

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Επόπτες: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτω/νίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
AVAR: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 



ΑΕΛ και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στο AEL FC Arena, σ' ένα κακό ματς με ελάχιστες φάσεις, για την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague 1. Η Ξάνθη άφησε στην τελευταία θέση τον Πανιώνιο και θα μείνει στην κατηγορία αν γίνει τελικά και επικρατήσει στο μπαράζ παραμονής με τον 2ο της Super League 2, Απόλλωνα Σμύρνης.



Για τα όσα έγιναν πριν το ματς της ΑΕΛ με τη Ξάνθη αναφέρθηκε με ποστάρισμα του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ερασιτεχνική ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Γιώργου Νάκα:

«Ο ύμνος του ΠΑΟΚ ακούστηκε από τα μεγάφωνα του AEL fc Arena κατά την προθέρμανση των ομάδων στο ΑΕΛ-Ξάνθη, για πείραγμα στους φιλοξενούμενους λόγω της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας. Πολλά «συγχαρητήρια»” στους υπαλλήλους, είστε άξιοι και υπάκουοι στη δουλειά σας, πολλά “μπράβο” στους Λαρισαίους του Δ.Σ. είστε ικανοί συνεργάτες. ΑΕΛ όμως δεν είστε. Τα μηνύματα στη φανέλα και τα «Σουζάνα» επίσης από τα μεγάφωνα είναι πλέον αμελητέα. Ζούμε τους χειρότερους οπαδικούς εφιάλτες μας».

Δηλώσεις

Γρηγορίου:

«Τη ζήσαμε έντονα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι γιατί έτσι επιτάσσει η ιστορία μας. Μετά τον Βόλο ενώ ήμασταν βαθμολογικά αδιάφοροι, έπρεπε και πάλι να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τους παίκτες μου, βάλαμε κάποια νέα παιδιά για να στηρίξουμε ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας μας. Είχαμε μόλις δύο αλλαγές, καταλαβαίνετε πόσο μεγαλύτερη αξία παίρνει η προσπάθεια. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Είναι η τελευταία συνέντευξη για αυτή τη σεζόν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, στη διοίκηση, στον πρόεδρο αλλά και στον κόσμο. Εύχομαι από εδώ και πέρα τα παιχνίδια να διεξάγονται με κόσμο».

Κρίστινσον:
«Η Ξάνθη έπαιζε για τη ζωή της, ήξερε στο δεύτερο ημίχρονο πως πάει το παιχνίδι που την ενδιέφερε. Εμείς παίξαμε το παιχνίδι μας και νιώθουμε υπερήφανοι που κάναμε την προσπάθεια μας. Πέρασα δύο χρόνια εδώ, ευχαριστώ τους πάντες για αυτά που έζησα εδώ στην ΑΕΛ. Θα αρχίσω να σκέφτομαι το μέλλον μου τώρα, είχαμε παιχνίδια ως τώρα, οι σκέψεις μου θα αρχίσουν από εδώ και πέρα».
Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη