17η Αγωνιστική 2018-19 : ΑΕΛ - Άρης

ΑΕΛ - αρης 0-0

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019


ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Σεσέροβιτς (81' Ακόστα), Φατιόν, Μπαργκάν (68' Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Νούνιτς (88' Πίτι).

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (34' λ.τ. Τζανακάκης), Δεληζήσης, Βέλεθ (46' λ.τ. Ιντζόγλου), Βαλεριάνος, Μπάσα, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Κορχούτ (83' Παυλίδης), Μαρτίνες, Ντιγκινί.

Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)
Βοηθοί: Νικόλαος Σάββας (ΕΠΣ Σερρών), Ανδρέας Μεϊντανάς (ΕΠΣ Αχαΐας)
4ος: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Γήπεδο : AEL FC Arena
Εισιτήρια : 2.569

ΑΕΛ και Άρης κόλλησαν στη «λευκή» ισοπαλία στο «χωράφι» του AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή σε κάθε ημίχρονο.


Η ΑΕΛ με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασε στους 19 βαθμούς τον Πανιώνιο στην 9η θέση, ενώ η ομάδα του Άρη με τους 23 «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, μαζί με τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται την Δευτέρα στη Λαμία.

Σε ένα «φτωχό» πρώτο μέρος, ΑΕΛ και Άρης είχαν από μία σημαντική ευκαιρία στα πρώτα 45′. Και αυτήν η ευκαιρία ήταν μάλιστα στο ίδιο λεπτό. Στο 27ο συγκεκριμένα ο Μπαργκάν με διαγώνια κεφαλιά ανάγκασε τον Κουέστα να αποκρούσει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνιά. Στην εξέλιξη αυτής της φάσης ο Άρης βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ντιγκινί να περνάει σε τετ – α – τετ και τον Κρίστινσον, βλέποντας όμως τον Σετσέροβιτς να διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή, σωτήρια!

Στην επανάληψη η ΑΕΛ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όμως το δοκάρι της εστίας του Άρη δεν έδωσε την ευκαιρία στους «βυσσινί» να πανηγυρίσουν. Ο Καρανίκας στο 69ο λεπτό έκανε μια σέντρα από τα δεξιά στο πρώτο δοκάρι με τον Δεληζήση να παίρνει μια κεφαλιά προς τα πίσω, στρώνοντας ουσιαστικά τη μπάλα στον Ράικο Μιλοσάβλιεβιτς, που από εξ΄ επαφής με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κουέστα.

Καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος όμως είχε και ο Άρης. Ο Κόρχουτ στο 78′ από τα όρια της μεγάλης περιοχής σέντραρε για τον Ντιγκινί, ο οποίος με μια καρφωτή κεφαλιά ανάγκασε τον Ισλανδό κίπερ της ΑΕΛ να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. 




#ΑΕΛSTATISTICS#ΑΡΗΣ
0Goals0
0Ασίστ0
8Τελικές Προσπάθειες7
2Σουτ εντός μεγάλης περιοχής1
2Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής4
4Κεφαλιές2
4Αποκρούσεις3
14Επεμβάσεις10
20Κλεψίματα23
19Φάουλ18
0Οφσάιντ1
0Κόρνερ6
38Λάθη42
4/17Γεμίσματα6/19










Δηλώσεις


Φέστα:

Ήταν ισορροπημένο ματς, από 2 ευκαιρίες η κάθε ομάδα, τι σκέφτηκες μετά το δοκάρι του Μιλοσάβλιεβιτς;
«Και οι δύο ομάδες δούλεψαν σκληρά μέσα στο αγωνιστικό χώρο. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά είχε και ο Άρης. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αλλά η ομάδα μας τα πήγε αρκετά καλά.»

Καρανίκας:

«Σίγουρα, νομίζω ότι μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κερδίσαμε όλες τις μονομαχίες από τον αντίπαλο και στα 90' βασικά, απλά στέκομαι στην αρχή νομίζω ότι έχουμε δυο καλές φάσεις να σκοράρουμε, γιατί σε αυτό το γήπεδο και σε αυτά τα παιχνίδια η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Αν όχι η πρώτη φάση του Μπαργκάν στο πρώτο ημίχρονο που είναι επιθετική απόκρουση νομίζω -δεν το έχω δει- η δεύτερη φάση από μια σέντρα που κάνω, εγώ πανηγυρίζω ήδη».
Ήταν πολύ δυνατή η μπαλιά σου;
«Εφόσον γύρισα και βλέπω τον Μιλοσάβλιεβιτς να είναι μόνος του, νομίζω ότι είναι μόνος του με την εστία είναι η στιγμή, για το που θέλει να πάει η μπάλα εκείνη τη στιγμή, βρήκε στο δοκάρι...».
Για το αν οι Θεσσαλοί έχουν προχωρήσει σε επαναπροσδιορισμό στόχων βάσει της βαθμολογικής συγκομιδής στους τελευταίους αγώνες. 
«Από την αρχή της καριέρας μου δεν μ'αρέσει μιλάω για στόχους. Έχω μάθει να βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτός νομίζω είναι ο δικός μας με τον προπονητή και με όλους τους ποδοσφαιριστές και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τώρα έχουμε απανωτά παιχνίδια τις επόμενες 2 εβδομάδες που σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούμε διαβασμένοι και πολύ δυνατοί όπως σήμερα για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε νίκες».

Μπαργκάν:

«Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα αλλά εμείς έχουμε δείξει πως εντός έδρας δεν περνάει εύκολα κανείς αντίπαλος. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι στην δύναμη, δεν μπορούσε να παιχτεί εύκολα ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά δεν ήρθε το γκολ. Οι δικές μας ευκαιρίες ήταν κλασικότερες. Δεν ήρθε το γκολ. Έρχεται μία βδομάδα δύσκολη που θέλουμε κάτι θετικό. Ο Άρης έρχεται με περισσότερη πίεση από την ΑΕΛ λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Με το μπάτζετ και τις απαιτήσεις που έχει ο Άρης έχει περισσότερη πίεση. Κι εμείς έχουμε πίεση, θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.
Για το περιστατικό με τον Αλέξη Κούγια: 
«Δεν μπορεί να μου πει να κάνω κάτι καλύτερο μέσα στο γήπεδο αφού σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούμε να παίξουμε. Οπότε του απάντησα «φτιάξε μας το γήπεδο για να παίξουμε ποδόσφαιρο» Με τον κ. Κούγια έχουμε αυτές τις ατάκες κι αυτή την ένταση στους αγώνες. Αρέσουν και σε αυτόν οι ατάκες. Αρέσουν και σε μένα και τα βρίσκουμε».

Ντέλετιτς :

Στα προηγούμενα ματς η ΑΕΛ έβαζε αρκετά γκολ γιατί δεν συνέβη το ίδιο και τώρα
«Δεν ήθελε να μπει μέσα και αυτό είναι... τι να κάνουμε (;) κάνουμε ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, σε κάποια παιχνίδια θα μπει μέσα, εντάξει, είναι καλό ότι κάναμε ευκαιρίες».






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων