2020-21 : 10η : ΑΕΛ - Ατρόμητος

10η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ατρόμητος 0-0

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ (55′ λ.τ. Μούζεκ), Σπαρβ (80′ Γκαζάλ), Φίλιπ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας, Πινάκας (80′ Τρούγιτς), Γιουνές (62′ Ντουρμισάι).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Γκάλο (90′ Ρισβάνης), Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης (90’+1′ Νάτσος), Ραμπέγιο (67′ Μάτιτς), Χριστοδουλόπουλος (67′ Μουνίθ), Μανούσος (90′ Κωτσόπουλος).

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) 
Επόπτες: Τζιώτζιος (Θράκης), Σακκάς (Θεσσαλίας) 
4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου) 
VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) 
AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Στο στείρο 0-0 αρκέστηκαν ΑΕΛ και Ατρόμητος στο στάδιο Αλκαζάρ και μοιράστηκαν απο 1 βαθμό. Στο παρθενικό παιχνίδι του Γιάννη Τάτση ως προπονητή στην μεγάλη κατηγορία, οι βυσσινί μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους το πρώτο 10λεπτο, η συνέχεια παίχτηκε στο κέντρο χωρίς καμία κλασική ευκαιρία απο καμία ομάδα. Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι και δίκαιή θεωρείται η στείρα ισσοπαλία για τις 2 ομάδες.



Δηλώσεις

Τάτσης:
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: 
"Καλό παιχνίδι, είχε ένταση, δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Προσέξαμε και το αμυντικό κομμάτι και προσπαθήσαμε ότι μπορούσαμε επιθετικά, κάναμε και εμείς και ο Ατρόμητος κάποιες ευκαιρίες. Τα παιδιά προσπάθησαν, είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα και η συνέχεια είναι μπροστά μας". 
Για το ντεμπούτο του και όσα δούλεψε τις προηγούμενες ημέρες: 
"Έκανα τρεις προπονήσεις και δουλέψαμε σε λίγα πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Προσπαθήσαμε να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση στον τρόπο άμυνας και στην επίθεση έχουμε κάποιες αυτοματοποιημένες κινήσεις σε αυτό το σχηματισμό". 
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: 
"Η συνέχεια είναι πάντα δύσκολη σε όποια μοίρα και αν είναι μια ομάδα. Πάντα πρέπει να προσπαθείς για το επόμενο παιχνίδι. Μου άρεσαν τα πρώτα λεπτά που μπήκαμε δυνατά και το επιθετικό pressing". 

Πλατέλλας:
Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: 
"Με νέο προπονητή στον πάγκο μας θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι και αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μας. Σε αυτά τα παιχνίδια, αν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν χάνεις. Σημαντικός ο βαθμός, κοιτάμε τη συνέχεια και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια. Η ομάδα ήταν δεμένη, είναι σημαντικό να είμαστε οικογένεια, όπως είμαστε. Παλέψαμε όλοι μαζί, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και προχωράμε". 

Πινακάς:
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:
"Ήταν σχετικά δίκαιη η ισοπαλία, μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν διαβασμένες και είχαν ευκαιρίες. Μέχρι το 75ο λεπτό ήμασταν καλύτεροι, όμως στο τέλος πίεσε ο Ατρόμητος".
Για την αλλαγή προπονητή:
"Ήταν μια δύσκολη περίοδος με την αλλαγή του προπονητή, προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που μας έδειξε ο νέος προπονητής. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε αρκετά καλά και συνεχίζουμε".
Για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΛ:
"Η ομάδα πηγαίνει καλύτερα σε κάθε παιχνίδι, συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το νέο μας προπονητή, θα κάνουμε αυτά που μας ζητάει και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη".





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων