2022-23 : 9η : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β 2-2

9η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β 2-2 

4 Ιανουαρίου 2022 

Σκόρερς: 33' Μαυριάς, 69' Καλουτσικίδης - 51' Μπιλάλ, 96' Ρόμπι

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Πλέγας, Γαρουφαλιάς, Αντράντα (55′ Κούστα), Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου, Μαυριάς (73′ Γλυνός), Πεντρόσο (90+2′ Ζησούλης), Νίνο (55′ Μιλτιάδης)

Παναθηναϊκός Β' (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Μαρτίνης, Ανδρικόπουλος (73′ Καρβούνης), Εμπό, Νταμπίζας (73′ Φουρτάδο), Κρυπαράκος (46′ Ταβάρες), Σαρδέλης (66′ Τουρκοχωρίτης), Ρόμπι, Μπιλάλ, Καραμπάς (55′ Βουτσάς).

Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)
Επόπτες: Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνης), Αναστάσιος Φραγιός (Μακεδονίας)
4ος: Βασίλειος - Απόστολος Αργυρός (Πέλλας)
Παρατηρητής: Δημήτριος Θάνου (Ηπείρου)

Γήπεδο: Αλκαζάρ


Δηλώσεις

Γιάννης Ταουσιάνης:
«Εκ προοιμίου ήταν μία δύσκολη αποστολή, γιατί η ομάδα είχε κάποιες πληγές. Ερχόταν από δύο ήττες και οι μεγαλύτερες πληγές ήταν σαφώς η έλλειψη ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους που θα μας δυσκόλευαν στη σημερινή μας αποστολή, να διαχειριστούμε κατά τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, η οποία διαθέτει και καλή ποιότητα, μιας και είναι εξαιρετική ομάδα του Παναθηναϊκού και γενικά δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα καλό τρόπο παιχνιδιού, δομήσαμε επιθέσεις με τελοσπάντων, το ποσοστό καλών επιθέσεων από αυτών που θέλουμε να χτίζουμε σαν ομάδα. Απέναντι όπως είπα σ' έναν επικίνδυνο αντίπαλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πατούσαμε το ίδιο καλά ισοφαριστήκαμε και από εκεί και μετά τα παιδιά, η ομάδα, βγάλανε τρομερή αντίδραση, βγάλανε κατάθεση ψυχής που είναι σημαντικά στοιχεία σε κάθε παιχνίδι και μέσα από αυτή τη διαδικασία, κατάφεραν, προηγήθηκαν και δημιούργησαν και κάποιες άλλες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια αυτής της έντασης που βγάλανε, να δημιουργήσουν και ευκαιρίες ίσως για να μεγαλώσουμε το σκορ. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια, από την συγκέντρωση, από την ένταση που είχαν στο παιχνίδι τους, οι παίκτες μας, λόγω και των πολλών προβλημάτων που σας ανέφερα στην αρχή, αλλά στο τελευταίο στάδιο του παιχνιδιού, γίναν τόσα πολλά λάθη, όσα δεν έγιναν σε όλο τον αγώνα και αυτό είναι το πιο σκληρό μάθημα από αυτό το παιχνίδι και που πρέπει να κρατήσουμε για να μην το ξαναπάθουμε, αυτό το πράγμα που πάθαμε σήμερα. Γιατί αυτό ήταν πολύ σκληρό και μας στοίχισε δύο βαθμούς. Γιατί πονάει αυτό το αποτέλεσμα και για την απώλεια βαθμών, πονάει και ψυχικά, λόγω του ότι η κατάθεση και η προσπάθεια έγινε. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το αύριο. Εμείς πρέπει να βγάλουμε ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση σαν ομάδα, γιατί είμαστε ομάδα που έχει πάντα υψηλές απαιτήσεις και πάντα υψηλούς στόχους και αυτούς πρέπει να υπηρετούμε και ευελπιστούμε να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται κάποιοι ποδοσφαιριστές και να έρθουν κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι που έχουν εντοπιστεί, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια».
Για τις μεταγραφές που θα γίνουν: 
«Περιμένουμε άμεσα ένα κεντρικό αμυντικό, έναν επιθετικό κι ένα δεξιό μπακ».
Για την επιλογή της χρησιμοποίησης του Κυριάκου Ζησούλη: 
«Η αλλαγή αυτή έγινε στο 92' και μπήκε ένα παιδί που είδα στις προπονήσεις αρκετά ζωηρό και ζωντανό με τις δικές του ικανότητες και με ένα σωματότυπο που θα μπορούσε να βοηθήσει σ’ αυτές τις φάσεις που… πληρώσαμε στο τέλος».

Κώστας Παπαγεωργίου:
«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε από αύριο, είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και να κερδίσουμε. Δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι, σήμερα θα το σκύψουμε, από αύριο σκληρή δουλειά για να επανέλθουμε».
  








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη