2021-22 : Καβάλα - ΑΕΛ 0-1

29η αγωνιστική : Καβάλα - ΑΕΛ 0-1 

6 Απριλίου 2022 

Σκόρερ: 4' Νικολιάς

Καβάλα (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς (61′ λ.τ. Αρμάλας), Στίκας, Καραγιάννης (86′ Γροσδάνης), Σπάσιτς, Οκαν (62′ Αλίμι), Έμπερτ, Αμούρ (46′ Μπελεβώνης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ., Μπέρτος, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Ραμίρεζ (92′ Νίνο), Παπαγεωργίου Κ. (64′ Κολομπίνο), Μιλτιάδης (51' Μαυριάς), Νικολιάς (51′ Γλυνός), Κούστα (64' Τσουμάνης), Όγκμποε.

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Επόπτες: Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας), Ηλίας Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
4ος: Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης)
Παρατηρητής: Ιωάννης Στρατούδης (Έβρου)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη»

Η ΑΕΛ έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και επικράτησε εκτός έδρας της Καβάλας με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας "Ανθή Καραγιάννη", με γκολ του Αλέξανδρου Νικολιά με σουτ στο 4ο λεπτό, σε αγώνα που έγινε για τη 29η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2. Δοκάρι στο 47ο λεπτό για την Καβάλα ο Οκάν. Η Καβάλα δεν ήταν εύκολος αντίπαλος για την ΑΕΛ, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, με το γκολκίπερ των «βυσσινί» Στέφανο Σουλούκο να κρατάει ανέπαφη την εστία του.


Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Ήταν ένα παιχνίδι ακόμη, για εμάς όπως όλα τα άλλα, για την Καβάλα ήταν πραγματικά ένας από τους τελικούς που απομένουν, μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Προσπαθούμε από το προηγούμενο παιχνίδι να βάλουμε νέα παιδιά, να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Να δοκιμάσουμε νέους τρόπους παιχνιδιού. Έχουμε ένα στόχο πάνω από όλα να αρχίζουμε από τώρα να ετοιμάζουμε την ομάδα για του χρόνου. Πάνω από όλα είναι ευκαιρία αυτά τα παιχνίδια να δούμε ποια παιδιά γενικά μπορούν να ανταπεξέλθουν στους στόχους των μελλοντικών της ΑΕΛ και ποια όχι. Αυτό είναι το κίνητρο μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».
Το ματς κρίθηκε στο πολύ γρήγορο γκολ;
«Κοιτάξτε ένα γκολ πάντα φέρνει δυσκολίες. Είδαμε ότι η ομάδα της Καβάλας υπήρχε διάθεση στα παιδιά, αλλά το άγχος και η κούραση με τα συνεχόμενα παιχνίδια, πιστεύω ήταν ένα μεγάλο κριτήριο, που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Έκανε κάποιες ευκαιρίες δεν σκόραρε αυτά έχει το ποδόσφαιρο».










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων