2022-23 : 20η : Θεσπρωτός - ΑΕΛ 0-2

20η αγωνιστική : Θεσπρωτός - ΑΕΛ 0-2 

19 Απριλίου 2023 

Σκόρερς: 1' Όγκμποε, 54' Νικολιάς

Αποβολή: 43' Ραστόκα (κόκκινη)

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Ραστόκα, Τρομπούκης, Ρούσης, Μαρτίνες, Παππάς (70' Μπίκας), Δρίτσας, Κουέβας (57' Πανταζέλος), Καραμποΐκης, Σάνι (57' Χατζάκος).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ. (58' Καλουτσικίδης), Κοσσονού (30' λ.τ. Μαϊδανός), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Θωμαΐδης (70' Νίνο), Παπαγεωργίου Κ. (46' Αντράντα), Πλέγας, Μαυριάς (46' Νικολιάς), Πεντρόσο, Ογκμπόε.

Διαιτητής: Ελένη Αντωνίου (Αχαΐας)
Επόπτες: Σπήλιος Οικονόμου (Αχαΐας), Μιχαήλ Κακαφώνης (Αχαΐας)
4ος: Νικόλαος Χρόνας (Αχαΐας)
Παρατηρητής: Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας)

Γήπεδο: Ηγουμενίτσας

Εύκολο τρίποντο για την ΑΕΛ στην Ηγουμενίτσα επί του Θεσπρωτού με σκορ 0-2, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2. Tα γκολ σημείωσαν οι Ογκμπόε στο 1ο λεπτό και Νικολιάς στο 56ο λεπτό.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε ο Θεσπρωτός, αφού από το 43’ αποβλήθηκε ο Ραστόκα. Σημαντικές ευκαιρίες έχασε η ΑΕΛ. Στο 30 με τον Παπαγεωργίου Κ., στο 38’ με τον Πλέγα αλλά και με Πεντρόσο στο 46’ και 47’.

Καλές στιγμές για την ΑΕΛ και στην επανάληψη με τους Μαϊδανό στο 55’, Γκοτζαμανίδη στο 74’, Νικολιά στο 88’ και Ογκμπόε στο 92’. Δοκάρι για την ΑΕΛ με τον Νίνο στο 83’.


Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Είχαμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, ανεξαρτήτως ότι η ομάδα αυτή βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις έδειχνε μέχρι τώρα ότι όλα τα παιχνίδια τα διεκδικούσε επί ίσοις όροις και πραγματικά αν δεν προσέξεις αυτό ήταν στο μυαλό ολονών μας, ότι μπορεί να σου κάνει ζημία. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ γρήγορα μ' ένα γκολ και πιστεύαμε ότι αυτό το γκολ θα μας έδινε αυτοπεποίθηση, αλλά δυστυχώς με πολλά παιδιά έγινε αντίθετο. Νευρικότητα, κακές πάσες και δίναν το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει ότι μπορεί να σκοράρει. Με κάποιες αλλαγές που κάναμε άμεσα, πιστεύω ότι διορθώθηκε αρκετά το πρόβλημα μας και φυσικά με την κόκκινη κάρτα των αντιπάλων, τα έκανε ακόμα πιο εύκολα. Σκοράραμε και ένα δεύτερο γκολ πολύ ωραίο με το Νικολιά και πιστεύω από εκεί και πέρα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Σημαντικό είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας, δεν είμαι ευχαριστημένος γενικά με την εικόνα της ομάδας. Θα ήθελα μια ομάδα με περισσότερη αυτοπεποίθηση, με περισσότερο πιστεύω, πραγματικά σαν το όνομα της ΑΕΛ. Τουλάχιστον να διεκδικεί μέσα στο παιχνίδι και να είναι κυρίαρχη από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος και να μην δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει. Πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι, να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί έρχονται και άλλα παιχνίδια ακόμα πιο δύσκολα και πρέπει τουλάχιστον εμείς όπως είπα και παλαιότερα να παίξουμε για την αξιοπρέπεια πάνω από όλα της ομάδας μας που λέγεται ΑΕΛ που είναι πολύ μεγάλη και δεύτερον για την αξιοπρέπεια τη δική μας».

H αρχική 11άδα της ΑΕΛ όπως παρατάχθηκε στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας.

ΟΡΘΙΟΙ: Ηλιάδης, Σουλούκος, Πλέγας, Ογκμπόε, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου Θ.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Θωμαϊδης, Μαυριάς, Πεντρόσο, Κοσσονού, Παπαγεωργίου Κ.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων