2021-22 : ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

32η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 0-0 

17 Απριλίου 2022 

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου Θ., Μπέρτος, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Ραμίρεζ (62′ Μιλτιάδης), Κολομπίνο (46′ Τσουμάνης), Γιάκος (46′ Παπαγεωργίου Κ.), Νικολιάς (53′ Μαυριάς), Γλυνός (62′ Νίνο), Όγκμποε.

Ολυμπιακός Βόλου (Τίμος Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Βερνάρδος, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Μάνγκα, Φιλίποβιτς, Ξύδας (74′ Χατζής), Κουντουριώτης, Κότος (53′ Ντιαμπί), Σιαφά.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Επόπτες: Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών), Θεοδόσιος Φαλτάκας (Γρεβενών)
4ος: Βασίλειος Φίτσας (Πρέβεζας-Λευκάδας)
Παρατηρητής: Ιωάννης Καλύβας (Τυευτανίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ έχασε άλλους δύο βαθμούς στην έδρα της την Κυριακή (17/4) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (0-0). Η ΑΕΛ είχε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Μαϊδανού στο 12' λεπτό, με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται σε πλάγιο άουτ.

Στο 16' λεπτό πλασέ υπό πίεση του Ξύδα μετά από κάθετη του Κότος, με την μπάλα να καταλήγει  στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλου. Στο 36' λεπτό η ΑΕΛ είχε ένα πολύ καλό σουτ του Ραμίρεζ μέσα από την περιοχή, με τον Ξενοδόχοβ να κρατάει το "μηδέν" στην εστία του.

Στο 50' λεπτό, η ΑΕΛ είχε μια φάση με το πλασέ του Παπαγεωργίου στο 50' λεπτό, ενώ για τους φιλοξενούμενους, ο Κουντουριώτης βγήκε τετ-α-τετ μετά από πάσα του Σιαφά στο 52' λεπτό,  όμως ο Θεοδωρόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν φάσεις με το σουτ του Ξύδα στο 64' λεπτό και την κεφαλιά του Μαρκοπουλιώτη, ένα λεπτό αργότερα (65' λεπτό), με τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο να κρατάει το μηδέν.

Οι βυσσινί ανέβασαν ρυθμό στα επόμενα λεπτά και είχαν μια πολύ καλή διπλή ευκαιρία στο 86' λεπτό, αρχικά με την κεφαλιά του Μαξιμένκο και μετά, με την κεφαλιά του Τσουμάνη, η οποία πέρασε άουτ. Το τελικό σκορ παρέμεινε στο 0-0.


Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Τελειώσαμε δυστυχώς. Δεν έχουμε πλέον καμία ελπίδα. Αυτά τα παιχνίδια δείχνουν την προσωπικότητα του παίκτη και αν αξίζει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΛ. Η ομάδα της ΑΕΛ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί ακόμα και στη μεγάλη κατηγορία, πόσο μάλλον στις μικρότερες όπως είναι της Super League 2. 
Η ομάδα πρέπει να έχει δυνατές προσωπικότητες που να μπορούν να έχουν απόδοση ανάλογη με την περίπτωση. Εκτός αν είναι θέμα τύχης, οπότε καθορίζεται από αυτή. Με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν ήταν θέμα τύχης, ήταν θέμα απόδοσης και ήταν το χειρότερο παιχνίδι από τότε που είμαστε μαζί με τους παίκτες».

 









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων