2022-23 : 10η : Μακεδονικός - ΑΕΛ 1-3

10η αγωνιστική : Μακεδονικός - ΑΕΛ 1-3 

8 Ιανουαρίου 2023 

Σκόρερς: 8' Μπρατσιάνη - 31' Ηλιάδης, 39' Κούστα, 70' (αυτ.) Μπρατσιάνη

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Κοτταρίδης, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος (77' Σαραντίδης), Τσιλιγγίρης (77' Μουγκουλούσι), Ζαννάκης (66' Σάντσεθ), Σιμόνι.

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Πλέγας, Ηλιάδης, Αντράντα (57' Νίνο), Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου Κ., Κούστα (57' Μιλτιάδης), Πεντρόσο (90' Τσουμάνης), Μαυριάς (81' Μαξιμένκο).

Διαιτητής: Θεόδωρος Πουλόπουλος (Πειραιά)
Επόπτες: Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)
4ος: Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας)
Παρατηρητής: Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας)

Γήπεδο: Μακεδονικού

Σαρωτική η ΑΕΛ επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στις καλές εμφανίσεις. Οι «βυσσινί» φιλοξενήθηκαν από τον Μακεδονικό και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1. Μια νίκη που τους ανέβασε στην 3η θέση με 19 βαθμούς σε 10 παιχνίδια, με τους ΠΑΟΚ Β' και Πανσερραϊκό να έχουν 22 σε 9 αναμετρήσεις. Όσον αφορά τον Μακεδονικό μετά την ήττα αυτή, έπεσε στην 6η θέση, έχοντας 14 βαθμούς σε 9 αναμετρήσεις.
Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπρατσιάνι μόλις στο 8'. Ένα γκολ που θα λέγαμε πως «αφύπνισε» τους φιλοξενούμενους που αντέδρασαν και στο 31' με τον Πεντρόσο και 39' με τον Κούστα, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπρατσιάνι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου με το 1-2 να είναι το σκορ που ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος ο Μπρατσιάνι ήταν άθελά του αυτή την φορά μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς με αυτογκόλ στο 70' διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με την ΑΕΛ να παίρνει σημαντική νίκη.

  
Δηλώσεις

Γιάννης Ταουσιάνης:
«Για εμάς είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, γιατί η ομάδα είναι πληγωμένη. Έρχεται από αρνητικά αποτελέσματα και καταλαβαίνετε, ένας οργανισμός που έχει υψηλές απαιτήσεις και πάντα υψηλούς στόχους, μετά από αρνητικά αποτελέσματα έχει να κουβαλήσει και ένα ψυχικό βάρος. Και σπουδαία γιατί έγινε απέναντι σ΄ έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, μία δύσκολη έδρα, οπότε όλα αυτά αυξάνουν το συντελεστή βαθμού της επιτυχίας της σημερινής. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την αγωνιστικότητα και την ένταση που βγάλανε μέσα στο παιχνίδι και τη θέληση τους να φύγουν νικητές, από αυτή τη δύσκολη αποστολή που είχαμε. Σαφώς όσον αφορά την εικόνα που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα, συνδυάζοντας την με τα αποτελέσματα, έχουμε κάποια απόσταση. Τα πρώτα τριάντα λεπτά μπορούμε να κρατήσουμε, όσον αφορά αυτό που αναφέρω. Εκεί ήμασταν κάπου κοντά σε αυτό που οραματιζόμαστε να παρουσιάζουμε μέσα στα γήπεδα. Αλλά όπως είπα πριν δεν μπορώ να παραγνωρίσω όλα τα στοιχεία τα ψυχικά που βγάλανε σήμερα τα παιδιά, απέναντι στους συντελεστές δυσκολίας που προανέφερα και πήραμε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα, που μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο, καλή συνέχεια στο Μακεδονικό. Νομίζω είναι μία ομάδα η οποία είναι ευχάριστη και συνεχίζουμε τις υποχρεώσεις μας και την καθημερινότητα μας».






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη