2020-21 : 9η : ΑΕΚ - ΑΕΛ 4-1

ΑΕΚ - ΑΕΛ 4-1

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

Scorers: 55' Μαχαίρας, 71' Ανσαριφάρντ, 78' Σιμόες, 88' Γαλανόπουλος - 68' Σπαρβ

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Λόπες (66' Ινσούα), Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Σιμόες, Σάκχοφ (81' Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Αλμπάνης, Μαχαίρας (67' Λιβάγια), Ολιβέιρα (60' Ανσαριφάρντ - 82' Τάνκοβιτς).

ΑΕΛ (Μ.Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (86' Γιουνές), Μούζεκ (78' Τρούγιτς), Μπέρτος (86' Γρηγορόπουλος), Νικολιάς (46' Τόρζε).

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
Επόπτες: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν.Αττική), Ανδρέας Μειντάνας (Αχαΐας)
4ος: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) 
AVAR: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐα)

Γήπεδο: Ριζούπολης "Γεώργιος Καμάρας" (Λόγω των έργων που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ)
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Η ΑΕΛ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με την ανασταλτική της λειτουργία να λειτουργεί θετικά υπέρ της και πήγε στο ημίχρονο κρατώντας το 0-0. Στο 2ο ημίχρονο στο 55ο λεπτό δέχθηκε ενα κρύο τέρμα, αλλά απάντησε ισοφαρίζοντας στο 68ο λεπτό με τον Τίμ Σπάρβ. Μετά απο 4 λεπτά η ΑΕΚ πίεσε φτάνοντας σε ακόμη ενα γκολ και στη συνέχεια η έλλειψη συγκέντρωσης έφερε άλλα 2 γκολ στα δίχτυα του Νάγκι διαμορφώνωντας το τελικό 4-1.


Δηλώσεις

Γρηγορίου:
Για το παιχνίδι: «Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρώ ότι κάναμε… δώρο στον αντίπαλο. Όταν ισοφαρίζεις σε αυτό το λεπτό και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, κάνουμε δώρο το δεύτερο γκολ σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, δύσκολα μετά μπορείς να επανέλθεις στο παιχνίδι. Η ομάδα για 72 λεπτά έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Όποιος δει το σκορ θα πιστέψει ότι ήταν εύκολο για την ΑΕΚ. Δεν ήταν όμως έτσι. Πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια».

Για τα λάθη των παικτών του: «Δεν είναι θέμα να διορθωθεί το μυαλό των παικτών. Είναι επαναλαμβανόμενα τα λάθη που κάνουμε. Έχουμε την ατυχία ότι τα λάθη μας γίνονται γκολ. Το λάθος είναι καθαρά ατομικό για κάθε παίκτη. Δεν είναι θέμα συνολικής δουλειάς. Ευελπιστώ στο μέλλον να περιορίσουμε τα δικά μας λάθη και να εκμεταλλευτούμε του αντιπάλου».

Για την αλλαγή του Γιουνές: «Δεν προλάβαμε να κάνουμε τις αλλαγές. Κομβικό ήταν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Μετά και το τρίτο όλα τελείωσαν επί της ουσίας. Απόλυτα λογικό να μείνει ο Καρέρα στο τρίτο γκολ, γιατί έφυγε το άγχος. Εγώ μένω στο δικό μας λάθος και στο 2-1».

Ντουρμισάι:
«Πιστεύω ότι μέχρι το 72ο λεπτό σταθήκαμε πολύ καλά. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα ατομικά λάθη που κάναμε. Τα λάθη που κάναμε μπορούμε να τα διορθώσουμε με το 100% του εαυτού σου. Ακόμα και στο 2-1 προσπαθήσαμε. Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ το παιχνίδι, αλλά όταν μπαίνει τρίτο και τέταρτο γκολ και ο χρόνος λιγοστεύει γνωρίζεις πως είναι πιο δύσκολο το έργο σου». 

Για το πότε θα καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό: 
Θέλω να πιστεύω πως θα βρω τα γκολ με την ΑΕΛ και αν πηγαίνει καλά η ομάδα θα πηγαίνουμε κι εμείς καλά, οπότε αυτό που θέλουμε είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά».

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων