2022-23 : 13η : Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ 0-3

13η αγωνιστική : Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ 0-3 

29 Ιανουαρίου 2023 

Σκόρερς: 49' Παπαγεωργίου Κ., 78' Μαυριάς, 80' Νούνιες

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος (72’ λ.τ. Ζουρνατζάκης), Μουμίν, Φωκαϊδης (69’ Τσαγκαλίδης), Νασέρ, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό.

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης (60’ Πεντρόσο), Μαξιμένκο (45’ Κόλα), Πλέγας, Θωμαϊδης, Παπαγεωργίου Κ., Νούνιες (85’ Τσιριγώτης), Νικολιάς (83’ Νίνο), Μαυριάς (83’ Αντράντα)

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Επόπτες: Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), Αθανάσιος Θανασιάς (Ηπείρου)
4ος: Κωνσταντίνος Μπούμπας (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Αναστάσιος Ντοσίδης (Θράκης)

Γήπεδο: Δημοτικό Πολύκαστρου 

Η ομάδα της ΑΕΛ επιβλήθηκε τελικά εύκολα με 3-0 του Απόλλωνα Πόντου, εκτός έδρας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου Κιλκίς. Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν ο Κώστας Παπαγεωργίου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 49ο λεπτό, ο Μαυριάς με προβολή από κοντά στο 78ο λεπτό και ο Νούνιες με σουτ στο 79ο λεπτό.

Δηλώσεις

Γιάννης Ταουσιάνης: 
«Εμείς δηλώνουμε ικανοποιημένοι όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και για το γεγονός ότι σε μεγάλα διαστήματα είδαμε από τα παιδιά πράγματα που ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βγούνε σήμερα, λόγω των ειδικών συνθηκών.
Τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν την τάση και τη νοοτροπία να διεκδικούν τις νίκες μέσα από πράγματα που δουλεύουν στην καθημερινότητα.
Οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια σ’ ένα δύσκολο εξαρχής παιχνίδι, ασχέτως αν τα πράγματα πήγαν καλά. Στο πρώτο ημίχρονο με τον δυνατό άνεμο κόντρα σε μας, τα πράγματα ήταν δύσκολα στο να φτάσουμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή σ’ ένα μοιρασμένο όμως ματς.
Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε καθολική υπεροχή και δίκαια πετύχαμε τρία γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να αυξήσουμε κι άλλο το δείκτη του σκορ.
Εμείς πρέπει να αποκτήσουμε αρρώστια με τις νίκες. Από αύριο θα επιστρέψουμε στην διαδικασία της καθημερινότητας και την προσπάθειας να εξελιχθούμε και να ολοκληρωθούμε σε όλα τα επίπεδα σαν ομάδα».
Για το τέρμα του Νούνιες:
«Είναι ευχάριστο να έχει καλή απόδοση, αλλά και να πετυχαίνει γκολ στην πρώτη του εμφάνιση. Όμως ευχάριστη είναι και η εικόνα των Κόλα και Τσιριγώτη. Δεν πρέπει να αδικήσουμε όμως την προσπάθεια όλων των παιδιών σήμερα».

Σέρχιο Νούνιες:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησαν να πετύχω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Αυτό μου δίνει εμπιστοσύνη για να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Ήμασταν όλοι ενωμένοι και κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μέσα στη βδομάδα. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.
Εγώ κράτησα την ηρεμία παρά τις χαμένες ευκαιρίες που είχα. Γνωρίζω πως ο επιθετικός μπορεί να χάσει κάποια φάση, αλλά ευτυχώς στη συνέχεια σκόραρα και βοήθησαν την ΑΕΛ».

Γιώργος Μαϊδανός:
«ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που οι καιρικές συνθήκες δεν μας βοήθησαν για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον άνεμο και δυσκολευτήκαμε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας, βέβαια καταφέραμε να βγάλουμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και βάλαμε τρία ωραία γκολ. Βγάλαμε πάθος στον αγώνα, συνδυαστικό κι ωραίο ποδόσφαιρο και νομίζω πως εμείς καταφέρουμε να το κάνουμε εύκολο στο τέλος».

Δημήτρης Μαυριάς:
«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και βαθμολογικά, αλλά και για την ψυχολογία μας. Η σημερινή νίκη ήταν δύσκολη γιατί έγινε σ’ ένα γήπεδο με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εμείς δεν μπορούσαμε να παίξουμε και να κάνουμε αυτό που θέλαμε εξαιτίας του δυνατού αέρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως κάναμε αυτό που έπρεπε, ήμασταν συγκεντρωμένοι και στο τέλος ήρθαν και τα γκολ».

Έντι Κόλα:
«Είμαι χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου με την ΑΕΛ σ’ ένα πολύ δύσκολο ματς που δεν βοήθησε ούτε ο καιρός, ούτε το γήπεδο. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο πετυχαίνοντας τρία γκολ».
Για την Λάρισα:
«Η Λάρισα είναι μία ωραία πόλη, με κόσμο που αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και την ομάδα και είναι όμορφο να το ζεις».








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη