Αγώνες της ΑΕΛ που διακόπηκαν

Μετά από τον χθεσινό αγώνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο κόντρα στη Νίκη Βόλου, η ΑΕΛ θα προσθέσει ακόμη έναν αγώνα που η μοίρα του θα εξαρτηθεί από τον αθλητικό δικαστή. Η ΑΕΛ στην ιστορία της έχει 18 αγώνες που κρίθηκαν "στα χαρτιά". Από τους 18 αγώνες 2 είναι αυτοί που ξεχωρίζουν, μιας και στους 2 από τους 18 είχαμε διακοπή του αγώνα κατά την εξέλιξή του για διάφορους λόγους και το αποτέλεσμα κρίθηκε σε δεύτερο χρόνο από τον αθλητικό δικαστή. Ας θυμηθούμε αυτούς τους αγώνες:



1967-68 : Β'Εθνική
9η αγωνιστική : 3/12/1967 : ΑΕΛ - Τρίκαλα 0-2

ΑΕΛ (Γιούρκας Σεϊταρίδης): Ευθυμιάδης, Μπούτος, Λέλλης, Λιόκος, Καρέλιας, Ζάμπας, Αργυρίου, Κοντοκώστας, Βαραμέντης, Παγκαρλιώτας, Τρακάλας.

Α.Ο. Τρίκαλα (Νικόλαος Μπαϊρακτάρης): Αρσένος, Ρούβαλης, Τόσκας, Νίκας, Κόκκαλης, Μαυρίκος, Συνάτκας, Χαριτίδης, Ζαφειρόπουλος, Ραχαβέλιας, Μπεβενίου.

Διαιτητής: Θωμάς Καλαδάμης (Αθηνών)

Γήπεδο: Αλκαζάρ  

Ο κανονικός αγώνας διακόπηκε στο 75′ όταν οι παίκτες της Λάρισας επετέθησαν κατά του διαιτητή της συνάντησης κ. Καλαδάμη διαμαρτυρόμενοι για τέρμα του Ζάμπα που δεν μέτρησε. Μέχρι εκείνου του λεπτού ο Α.Ο. Τρίκαλα – με σκόρερ τον Συνάτκα στο 63′ – προηγείτο 1-0. Ο αγώνας κατακυρώθηκε “στα χαρτιά” υπέρ των Τρικάλων με 2-0, αλλά σύμφωνα με τα ισχύοντα δεν μέτρησε το γκολ του Συνάτκα.



Αναμνηστική φωτογραφία των αρχηγών Δημήτρη Ζάμπα και Φάνη Κόκκαλη, με το διαιτητικό τρίο, λίγο πριν την έναρξη του επεισοδιακού αγώνα.



2002-03 : Γ'Εθνική
1η αγωνιστική : 25/8/2002 : ΗΛΤΕΞ Λύκοι - ΑΕΛ 2-0

ΗΛΤΕΞ Λύκοι (Μάκης Τσίλιος): Τσικμίσογλου, Παπαχρήστος, Σαμαράς, Γεωργιάδης Κ., Καλόγηρος, Μπερισβίλη, Γεωργιάδης Η. (50' Ιωάννου), Παππάς Π. (60' Κοσίδης), Παππάς Ν., Μόσχου, Σιαμπάνης (77' Λαδάκης).

ΑΕΛ (Τάκης Σουρλατζής): Νούσιας, Κοντοδήμος, Ν. Βιλανάκης, Παλαιολόγος (31 Τσάγγαρης), Κοντοδήμος, Χρόνης, Ζιάγκας, Μπακογιάννης, Πλίτσης (74' Κοτζαφίλιος), Τσακμακίδης, Φλώρος.

Διαιτητής: Τσέλιος (Χαλκιδικής)
Επόπτες: Χρηστάκης (Ξάνθης), Κλημαντάκης (Χαλκιδικής)

ΓήπεδοΚαλοχωρίου

Τιμωρία με μείον τρείς (-3) βαθμούς και πρόστιμο 2.800 ευρώ, με τον αγώνα 2-0 υπέρ των Λύκων, διότι η ΑΕΛ θεωρήθηκε υπαίτια για την διακοπή του συγκεκριμένου αγώνα, αφού στο 81' και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ο επόπτης Κλημαντάκης ισχυρίστηκε τραυματισμό από αντικείμενο που προήλθε από τους οπαδούς της ΑΕΛ για υπόδειξη… οφσάιντ στον Ζιάγκα!


Αναμνηστική φωτογραφία της αρχικής 11άδας της ΑΕΛ, πριν την έναρξη του επεισοδιακού αγώνα.
 

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ στο γήπεδο Καλοχωρίου.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων