14η Αγωνιστική 2018-19 : ΑΕΛ - ΑΕΚ

ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-0

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018



ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα, Χούμπτσεφ (72' Μπάλλας), Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς, Μπαργκάν, Φατιόν.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (68' Γκάλο), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (56' Γιαννιώτας), Λιβάγια, Μπογέ (79' Γιακουμάκης), Πόνσε.

Διαιτητές: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Θεσσαλονίκης)
Επόπτες: Αντώνιος Δίπλαρης (Καρδίτσας), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)
4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Γήπεδο: ΑΕL FC Αrena
Εισιτήρια : 2.855 


Μόνο το βαθμό κρατάει η ΑΕΛ στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο AEL FC ARENA κόντρα στην ΑΕΚ και έληξε δίχως σκορ, με πρωταγωνιστή του αγώνα να είναι το κακό γήπεδο, τα πολλά φάουλ και μία τεράστια ευκαιρία του Κενάν Μπαργκάν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα που δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των «κιτρινόμαυρων».

Η ΑΕΛ προσπάθησε και κατάφερε να μην δεχθεί τέρμα στο «χωράφι» του AEL FC ARENA, κόντρα σε μια ΑΕΚ που δεν μπορούσε να απειλήσει τους «βυσσινί». Ο μόνος που ξεχώρισε για την ομάδα της Λάρισας ήταν ο Μπαργκάν που είχε και δοκάρι στο 34′, ενώ στις καθυστερήσεις είχε την τεράστια χαμένη ευκαιρία που με εξουδετερωμένο τον Μπάρκα δεν κατάφερε να νικήσει και τον… Οικονόμου που έδιωξε πάνω στη γραμμή. 









#ΑΕΛSTATISTICS#ΑΕΚ
0Goals0
0Ασίστ0
7Τελικές Προσπάθειες10
2Σουτ εντός μεγάλης περιοχής6
5Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής3
0Κεφαλιές1
6Αποκρούσεις2
9Επεμβάσεις13
15Κλεψίματα16
18Φάουλ24
1Οφσάιντ1
4Κόρνερ5
43Λάθη55
1/14Γεμίσματα9/18








Δηλώσεις

Φέστα:
«Είχαμε τις ευκαιρίες μας να κερδίσουμε αυτό το μεγάλο παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορέσαμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Ακόμα κι έτσι,  θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τον τρόπο που έπαιξαν και την πίεση που άσκησαν. Ωστόσο χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο για να πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια.

Στο τέλος πήγα στον Οικονόμου και του έδωσα συγχαρητήρια για την τελευταία φάση. Τυχαίνει να τον γνωρίζω επειδή έπαιζε στην Ιταλία και την Κάλιαρι».

Ντέλετιτς:
«ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ παίξαμε εκτός έδρας με την ΑΕΚ παίξαμε εντός. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ ήταν λίγο κουρασμένη λόγω Champions League. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, γιατί οι τρεις πόντοι θα μας έδιναν περισσότερη ενέργεια για την συνέχεια. Μπορώ να πω ότι είναι άδικο που δεν κερδίσαμε, αφού είχαμε πάρα πολύ καλές ευκαιρίες. Συνεχίζουμε και αυτόν τον πόντο τον αφιερώνουμε στον Χούμπτσεφ που τραυματίστηκε. Απέναντι είχαμε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω δεν έχουμε την ποιότητα να κρατήσουμε την ΑΕΚ 90 λεπτά στην περιοχή της. Είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες και είναι άδικο που δεν κερδίσαμε. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ για να βάζουμε γκολ στα επόμενα παιχνίδια».
Για τη μάχη του τίτλου:
«ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δείξανε ότι έχουν καλύτερες ομάδες, πιστεύω θα παλέψουν μέχρι το τέλος και θα δούμε ποιος θα το πάρει».
Έχει ακουστεί το όνομα σου για μεταγραφή σε ομάδα άλλη. Τι έχεις να πεις, υπάρχει κάτι;
«Δεν μπορώ να πω ακόμα τίποτα, αφού για όλα μιλάει ο πρόεδρος. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ, δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω».
Είναι χαμηλά στη βαθμολογία η ΑΕΛ τι έχεις να πεις; Η εικόνα στα τελευταία παιχνίδια είναι καλή:
«Είναι καλή η εικόνα, πρέπει να κρατήσουμε αυτό το δρόμο, πήραμε 15 βαθμούς, έχει ακόμα 16 παιχνίδια. Σε κάποια παιχνίδια εντός έδρας δεν πήραμε τους βαθμούς που περιμέναμε, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να ανεβεί η ΑΕΛ περισσότερο». 

Φατιόν:
«Κρατάμε την βελτίωση στην ομάδα, προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα, είμαστε πολύ μαχητικοί και πλέον καταλαβαίνουν όλοι ότι δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν».
Σχετικά με το αν αποδείχθηκε μοιραία η τελευταία ευκαιρία:
«Σίγουρα! σίγουρα! αλλά εντάξει, δεν την βρήκε καλά την μπάλα, όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται».

Ζίζιτς:
«Δείξαμε ομαδικό πνεύμα, όπως στα τελευταία παιχνίδια, δείξαμε χαρακτήρα και επιθυμία και πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερο την νίκη από την ΑΕΚ».

Μόρας (δεν αγωνίσθηκε):
«Έτσι όπως ήταν το παιχνίδι μπορείς να πεις ότι αδικηθήκαμε, αδικηθήκαμε όμως από τους εαυτούς μας γιατί όταν σου δίνεται τέτοια ευκαιρία θέλεις να πετύχεις το γκολ για να μπορέσεις να πάρεις τους 3 βαθμούς άλλα ο Μπαργκάν (σε αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ξαφνικά ο Κενάν από μια πόρτα που βρισκόταν πίσω από το Βαγγέλη) απ'ότι κατάλαβες εκείνη τη στιγμή είχε ίλιγγο είπε, γενικά όλη την εβδομάδα είχε ίλιγγο, του βγήκε στην τελευταία ευκαιρία (!)».
Ο δημοσιογράφος δίνει πάσα στον Κενάν με ερώτηση ως προς το τι αισθάνθηκε την στιγμή:
«Εκείνη τη στιγμή δεν ένοιωσα τίποτα γιατί δεν έβλεπα τίποτα, ήμουνα κουρασμένος τόσο πολύ που δεν έβλεπα τίποτα, οπότε... » είναι από αυτά που χάνονται «Εντάξει σίγουρα χάνονται, όλες οι ευκαιρίες χάνονται, ήταν στο 93' είχα πάρει πολλές ενέργειες, ήμουνα κουρασμένος πάρα πολύ, παρ'όλα αυτά εντάξει, έπρεπε να πλασάρω λίγο γωνία, δεν την έπιασα καλά και πήγε πάνω στον Οικονόμου».

Μπαργκάν:
«Δεν ήταν κενή η εστία στο 93′. Αν ήταν κενή θα έμπαινε. Είχα πάρει πολλές ενέργειες, είμαι πολύ κουρασμένος και μου βγαίνει όλη η κούραση στην τελευταία φάση. Δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα σε εκείνη τη φάση και γι’ αυτό δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Δεν είδαν καν τον Οικονόμου να βάζει το πόδι. Στη φάση του δοκαριού, γιατί να μην πάει δοκάρι και μέσα; Τι να κάνω; Έχω… μετανιώσει, αλλά τώρα και να θέλω να ξαναγίνω οι φάσεις, με τέτοια κούραση που έχω, καλύτερα να πάω για μπάνιο και ύπνο κατευθείαν»
Κλείνοντας αναφέρθηκε στον άτυχο συμπαίκτη του Χούμπτσεφ. 
«Αφιερώνουμε την καλή εμφάνιση στον Χούμπτσεφ, διότι όπως μας είπαν οι γιατροί έχει πάθει ζημιά στο γόνατο».


Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ

Εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος και φιναλίστ του Κυπέλλου.
Έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα.
Λυπούμαστε γιατί μία χάσαμε νίκη που δικαιούμαστε, αφού εμείς είχαμε τις 3 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και η ΑΕΚ ούτε μία.
Χαιρόμαστε γιατί από τότε που ανέλαβαν ως προπονητές οι κ.κ. Φέστα και Λαυδαριάς έχουμε αλλάξει επίπεδο και μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο.
Το αποδείξαμε με τον ΠΑΟΚ, το απόδειξαμε και σήμερα.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και σήμερα ήταν συγκλονιστικοί.
Συγχαρητήρια στους προπονητές μας για την εικόνα που παρουσιάζει πλέον η ΑΕΛ μέσα στο γήπεδο, με όποιον αντίπαλο κι αν παίζει.
Συγχαρητήρια στους χιλιάδες οπαδούς μας, αφού σήμερα ήταν μόνο αληθινοί οπαδοί της ΑΕΛ στο γήπεδο και ήταν φανταστικοί.
Τα σκουπίδια έμειναν στην Καρδίτσα στο μπάσκετ.
Ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και οπαδοί έχουμε το μυαλό μας μόνο στον Χρίστοφορ Χούμπτσεφ και ευχόμαστε ο τραυματισμός του να μην είναι τόσο σοβαρός όσο φαίνεται. 
Είμαστε κάθε λεπτό μαζί του.
Και δυστυχώς, στη φάση του σοβαρού τραυματισμού του Χούμπτσεφ δεν δόθηκε ούτε φάουλ, αλλά η διαιτησία ήταν γενικά καλή και τα λάθη ανθρώπινα.
Η ΑΕΛ δεν θέλει την εύνοια κανενός διαιτητού κι ελπίζουμε να μην ξαναζήσουμε αυτά που ζήσαμε με Τζοβάρα, Λάμπρου - Γιαννίκο και Κοτσάνη.

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων