Κύπελλο 2022-23 - Ναυπακτιακός Αστέρας - ΑΕΛ 1-2

3η φάση : Ναυπακτιακός Αστέρας - ΑΕΛ 1-2

2 Οκτωβρίου 2022 

Σκόρερς: 83' Σταθόπουλος - 49' Πλέγας, 78' Παπαγεωργίου Κ.

Ναυπακτιακός (Γιάννης Νταλακούρας): Καλαντζής, Νικολογιάννης (62' Γεωργουσόπουλος), Καφεντζής, Φειδαίος, Αγκαράι (76' Κουντούρης), Μικές, Σταθόπουλος, Καραλής (76' Ρουπάκης), Πετράτος, Σκούτας (55' Τραγούδας), Πανταζής (62' Λούτσης).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου Θ., Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μαϊδανός (70' Κοσσονού), Πλέγας (70' Καλουτσικίδης), Παπαγεωργίου Κ., Θωμαΐδης (46' Μιλτιάδης), Νικολιάς (70' Μαυριάς), Πεντρόζο, Όγκμποε (80' Τσουμάνης).

Γήπεδο: Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)
Επόπτες: Σπήλιος Οικονόμου (Αχαΐας), Παναγιώτης Ζούλης (Αχαΐας)
4ος: Παναγιώτης Καδδάς (Αχαΐας)
Παρατηρητής: Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας)

Στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΛ (η τέταρτη η οποία είναι η επόμενη θα είναι άνευ αγώνα για την ΑΕΛ) η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Ναυπακτιακού Αστέρα, ομάδα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με 1-2.

Και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΛ σε γενικές γραμμές να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, που είχε ως… αντικίνιτρο θεάματος τον δυνατό αέρα και τον κακό αγωνιστικό χώρο.
Το σκορ άνοιξε στο 49’ ο Κώστας Πλέγας με διαγώνιο σουτ μετά απο πάσα που έλαβε απο εκτέλεση κόρνερ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στο 78′ ο Κώστας Παπαγεωργίου επειτα απο σέντρα με πλασέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα για τους βυσσινί.
Στο 83' οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 μετά απο λάθος που έφερε σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΛ, όμως η ΑΕΛ κράτησε το σκορ και έτσι έφυγε με την πρόκριση από το Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο.

Περίπου 100 βυσσινί φίλαθλοι βρέθηκαν στη Ναυπακτο και γεμιζαν με ρυθμό την πρόκριση της ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Δηλώσεις 

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι που μπαίνει μπροστά το «πρέπει» και αλλάζουν όλα τα δεδομένα. Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις, ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδια Κυπέλλου. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με μια νευρικότητα, ειδικά όσον αφορά τα τελειώματα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, γιατί βάλαμε ένα γρήγορο γκολ που δημιούργησε μια αυτοπεποίθηση στα παιδιά. Από κει και πέρα, ελέγξαμε σωστά το παιχνίδι. Το μόνο λάθος ήταν στο τέλος που δεχτήκαμε το γκολ τη στιγμή που δεν μας πίεζε κανείς, και στο τέλος μπορούσε να γίνει το μοιραίο. Είχαμε ένα πνεύμα νικητή και αυτό πρέπει να το υποστηρίξουμε σε όλα τα παιχνίδια. Πρώτος στόχος είναι να πάμε στο πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Στο Κύπελλο πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου μας πάει».

Δημήτρης Θωμαΐδης:
«Παίξαμε σ' έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσαμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πετύχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε καλά, αλλά μετά όταν πέρασε ο χρόνος πήραμε τη μπάλα στα πόδια μας και είχαμε ευκαιρίες. Βάλαμε το γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και μετά έφυγε και το άγχος από πάνω μας».






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη