2023-24 : Play Off 7η : ΑΕΛ - ΑΕΚ Β' 3-0

Play Off 7η : ΑΕΛ - ΑΕΚ Β' 3-0

27 Απριλίου 2024


Σκόρερς: 16' Παπαγεωργίου Κ., 34' (αυτ.) Γεμπόα, 70' Πεντρόσο

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος (79′ Μαϊδανός), Στάμου (79′ Νινίκας), Παπαγεωργίου Θ., Πλέγας, Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου Κ. (23′ λ.τ. Πεντρόσο), Νίνο (68′ Κόσιτς), Στίνα, Φατάι (68′ Τσουμάνης)

ΑΕΚ Β' (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (46′ Τιεΐ), Λαμαράνα, Λέλεκας (64′ Τρούμπoύlος), Κατσίκας (70′ Παυλίδης), Πανεράς, Γκολφίνος (34′ λ.τρ. Σκόνδρας), Χριστόπουλος. 

Διαιτητής: Φώτιος Νταούλας (Δυτικής Αττικής)
Επόπτες: Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Αντώνιος Ιωάννου (Εύβοιας)
4ος: Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας)
Παρατηρητής: Συμεών Σπύρου (Καστοριάς)

Γήπεδο: AEL FC Arena

Την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ έκανε η ΑΕΛ κερδίζοντας στην 7η Αγωνιστική την ΑΕΚ Β’ με 3 – 0 στο κεκλεισμένων των θυρών, AEL FC ARENA!

Ο Κώστας Παπαγεωργίου στο 12′ απείλησε αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Θεοχάρη. Και στο 16′ βρήκε δίχτυα. Ο Στίνα έφερε την μπάλα στη περιοχή της ΑΕΚ, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν πάνω στον Κώστα Παπαγεωργίου που από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σημάδεψε το δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Θεοχάρη, κάνοντας το 1 – 0.
Μάλιστα κατά τους πανηγυρισμούς τραυματίστηκε κιόλας και αντικαταστάθηκε από τον Πεντρόζο δύο λεπτά αργότερα.
Οι «βυσσινί» έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 34′ όταν ο Ρόκσον Γιεμπόα γύρισε την μπάλα στον Θεοχάρη που δεν είχε σωστέ θέση στην εστία του, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει αργά και βασανιστικά στα δίχτυα της ομάδας του για το 2 – 0.

Στην επανάληψη και στο 48′ από κόρνερ ο Χρυσόπουλος πήρε μια κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Σουλούκου, απειλώντας για πρώτη φορά ουσιαστικά την εστία της ΑΕΛ.
Η ΑΕΛ «κλείδωσε» το ματς στο 70′. Σκόρερ ο Πεντρόζο, οποίος πήρε τη βαθιά μπαλιά στη πλάτη της άμυνας από τον Καλουτσικίδη και βγήκε απέναντι από τον Θεοχάρη και τον «κεραυνοβόλησε» για το 3 – 0!

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 41 (5 ματς)
---------------------------
2. ΑΕΛ 31 (6 ματς)
3. Νίκη Βόλου 24 (5 ματς)
4. Μακεδονικός 21 (5 ματς)
5. ΑΕΚ Β' 18 (5 ματς)





* Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε στην ΑΕΛ η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ).

Ο λόγος είναι η είσοδος φιλάθλου με διακριτικά του συλλόγου, στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΛ – Νίκη Βόλου στην AEL FC ARENA στις 20/4/2024, με συνέπεια την προσωρινή διακοπή του.

Η απόφαση:

«Με την υπ’ αριθμ. 11/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθόσον φίλαθλος με τα διακριτικά της εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΛ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στην αθλητική εγκατάσταση AEL FC ARENA στις 20/4/2024, για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 2 Playoffs 2023, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος αγώνας να διακοπεί μέχρις ότου απομακρυνθεί ο φίλαθλος. Εφαρμογή του άρθρου 10 του ν.5085/2024.»
Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων