2022-23 : 26η : Βέροια - ΑΕΛ 1-3

26η αγωνιστική : Βέροια - ΑΕΛ 1-3 

19 Μαΐου 2023 

Σκόρερς: 47' Μπελεβώνης - 10',  34' Τσιριγώτης, 79 (πεν.) Πεντρόσο, 

Βέροια (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης (64' Μπαϊντού), Μανωλιούδης (80' Κατσούκης), Περδίκης, Μασούρας, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (59' Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπουόλι (46' Μπελεβώνης).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο (46' Κόλα), Πλέγας (89' Νικολιάς), Κ. Παπαγεωργίου (78' Μιλτιάδης), Αντράντα (72' Θωμαΐδης), Πεντρόσο, Μαυριάς, Τσιριγώτης (78' Ογκμπόε).

Διαιτητής: Βασίλειος Απόστολος Αργυρός (Πέλλας)
Επόπτες: Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας), Νικόλαος Τοροσιάδης (Μακεδονίας)
4ος: Κωνσταντίνος Φουστάνας (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας)

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Η ΑΕΛ συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της, καθώς επικράτησε εύκολα με 3-1 εκτός έδρας της Βέροιας, στο Δημοτικό γήπεδο Βέροιας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2. Δύο γκολ για την ΑΕΛ με τον Θοδωρή Τσιριγώτη (11', 34') μείωσε προσωρινά ο Μπελεβώνης για τη Βέροια στο 47ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 για την ΑΕΛ ο Φαμπρίτσιο Πεντρόζο με εκτέλεση πέναλτι στο 79ο λεπτό.

Παρελθόν από το πάγκο της ΠΑΕ Βέροια αποτελεί ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας υπέβαλε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ. Η διοίκηση της Βέροιας μετά από σύσκεψη έκανε δεκτή την παραίτηση του και για το υπόλοιπο της σεζόν προπονητής αναλαμβάνει ο Νίκος Καρύδας. Ο Ογκμπόε στο 83’ με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Βενετικίδη.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Ένα παιχνίδι ακόμα δύσκολο για την ομάδα μας. Ήτανε πολύ δύσκολο γιατί ξέραμε ότι αυτή η ομάδα ήθελε τους βαθμούς πάρα πολύ για την σωτηρία της. Στα τελευταία παιχνίδια είδαμε τη Βέροια να είναι πάρα πολύ καλή και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε αυτό το σερί καλών εμφανίσεων. Πραγματικά σήμερα είχαμε την ευστοχία με το μέρος μας, κάναμε δύο πολύ ωραία γκολ κι από εκεί και πέρα ότι το παιχνίδι ήταν εύκολο για εμάς. Το σημαντικότερο είναι η εμφάνιση, πιστεύω όλο το 90λεπτο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, με συνδυασμούς, με ευκαιρίες κι αυτό κρατάμε πάνω απ’ όλα, ώστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες κι όσο πιο ψηλότερα μπορούμε».

Θοδωρής Τσιριγώτης
«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι απ’ την πλευρά μας. Ήμασταν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο σκοράραμε δύο πολύ ωραία γκολ και τελειώσαμε το ματς νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως μπήκαμε λίγο χαλαροί, γι’ αυτό δεχθήκαμε γκολ, αλλά πιστεύω πως στη συνέχεια το βρήκαμε και με το τρίτο στερήσαμε κάθε ελπίδα από τη Βέροια και συνεχίζουμε για να πάρουμε παντού τους τρεις πόντους και να “κλείσουμε” οριστικά την 2η θέση».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη