2022-23 : 6η : Αλμωπός Αριδαίας - ΑΕΛ 0-2

6η αγωνιστική : Αλμωπός Αριδαίας - ΑΕΛ 0-2 

11 Δεκεμβρίου 2022 

Σκόρερς: 24' Νίνο, 68' Νικολιάς

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς (63′ Γιαλαμούδης), Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης (46′ Σέχου), Κέρθι (78′ Ασλαμπάλογλου), Έππας (78′ Ρίβας), Κολλαράς, Πέλκας (46′ Τσιπούρας), Γιουκούδης, Πέττας.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου Θ., Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ. (76′ Μιλτιάδης), Θωμαΐδης, Νίνο (87′ Μαυριάς), Πεντρόσο, Νικολιάς (70′ Κούστα).  

Διαιτητής: Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας)
Επόπτες: Αθανάσιος Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Βασιλεία Τσικλιτάρη (Πιερίας)
4ος: Κωνσταντίνος Φουστάνας (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Αναστάσιος Ντοσίδης (Θράκης)

Γήπεδο: Δημοτικό Αριδαίας

Εύκολα κέρδισε η ΑΕΛ με 0-2 τον Αλμωπό στην Αριδαία για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και διατήρησε την προνομιούχο θέση ανόδου στον πίνακα βαθμολογίας.
Στο 24' μετά από μακρινή πάσα από το κέντρο του γηπέδου του Γκοτζαμανίδη, ο Νίνο έκανε το κοντρόλ και μετά το σουτ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 68' ο Πεντρόσο έκανε το σουτ ο τερματοφύλακας Ιβάν Ντόκιτς απέκρουσε και ο Νικολιάς σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
Στην Αριδαία και δίπλα στην ΑΕΛ βρέθηκαν ~300 βυσσινί εκδρομείς που δε σταμάτησαν να τραγουδάνε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Σήμερα είχαμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μία από τις καλύτερες ομάδες στον όμιλο μας και μία από τις πολύ δυνατές έδρες και είχαμε ταυτόχρονα έναν αντίπαλο να έχει ανάγκη πάρα πολύ τους βαθμούς και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, ελέγχαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Βάλαμε δύο υπέροχα γκολ και από εκεί και πέρα για εμάς έγινε ακόμα πιο εύκολο. Το κακό ήταν ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και πιστεύω ότι αν το γήπεδο γιατί ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά ήταν μετά τη βροχή, πολύ βαρύ, τότε η ομάδα μας θα έπαιζε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστιόταν όλοι. Το σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε, παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, είτε εντός, είτε εκτός, σκοράρουμε κάνουμε ευκαιρίες και παίρνουμε πολύτιμες νίκες. Με σκοπό όπως είπα και άλλες φορές να συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία του νικητή, έτσι ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε εμείς το πρωτάθλημα».

Θεοχάρης Ηλιάδης:
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, εμείς από τη μεριά κάναμε ότι μας ζητήθηκε. Ήμασταν νομίζω 100% συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και φάνηκε αυτό. Είχαμε την υπεροχή από το πρώτο λεπτό νομίζω μέχρι και το 90. Τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν τις κάναμε γκολ, αν κινδυνέψαμε νομίζω μία στατική φάση ήταν στο δεύτερο ημίχρονο. Κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή κι ένα την επόμενη Τετάρτη, για να κλείσει καλά η χρονιά για εμάς».










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων