25η αγωνιστική 2019-20 : Βόλος ΝΠΣ - ΑΕΛ

Βολος ΝΠΣ - ΑΕΛ 0-0

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020



Αποβολή: 51' Μάρκοβιτς (απευθείας κόκκινη)

Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγκιέγο): Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρο (46′ Τόρες), Φεράρι, Ντεντάκης (Μαξ), Τσοκάνης (72′ Γέντρισεκ), Κάσες, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Ζοάο Φερνάντο.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Ουάρντα, Τόρζε, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Νούνιτς (72′ Ασούμπρε(77′ λ.τ. Μπούστος)), Βινίσιους (53′ Μόρας).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Επόπτες: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Εισιτήρια: 1.274


Βόλος και ΑΕΛ, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, έμειναν «κολλημένοι» στη... λευκή ισοπαλία (0-0), αποτέλεσμα που αφήνει και μαθηματικά τις δύο ομάδες εκτός πλέι-οφ. Η ΑΕΛ είχε τις καλύτερες φάσεις για γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Οι «βυσσινί» αγωνίζονταν από το 50' με παίκτη λιγότερο, λόγω αυστηρής αποβολής του Μάρκοβιτς. Ακόμα και με 10 παίκτες η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ στο 61', με τον Τόρζε να σουτάρει και τον Γκαραβέλη να αποκρούει εντυπωσιακά.










#ΒΟΛΣτατιστικά αγώνα#ΑΕΛ
0Goals0
0Ασίστ0
7Τελικές Προσπάθειες5
2Σουτ εντός μεγάλης περιοχής1
4Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής3
1Κεφαλιές1
1Αποκρούσεις2
14Επεμβάσεις28
20Κλεψίματα19
18Φάουλ9
0Οφσάιντ4
9Κόρνερ2
40Λάθη39
6/32Γεμίσματα1/12


Στατιστικά παικτών ΑΕΛ
#ΌνομαΘέσηΣυμ.ΛεπτάΓκολΚίτρινεςΚόκκινες
1Ογκμουντούρ ΚρίστινσονΤερματοφύλακας196
5Αλέξης ΜιχαήλΑμυντικός196
25Μανώλης ΜπέρτοςΑμυντικός196
13Ματέο ΜούζεκΑμυντικός196
4Θεοχάρης ΗλιάδηςΑμυντικός196
15Σβέτοζαρ ΜάρκοβιτςΑμυντικός1511
18Βαγγέλης ΜόραςΑμυντικός143
22Αντάν ΣετσέροβιτςΜέσος196
32Τζόναθαν ΜπούστοςΜέσος119
7Άμρ ΟυάρνταΕπιθετικός196
9Γκάμπριελ ΤόρζεΕπιθετικός196
33Μάρκο ΝούνιτςΕπιθετικός172
77ΒινίσιουςΕπιθετικός153
23Ζαν-Λούκ ΑσούμπρεΕπιθετικός151




Δηλώσεις

Γρηγορίου:
Για την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης όσο δύσκολο και αν ήταν. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε προϋποθέσεις και αρκετές ευκαιρίες. Από λεπτομέρειες δεν προηγηθήκαμε. Όλα κρίθηκαν στην κόκκινη κάρτα, την οποία και θέλω να ξαναδώ. Έχει προηγηθεί φάουλ.  Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο του παιχνιδιού. Έπρεπε να βρούμε μια ευκαιρία αλλά δεν τα καταφέραμε και μοιραία έμεινε αυτό το 0-0. Όταν μέσα σε 5 λεπτά αναγκάζεσαι να κάνει αλλαγή στην αλλαγή, καταλαβαίνετε ότι δεν έχουμε και πολλές ευκαιρίες από τον πάγκο για να φρεσκάρουμε την ομάδα.».Για την κατάσταση του Ασούμπρε: «Δεν έχω μάθει ακόμα τι έχει ο Ασούμπρε. Για θλάση είναι η πρώτη εκτίμηση»

Μιχαήλ:
«Μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι, Λάρισα - Βόλος είναι πάντοτε ένα δύσκολο παιχνίδι σε όποια έδρα και αν παιχτεί. Δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, είχαμε κλασικές ευκαιρίες και αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε "καθαρίσουμε" το παιχνίδι. Ήρθε η αποβολή και ο τραυματισμός του Ασούμπρε και άλλαξαν τα δεδομένα. Πάντως διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, ακόμα και με δέκα παίκτες και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε στεναχωρημένοι. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει δείξει ότι δέχεται δύσκολα φάσεις και γκολ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε δουλέψει στον τομέα που υστερούσαμε και πρέπει να πετύχουμε περισσότερα γκολ για να έρθουν και οι βαθμοί. Στο ματς με το Βόλο είχαμε τις ευκαιρίες, δεν πετύχαμε το γκολ, όμως πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια βάση».

Ηλιάδης:
“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια, έγινε ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, ενώ δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Στη συνέχεια μείναμε με 10 παίκτες και έπρεπε να κλείσουμε τους χώρους και να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Πήραμε την ισοπαλία και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”. Για τα πρώτα του βήματα στη Superleague: “Είναι μεγαλύτερο το επίπεδο, καλύτεροι οι παίκτες. Παλεύω σε κάθε παιχνίδι και αγωνίζομαι όπου με χρειαστεί η ομάδα μου”. 



Share:

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων