2021-22 : ΑΕΛ - Θεσπρωτός 1-0

28η αγωνιστική : ΑΕΛ - Θεσπρωτός 1-0 

3 Απριλίου 2022 

Σκόρερ: 87' Κούστα

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ., Μπέρτος, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Ραμίρεζ (78′ Κούστα), Νίνο (55′ Παπαγεωργίου Κ.), Γιάκος (61′ Κολομπίνο), Μιλτιάδης, Μαυριάς (55′ Γλυνός), Τσουμάνης (55′ Όγκμποε).

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παππάς, Γώγος, Ντι Αλέσιο, Στεργίου (80′ Διγκόζης), Γκανσιέρ, Πουφλής (66′ Ραμίρεζ), Κωνσταντίνου, Λύγκας (80′ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (66′ Ζιώγας), Γεωργούσης (55′ Σαραντίδης), Μπονίγια.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέρης (Αρκαδίας)
Επόπτες: Δημήτριος Σαμοϊλής (Αθηνών), Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)
Παρατηρητής: Ιωάννης Τζιώκας (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ ίδρωσε, αλλά τα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Θεσπρωτού για την 28η αγωνιστική του β' ομίλου της Super League 2. Οι βυσσινί βρήκαν τη λύση στο 87ο λεπτό με τον Κούστα. Έτσι, παραμένουν στην 2η θέση στους 56 πόντους, στο -8 από τη Βέροια. Στην 11η θέση ο Θεσπρωτός με 29.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν δοκάρι. Στο 25' ο Μπονίγια πήρε την κεφαλιά, Σουλούκος απέκρουσε, ενώ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι. Ο Μιλτιάδης επιχείρησε να κρεμάσει τον Παππά, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Κούστα στο 87ο λεπτό λύτρωσε την ΑΕΛ, καθώς έπειτα από σέντρα από τα αριστερά, έβαλε το πόδι του και την έσπρωξε για στα δίχτυα του Παππά.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Σκοπός αυτός ήταν να βάλουμε παιδιά που τα πιστεύουμε, είναι για εμάς αυτά τα παιχνίδια μια τεράστια ευκαιρία για να δούμε πραγματικά τι δυνατότητες έχουν και ειδικά όπως ήταν το σημερινό με μια πολύ καλή ομάδα στη κατηγορία. Αυτός ήταν ο σκοπός, το μόνο έτσι μειονέκτημα γι΄ αυτά τα παιδιά ήταν ότι είχαμε πολλές ελλείψεις έτσι ώστε να μην υπάρχουν κάποιες θέσεις που παίκτες που παίξανε για πρώτη φορά και έμπειροι παίκτες και αυτό ήταν εις βάρος των μικρών παιδιών, γιατί δεν μπορούσαν να τους υποστηρίξουν έτσι όπως θέλαμε. Αλλά για εμάς πραγματικά είναι να κερδίζουμε παίκτες αυτή την στιγμή, δημιουργούμε παίκτες για το αύριο της ΑΕΛ».
Η διαφορά πήγε από τη Βέροια στους οκτώ βαθμούς, μένουν ακόμα έξι ματς, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι, αλλά φαντάζομαι είναι εξαιρετικά δύσκολο η πρώτη θέση:
«Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε μια αρχή. Κάθε αρχή και δύσκολη, εννοώ την αρχή να χρησιμοποιήσουμε παίκτες μικρούς και για πρώτη φορά. Αυτό όμως θα είναι μεγάλο κέρδος για το μέλλον της ΑΕΛ».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων