2021-22 : ΠΑΟΚ Β - ΑΕΛ 2-0

33η αγωνιστική : ΠΑΟΚ Β - ΑΕΛ 2-0 

27 Απριλίου 2022 

Σκόρερς: 55' Τάχατος, 88' Χατζηστραβός

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μανιωλούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γρόσδης, Σαλαμούρας (64′ Μελετίδης), Τάχατος (80′ Τσοπούρογλου), Φασίδης (64′ Τζίμας), Πανίδης (72′ Κουλούρης), Σπυρίδης (46′ Χατζηστραβός).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου Θ., Μαϊντανός (62′ Τσέλα), Ηλιάδης, Μαξιμένκο (62′ Γρηγορόπουλος), Ραμίρεζ (62′ Κοτσιανούλης), Παπαγεωργίου Κ., Νίνο (76′ Ζαχαράκης), Όγκμποε (62′ Γλυνός), Μαυρίας, Νικολιάς.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Επόπτες: Ιορδάνης Απτσόγλου (Αθηνών), Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων)
4ος: Ευστράτιος Μαχαίρας (Αθηνών)
Παρατηρητής: Δημήτριος Ίτσκος (Πέλλας)

Γήπεδο: Μακεδονικού

ShareTweet
Tην ήττα με 2 – 0 από τον ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία γνώρισε η ΑΕΛ για την 33η αγωνιστική της Super League 2.

O ΠΑΟΚ Β’ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι απειλώντας για πρώτη φορά στο 6′ με τον Πανίδη να σουτάρει εντός περιοχής όμως ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε τη μπάλα. Αντίστοιχα η ΑΕΛ φάνηκε απειλητική για πρώτη φορά στο 10′ με τον Παναγιώτου να σταματάει τον Όγκμποε πριν εκτελέσει ενώ στο 34′ ο Μαυριάς σούταρε δυνατά αναγκάζοντας τον Μπαλωμένο σε δύσκολη επέμβαση.

Η τελευταία καλή στιγμή του «Δικεφάλου» για το πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε στο 39′ όταν έπειτα από φάση διαρκείας, ο Σαλαμούρας εξαπέλυσε δυνατό σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Στο δεύτερο, το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε δυνατά και προειδοποίησε στο 53′ με το σουτ του Πανίδη να αναγκάζει τον Θεοδωρόπουλο σε επέμβαση. Στο 56′ ωστόσο ήταν η ώρα για τους γηπεδούχους να προηγηθούν καθώς ο Τάχατος σούταρε εκτός περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Θεοδωρόπουλου για το 1 – 0.

O Παναγιώτης Γκουτσίδης προσπάθησε να τονώσει επιθετικά τους «βυσσινί» κάνοντας τέσσερις αλλαγές όμως δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους προς την περιοχή των Θεσσαλονικέων απειλώντας ουσιαστικά τα καρέ του Μπαλωμένου.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ Β’ ήταν αυτός που κατάφερε να βρει δίχτυα ξανά καθώς στο 87′, ο Τζίμας σούταρε με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει και εν συνεχεία, ο Χατζηστραβός τον εκτέλεσε διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 0.

"πηγή κειμένου"









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων