2022-23 : 21η : ΑΕΛ - Αλμωπός Αριδαίας 2-0

21η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αλμωπός Αριδαίας 2-0 

23 Απριλίου 2023 

Σκόρερς: 25' (πέν.) Πεντρόσο, 82' Παπαγεωργίου Κ.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (74′ λ.τ. Κοσσονού), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Νίνο (61′ Παπαγεωργίου Κ.), Αντράντα (74′ Θωμαΐδης), Πεντρόσο, Νικολιάς (74′ Μαυριάς), Ογκμπόε (85′ Τσιριγώτης).

Αλμπωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Παρασκευάς (59′ Μανωλάκης), Τσιμπούκας, Ασλαμπάλογλου, Μακρυδάκης, Πέττας, Ρίβας (69′ Σουρνάκης), Πόποβιτς (59′ Παπαδόπουλος), Πέλκας (83′ Ταχματζίδης), Πατρινός (83′ Καρυπίδης).

Διαιτητής: Αριστείδης Αλιάγας (Δυτικής Αττικής)
Επόπτες: Νικόλαος Μανούρας (Δυτικής Αττικής), Ελευθέριος Βογιατζής (Καρδίτσας)
4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Παρατηρητής: Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της κόντρα στον Αλμωπό επικράτησε εντός έδρας με 2-0, για τη 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Οι «βυσσινί» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε παθητική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ πέτυχε τα γκολ στο 24ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Πεντρόσο και με το Κώστα Παπαγεωργίου με σουτ στο 82ο λεπτό.
  

Δηλώσεις

Αλέξανδρος Βεργώνης: 
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο ο οποίος είχε μόλις πέντε ήττες στη σεζόν. Ήταν ένα ματς στο οποίο μας έδωσαν χώρο και χρειαζόταν υπομονή. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαμε και την κατοχή της μπάλας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μέχρι και το τέλος όπου καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε το 2-0 και να «σφραγίσουμε» τη νίκη.
Κρατάμε για ένα ακόμα αγώνα το μηδέν παθητικό, ενώ έχουμε κι ένα σερί πέντε νικών. Το πιο σημαντικό όμως είναι η στήριξη του κόσμου από την αρχή του αγώνα κι ενώ μέχρι το 82′ ήταν ρευστός.
Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε μαζί μας στη δύσκολη συνέχεια»!

Γιώργος Μαϊδανός : 
«Είχαμε ένα παιχνίδι κόντρα σε μία μαχητική ομάδα που χάνει δύσκολα και τα παιχνίδια της κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ξέραμε από την αρχή ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και να έχουμε υπομονή ώστε να κερδίσουμε το ματς.
Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι σήμερα, με αγωνιστικό πλάνο και πετύχαμε δύο γκολ παίρνοντας μία νίκη που μας δίνει μία μεγάλη ώθηση από τη στιγμή που έχουμε πετύχει το πέντε στα πέντε στον δεύτερο γύρο.
Τώρα πάμε να παίξουμε τα δύο ντέρμπι, με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο και με τον Πανσερραϊκό στην έδρα μας, όπου θα παίξουμε για όσες πιθανότητες έχουμε την άνοδο.
Να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που έρχεται στο γήπεδο. Μας δίνει μεγάλη χαρά γιατί δείχνει πως πιστεύουν σε εμάς και χαίρεται με αυτό που βλέπει».








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων