2022-23 : 22η : ΠΟΤ Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1

22η αγωνιστική : ΠΟΤ Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1 

29 Απριλίου 2023 

Σκόρερς: 59' Τομάς - 80' Τσιριγώτης

ΠΟΤ Ηρακλής
(Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας (54′ Κούστα), Άλεξιτς (78′ Κοκκόρης), Τόμας, Κωστούλας, Βιτλής, Γιουμπιτάνα (83′ Κουντουριώτης), Νταμιάν Σίλβα, Πατράλης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (65′ Μαϊδανός), Παπαγεωργίου Θ., Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας (90′ Αντράντα), Νίνο (73′ Μαυριάς), Παπαγεωργίου Κ. (65′ Θωμαΐδης), Πεντρόσο, Νικολιάς (65′ Τσιριγώτης), Ογκμπόε.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)
Επόπτες: Αθανάσιος Θανασιάς (Ηπείρου), Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου)
4ος: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Παρατηρητής: Αναστάσιος Ντοσίδης (Θράκης)

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο Καυτατζόγλειο στάδιο σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2.
Έτσι “έσπασε” το αήττητο σερί της στο δεύτερο γύρο αν και είχε τις ευκαιρίες, κυρίως με την είσοδο του Τσιριγώτη στον αγωνιστικό χώρο στο 65′.
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ με τον Τομάς στο 59’, με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει στο 80′ με σουτ του δραστήριου Θοδωρή Τσιριγώτη.
Οι «βυσσινί» είχαν τρία δοκάρια (!!!) στο ματς με τους Νίνο, Πεντρόσο και Τσιριγώτη, τη στιγμή που μοιραίος για τον Ηρακλή ήταν ο πρώην «βυσσινί» Κρίστιαν Κούστα χάνοντας τουλάχιστον επτά τελικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.
Μετά από αυτή την απώλεια η ΑΕΛ βλέπει πλέον τις όποιες ελπίδες της, να εξανεμίζονται, όσον αφορά στο “κυνήγι” του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού, που θα τον φιλοξενήσει την Τετάρτη στο στάδιο Αλκαζάρ, καθώς έφτασε τους 41 βαθμούς τη στιγμή που η σερραϊκή ομάδα έχει 52β.


Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Είχαμε ένα πλάνο γι’ αυτό το παιχνίδι, να ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν, να προσέξουμε την άμυνά μας και σιγά-σιγά να βρούμε τα πατήματά μας, ώστε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Ήταν μία ομάδα που ξέραμε ότι μεσοεπιθετικά θεωρώ είναι ότι καλύτερο έχει η κατηγορία μας και πραγματικά το πλάνο μας ως στο πρώτο ημίχρονο αν εξαιρέσουμε κάποιες ολιγωρίες λειτούργησε. Κάνοντας και κάποιες ευκαιρίες, όπως ήταν το δοκάρι του Νίνο και μία ευκαιρία με τον Κώστα Παπαγεωργίου. Στο δεύτερο ημίχρονο μία ολιγωρία, δεχθήκαμε ένα γκολ, εκεί αντιδράσαμε. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πράγματα, συστήματα, βάλαμε τρία παιδιά μέσα και αλλάξαμε το σύστημα μας και το κάναμε 4-4-2 αναγκαστικά και είδαμε ότι η ομάδα από εκεί και πέρα πατούσε καλύτερα. Το βλέπαμε όλοι αυτό. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, μέχρι εκείνο το σημείο, είχαμε δύο δοκάρια και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Εκεί έδειχνε η ομάδα ότι πραγματικά πατάει καλύτερα και είχε και χρόνο να πάρει το διπλό. Πραγματικά από εκεί και πέρα μας έπιασε μια τρέλα. Αυτό που με στεναχωρεί, ένας προβληματισμός μας έπιασε μια τρέλα. Βλέπαμε ότι πατούσε καλύτερα και ο Ηρακλής δεν υπάρχει και παίξαμε πολύ ανορθόδοξα και με μεγάλο ρίσκο, ενώ αν είχαμε ηρεμία και παίζαμε σαν ομάδα μέχρι το ενενήντα, πιστεύω ότι θα κάναμε την ανατροπή και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν μια ευκαιρία πραγματικά να πάρουμε ένα διπλό σ' ένα δύσκολο αντίπαλο και πιστεύω ότι την κλωτσήσαμε, μετά την ισοφάριση αυτό είναι το κακό, όλα τα άλλα πραγματικά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, γιατί ήταν πολύ μεγάλη».


Θοδωρής Τσιριγώτης:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μετά το γκολ που βάλαμε, που ισοφαρίσαμε, άνοιξε πάρα πολύ και οι δύο θέλαμε τη νίκη και γι' αυτό γίνανε πολλές φάσεις. Το παιχνίδι κρίθηκε τώρα στις λεπτομέρειες, είχαμε και εμείς φάσεις, είχε και ο Ηρακλής ο πιο τυχερός θα νικούσε στο τέλος, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι». 
Ένα παιδί που πέρασε από την ΑΕΛ ο Κρίστι Κούστα, δεν ξέρω αν το έχεις ξαναδεί αυτό πολλές ευκαιρίες μέσα σε λίγα λεπτά:
«Ναι εγώ δεν τον πρόλαβα πολύ, ήρθα τη βδομάδα που έφυγε. Εεε ναι έχασε πολλές ευκαιρίες, ήταν άτυχος σήμερα, καλός παίκτης, εεε στο επόμενο θα τα βάλει».
Στόχος τώρα πιστεύετε ότι μπορείτε να φθάσετε τον Πανσερραϊκό;
«Κάθε παιχνίδι θα το κοιτάμε στα ίσια, έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, ένα πολύ δύσκολο επίσης, θα πάμε να το νικήσουμε κι από εκεί στο χέρι του Θεού είναι και σ' εμάς».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων