2023-24 : 1η : ΑΕΛ - Καμπανιακός 2-1

1η αγωνιστική : ΑΕΛ - Καμπανιακός 2-1

24 Σεπτεμβρίου 2023 

Σκόρερς: 22' Ογκμπόε, 40' Παπαγεωργίου Κ. - 36' Πόζογλου

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Κ. Παπαγεωργίου (63' Πατράλης), Πλέγας, Οτορμίν (72' Αντράντα), Μαυριάς (63' Πεντρόσο), Κοσσονού, Ογκμπόε (88' Σάρατε)

Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης): Κασαπίδης, Γαρύφαλος (74' Καράμπελας), Γιουκούδης, Ν. Καθάριος (74' Μανιός), Μπούσης, Παπαστεριανός, Πόζογλου, Προσκυνητόπουλος (63' Ζαννάκης), Σαρβανίδης, Τότσκα, Φροσύνης.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)
Επόπτες: Μαρίνος Μαραθωνίτης (Αθηνών), Αντώνιος Καλλής (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Ευστράτιος Μαχαίρας (Αθηνών)
Παρατηρητής: Ιωάννης Τοπούζης (Τρικάλων)

Γήπεδο: AEL FC Arena

Ιδανική πρεμιέρα για την ΑΕΛ στο AEL FC Arena, που επικράτησε με 2-1 του Καμπανιακού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου και έκανε ποδαρικό με το «δεξί» στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Ο Μάριος Όγκμποε άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 22ο λεπτό, με τον Πόζογλου με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1, για να γίνει το τελικό 2-1 για την ΑΕΛ στο 40ο λεπτό με κοντινό σουτ του Κ. Παπαγεωργίου.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στο AEL FC ARENA, πριν την έναρξη του αγώνα της Superleague 2, ΑΕΛ-Καμπανιακός 2-1, στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης: 
"Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, ξέραμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα για κάθε ομάδα, ειδικά για εμάς που η ομάδα ταλαιπωρήθηκε και χάλασε ο προγραμματισμός μας όσον αφορά τα φιλικά. Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν πριν από τρεις εβδομάδες. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή. Εμείς αγωνιζόμαστε με αυτό το πρέπει που για εμάς όλα τα ματς θα είναι έτσι. Το σημαντικό για 'μένα είναι ότι βάλαμε δυο γκολ. Είναι αρχή και έχουμε ακόμη χρόνο να διορθώσουμε πράγματα."
Σε ερώτηση που του έγινε αν διαπίστωσε κάποιες αδυναμίες απάντησε τα εξής: 
"Θα έλεγα κακές αποδόσεις από κάποιους παίκτες που περίμενα καλύτερη απόδοση. Δεν είχαμε φαντασία μέσα στο παιχνίδι μας να κρατήσουμε την μπάλα και να ηρεμήσουμε το παιχνίδι. Έχουμε όμως χρόνο να τα διορθώσουμε
 
Χάρης Ηλιάδης: 
 "Σήμερα ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.Το μόνο που θέλαμε ήταν η νίκη με οποιαδήποτε εμφάνιση όπως θα ήθελε και ο κόσμος. Ωστόσο φέτος θέλουμε το τρίποντο με κάθε τρόπο είτε είμαστε καλά είτε όχι . Για το σημερινό παιχνίδι θεωρώ ότι μπήκαμε καλά και πετύχαμε ένα γκολ το οποίο μας καθησύχασε κάπως και γι' αυτό δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε θέματα στα μαρκαρίσματα και πρέπει να τα βελτιώσουμε αλλά θεωρώ ότι φέτος πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια με κάθε τρόπο."












Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη