2023-24 : Play Off 2η : ΑΕΚ Β - ΑΕΛ 3-3

Play Off 2η : ΑΕΚ Β - ΑΕΛ 3-3

30 Μαρτίου 2024


Σκόρερς: 44' Μαχαίρας, 75' Ζίνι 90 +4' Τιεί - 45 +1' Παπαγεωργίου Κ., 57' Πεντρόσο, 86' Βλιώρας

ΑΕΚ Β' (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας (64′ Παυλίδης), Λαμαράνα (64′ Ρουκουνάκης), Φοφανά (64′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος (74′ Τιεϊ), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης (58′ Σαμπανάτζοβιτς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (70′ Παπαγεωργίου Θ.), Μαϊδανός (84′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Παπαγεωργίου Κ.(70′ Θωμαΐδης), Μαυριάς, Νίνο (58′ Κοσσονού), Πεντρόσο (84′ λ.τ. Βλιώρας).

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Επόπτες: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας)
4ος: Νικόλαος Χρόνας (Αχαΐας)
Παρατηρητής: Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Γήπεδο: Σεραφείδειο

Ισόπαλη με σκορ 3-3 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ Β' και ΑΕΛ που έγινε στο «Σεραφείδειο» στα Σπάτα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off του 1ου ομίλου της Superleague 2. Η ΑΕΚ Β' στο 44ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ του Μαχαίρα, με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει με σουτ του Παπαγεωργίου στο 45+1. ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με σουτ εκτός περιοχής του Πεντρόσο στο 57ο λεπτό για να ισοφαρίσει σε 2-2 ο Ζίνι με σουτ στο 75ο λεπτό. Τρίτο τέρμα για την ΑΕΛ με το Βλιώρα στο 86ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό 3-3 με ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ Β' ο Τιεί στο 94ο λεπτό.

Δηλώσεις

Παύλος Δερμιτζάκης:

«Θεωρώ ότι έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Η ΑΕΚ όταν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον προσπαθεί να κάνει παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα κι εμείς γιατί η νίκη ήταν επιτακτική, καθώς θεωρούμε ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και να ξέρουν όλοι ότι είναι παιχνίδια που εμένα με κάνουν υπερήφανο, γιατί δείχνουν πως έχεις αγωνιστικό πλάνο και προσπαθούν χωρίς σκοπιμότητα να πετύχεις τους στόχους που έχεις. Δυστυχώς με όλες τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί, το στίγμα που έχουμε πάρει δεν είναι υπέρ μας το να βγει αυτή η ομάδα. Αλλά να ξέρετε ότι είμαστε μία ομάδα που δημιουργεί έναν καλό κορμό παικτών, έχει μέταλλο και μπορείς να χτίσεις πάνω της πολλά πράγματα. Εύχομαι ό,τι δεν μπορέσουμε να πάρουμε φέτος, γιατί πραγματικά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, θέλω να είμαστε ρεαλιστής. Αυτό που επιβάλλεται να κάνουμε είναι να ολοκληρώσουμε τα πλέι οφ με όσο γίνεται καλύτερο πρόσωπο, αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας μας.
Εγώ δεν ήρθα στην ομάδα της Λάρισας για να κάτσω λίγο. Είμαι ένας προπονητής που μου αρέσει να χτίζω, να δημιουργώ και μέσα από αυτή τη δημιουργία να απολαμβάνω. Επειδή όλα αυτά τα κριτήρια τα έχει η ΑΕΛ, όλες τις προϋποθέσεις για έναν προπονητή να μπορεί να δουλεύει και έχει και τη δυναμική για όλους τους προπονητές θα ήταν τιμή να είναι κάτω από την ομπρέλα αυτής της ομάδας. Με τιμάει να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσω τη σοβαρή δουλειά που κάνουμε φέτος. Αλλά αυτό έχει προϋποθέσεις. Εμείς ό,τι δημιουργούμε το δημιουργούμε φέτος για να μπορέσουμε -μέσα σε εισαγωγικά- να το απολαύσουμε του χρόνου».








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων