2022-23 : 23η : ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 0-0

23η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 0-0

3 Μαΐου 2023 

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (57' Νίνο), Νικολιάς (57' Παπαγεωργίου Κ.), Πεντρόσο, Τσιριγώτης (77' Μαυριάς), Ογκμπόε.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσικάς, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41' λ. τρ. Παπάζογλου), Ζέρης (46' Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71' Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71' Κανίς), Μπαΐροβιτς (88' Λυμπεράκης), Κατσαντώνης.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Επόπτες: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων)
4ος: Μάριος Σιντόρης (Θεσπρωτίας)
Παρατηρητής: Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
  
Ισόπαλο με 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό, για την 23η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2, που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ. Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Δώσαμε σήμερα ακόμα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ήταν ένα ματς και με βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και κόντρα στον πρωτοπόρο που αν κάνουμε ένα flashback θα θυμηθούμε πολλά. Όπως στο παιχνίδι μέσα στις Σέρρες, έτσι και σήμερα θεωρώ πως κάναμε τα καλύτερά μας παιχνίδια σαν ΑΕΛ. Ειδικά σήμερα, σε όλο το ενενηντάλεπτο ήμασταν ανώτεροι.
Αυτό που σε στεναχωρεί είναι πως όχι μόνο ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα, κάναμε και ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό μας έλειψε σήμερα και μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζει ένα μπράβο, γιατί έδειξαν ότι άξιζαν κάτι περισσότερο σ’ αυτό το πρωτάθλημα.
Εμείς έχουμε την υποχρέωση μέχρι το τέλος να κάνουμε την ΑΕΛ ακόμα καλύτερη και να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια και να τελειώσουμε τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα».
Για τον απολογισμό μέχρι στιγμής: «Όλοι όσοι είμαστε στο σύλλογο έχουμε υποχρέωση να τον στηρίζουμε για το καλύτερο και να μην κοιτάμε τον εαυτό μας. Αυτό είναι το κλειδί.
Αν γυρίσουμε ένα γύρο πίσω, στο ματς με τον Ηρακλή, είχα πει πως γλιτώσαμε τη συντριβή και ρωτήθηκα αν ήξερα το λόγο. Τότε είπα όχι, αν και γνωρίζατε ότι τον ήξερα, αλλά δεν μίλησα. Κανείς δεν μπορεί να βάζει το συμφέρον του πάνω από την ομάδα. Ήταν ένα χρονικό σημείο που έγιναν πολλά και ήταν η αρχή του κακού.
Φανταστείτε να μην χάναμε τα παιχνίδια τότε, θα είχαμε περισσότερες ελπίδες σήμερα. Κανείς λοιπόν δεν έχει δικαίωμα να κοιτάει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από την ΑΕΛ. Όλοι που είμαστε εδώ πέρα, έχουμε συμφέρον να νικά η ομάδα και να πηγαίνει μπροστά. Τότε ανεβαίνει και το «κασέ» τους. Οι προπονητές έρχονται και φεύγουν και λύνεται η συνεργασία αν δεν πάει κάτι καλά.
Το να δημιουργείται όμως ένα κακό κλίμα για να διώξεις τον προπονητή, χάνοντας πόντους είναι ότι χειρότερο. Δεν είχα σκοπό να αναφερθώ σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά κάτι με έτρωγε. Ποτέ δεν είπαμε πως είμαστε οι μεγάλοι προπονητές, ούτε έχουμε το μυαλό μας πάνω από το κεφάλι, αλλά προσπαθούμε να δουλέψουμε. Έχουμε όμως σοβαρότητα και ευθύνη σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα κι έτσι πρέπει να κάνουμε έως το τέλος».

Θοδωρής Τσιριγώτης:
«Στο σημερινό παιχνίδι η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που θα μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε και να διευρύνουμε το σκορ και να το κάνουμε 1-0, 2-0, 3-0.
Είδαμε όλοι σήμερα ποια ομάδα αξίζει να είναι πρώτη και πιστεύω ότι αν ήμασταν έτσι και στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά και θα ήμασταν πάνω από τον Πανσερραϊκό. Τώρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάθε παιχνίδι θα το κοιτάμε στα ίσια και θα παίρνουμε τους τρεις πόντους, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».
Για την φάση που είδε την κίτρινη κάρτα: 
«Ήταν φάουλ έξω από την περιοχή, βάζει το γόνατο του και με ανατρέπει, αλλά είναι έξω από την περιοχή δεν είναι μέσα και έδωσε για "θέατρο". Ο διαιτητής που το έκανε και στον Πεντρόσο, που εντάξει μπορεί να μην ήταν πέναλτι, αλλά δεν έκανε βουτιά, τον έσπρωξε από πίσω το μπακ».





Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό που έληξε χωρίς σκορ, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έκανε γνωστή την απόφαση για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» πήραν το ματς στα χαρτιά με 3-0 ενώ στην ομάδα του Βόλου επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ και -1 στον βαθμολογικό πίνακα. Βέβαια πειθαρχική δίωξη έχει ασκηθεί και στην ΑΕΛ.

Βαθμολογία

1. Πανσερραϊκός 53 (21 ματς)
-------------------------------------
2. ΑΕΛ 45 (22 ματς)
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 40 (21 ματς)
4. Ηρακλής 38 (21 ματς)
5. Νίκη Βόλου 37 (21 ματς)
6. ΠΑΟΚ Β' 35 (20 ματς)
7. Μακεδονικός 26 (21 ματς)
8. Αλμωπός Αριδαίας 26 (22 ματς)
9.Παναθηναϊκός Β' 25 (20 ματς)
10. Διαγόρας 25 (20 ματς)
11. Απόλλων Πόντου 22 (22 ματς)
-------------------------------------
12. Βέροια 20 (21 ματς)
13. Ηρακλής Λάρισας 17 (20 ματς)
14. Θεσπρωτός 13 (21 ματς)
15. Απόλλων Λάρισας 4 (21 ματς)


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη