12η Αγωνιστική 2018-19 : ΑΕΛ - Πανιώνιος

ΑΕΛ - Πανιωνιος 4-2

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018


Scorers : 14', 64' Νούνιτς, 53' Μιλοσάβλιεβιτς, 58' Μπαργκάν - 18' Μασούρας, 93' Ντουρμισάι

Αποβολές: 39' Τσιλούλης

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον - Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεβ - Φατιόν (68' Πίτι) - Κόεφ (22' Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (82' Σαχίτι), Ντέλετιτς - Νούνιτς. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Κότνικ - Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς (60' Παπαγεωργίου) - Πιρίς, Κεϊτά -  Τσιλούλης, Μασούρας, Οικονομίδης (67' Σαραμαντάς) - Ντουρμισάι.

Διαιτητές: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Επόπτες: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)
4ος : Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΓήπεδοΑΕL FC Αrena
Εισιτήρια : 1.991


Σε ένα ματς που εξελίχθηκε... συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΛ, κατά του Αλέξη Κουγία, με εν χορώ βρισίδι και την ατμόσφαιρα στις κερκίδες να μυρίζει μπαρούτι, οι Λαρισαίοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή μετά την αποβολή του Τσιλούλη, φτάνοντας με άνεση στη νίκη επικρατώντας του Πανιώνιου, με το ευρύ 4-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη... ορμή στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να πετύχουν το γρήγορο γκολ που θα τους βάλει σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΛ, να χάνεται στο 11' λεπτό, όταν ο Νούνιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ, πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Κότνικ.

Ότι δεν κατάφερε ο Σλοβένος επιθετικός στο 11ο λεπτό, το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα, με τον Κενάν Μπαργκάν να σεντράρει από τα αριστερά και τον Νούνιτς με καρφωτή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.



Το γκολ της ΑΕΛ, αφύπνισε τους παίκτες του Πανιωνίου, που έβγαλαν αντίδραση και στο 18' έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης, με τον Ζίζιτς να βγάζει κακή αντίδραση στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΛ, δίνοντας την ευκαιρία στον Μασούρα, να εκμεταλλευτεί το λάθος του αμυντικού των Λαρισαίων και να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κρίστινσον.

Μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, υπήρξε ένα... κενό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες, να περιορίζονται σε μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, όμως στο 39ο λεπτό το ματς... άναψε και πάλι με τον Σωτήρη Τσιλούλη, να κάνει εγκληματικό τάκλιν στον Χούμπτσεφ, αντικρίζοντας δικαιολογημένα την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης, Ιωάννη Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε η... κατάρρευση για τον Πανιώνιος, με την ΑΕΛ έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα να είναι καταιγιστική απέναντι στους «κυανέρυθρους», με τον Κενάν Μπαργκάν στο 53' να βγάζει την ασίστ στον Μιλοσάβλιεβιτς, που διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ της ΑΕΛ.



Στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με σκόρερ τον δημιουργό των δύο πρώτων γκολ της ΑΕΛ, Κενάν Μπαργκάν, ενώ στο 64' ο Μάρκο Νούνιτς, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.





Το μόνο που καταφέρανε οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 4-2, με τον Ντουμιρσάι, με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα στην AEL FC Arena.












#ΑΕΛSTATISTICS#ΠΓΣΣ
4Goals2
3Ασίστ1
22Τελικές Προσπάθειες7
11Σουτ εντός μεγάλης περιοχής3
7Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής3
4Κεφαλιές1
4Αποκρούσεις9
11Επεμβάσεις19
8Κλεψίματα9
17Φάουλ9
1Οφσάιντ1
7Κόρνερ3
39Λάθη37
10/25Γεμίσματα4/16



Δηλώσεις

Φέστα:
«Δεν σκέφτομαι την βαθμολογία το μόνο που σκέφτομαι είναι η εικόνα της ομάδα μας. Είχαμε μια καλή αντίδραση από το τελευταίο παιχνίδι. Παίξαμε δυνατά αυτό με ευχαριστεί και είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου».
Συνέντευξη τύπου
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας μετά το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής θέλω να αφιερώσω την νίκη στον πρόεδρό μας τον κύριο Κούγια και στους οπαδούς μας, είχαμε μεγάλη εβδομάδα προπονήσεων, ήταν πολύ σημαντικό από πλευρά ψυχολογίας για να είμαστε έτοιμοι για αυτό τον αγώνα και δείξαμε πολύ καλή συμπεριφορά και σκοράραμε πολλά ωραία γκολ και είχαμε και ευκαιρίες για πολλά περισσότερα. Τώρα έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια πριν το διάλειμμα των Χριστουγέννων και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά και στα επόμενα παιχνίδια."

Μπαργκάν:
«Περίμενα μία πολύ καλή μου εμφάνιση. Σημασία δεν έχει, όμως, η καλή εμφάνιση η δική μου. Σημασία έχει ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν. Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Σε όλες τις μονομαχίες ήμασταν καλύτεροι και αυτό φάνηκε και από το σκορ».

Ντέλετιτς:
"Ήρθαμε μετά από ένα κακό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, θέλαμε να δείξουμε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο ότι είμαστε καλή ομάδα και ξέρουμε ότι έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια τώρα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ομάδα έτσι όπως παίξαμε, ήταν ένας πάρα πολύ κακός αγωνιστικός χώρος αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να παίζουμε μπάλα και βάλαμε 4 γκολ σημαίνει ότι παίξαμε καλά"
Πιστεύεις ότι μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια;
"Ναι, πιστεύω ότι αν βάζουμε στα μυαλά μας την αυτοπεποίθηση που έχουμε στα εντός έδρας παιχνίδια, μπορούμε και εκτός έδρας να κερδίζουμε και να παίξουμε καλά"
Σχετικά με τις επί σειρά καλές προσωπικές σου εμφανίσεις:
"Όταν βάζει η ομάδα 4 γκολ αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που παίζουνε μπροστά παίξανε καλά, είμαι χαρούμενος που παίξανε καλά και αυτό πρέπει να κρατήσουμε"

Νούνιτς:
Μεταφράζει ο Ντέλετιτς και ο δημοσιογράφος αστειεύεται λέγοντας ότι θα τους βάλει να τσακωθούν με το ποιος ήταν ο καλύτερος. Ο Μίλος λέει ότι "αυτός ήταν ο καλύτερος γιατί αυτός έβαζε τα γκολ!" στη συνέχεια μετέφρασε στον Μάρκο τι ειπώθηκε και απάντησε:
"Δεν είναι σημαντικό ποιος βάζει τα γκολ το σημαντικό είναι να πάει καλά η ομάδα και το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε βαθμούς"
Σχετικά με το ότι του έλειπε το γκολ ενώ είχε ευκαιρίες και αν αυτό θα τον κάνει να παίξει καλύτερα στη συνέχεια:
"Παίζω στην θέση του επιθετικού και είναι σημαντικό για εμένα να βάζω γκολ και να ανεβάζω αυτοπεποίθηση για εμένα αλλά και για την ομάδα και είμαι χαρούμενος που έβαλα 2 γκολ και θα συνεχίσω έτσι."
Πιστεύεις ότι μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια;
"Δεν γνωρίζω ακριβώς το λόγο που δεν πάει καλά στα εκτός αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και στα εκτός έδρας παιχνίδια".









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων