2020-21 : 11η : Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-1

11η αγωνιστική : Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-1

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Scorers: 16', 87' (πέν.) Βέργος - 90 + 4' Γιουνές

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ (76’ Μελίσσας), Τζανακάκης, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Ντάλσιο, Τσιγγάρας, Ταχάρ (76’ Περέιρα), Ντίας, Αριγίμπι (57’ Μεντόσα), Γιάκολις (68’ Αρσούρα), Βέργος.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης (60’ Γλυνός), Μιχαήλ (86’ Γιουνές), Ζίζιτς,  Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Πινακάς, Τρούγιτς (86’ Μούζεκ).

Διαιτητής Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Επόπτες: Απτόσογλου (Αθηνών), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), 
4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
AVAR Σπυρόπουλος (Α. Αττικής)

Γήπεδο: Παναιτωλικού
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Η ΑΕΛ μπήκε νωχελικά στον αγώνα και μόλις στο 2ο λεπτό δέχθηκε ενα τέρμα οπου στην συνέχεια ακυρώθηκε απο το VAR για χέρι του Ντίας στο ξεκίνημα της φάσης. Μετά απο 6 λεπτά ο Αριγίμπι σημάδεψε δοκάρι με κεφαλιά. Στο 16ο λεπτό με κεφαλιά ο Βέργος έκανε το 1-0. Η ΑΕΛ εξακολούθησε να δείχνει σαστισμένη και δεν μπορούσε να βρεί ρυθμό. Στη συνέχεια δίνεται πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού με εκτελεστή τον Αριγίμπι, αποκρούει ο Νάγκι αλλά δίνεται επανάλληψη. Ο ίδιος παίκτης εκτελεί και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Μετά απο αυτό η ΑΕΛ αρχίζει να παίρνει τα ηνία του αγώνα και έκανε κλασικές ευκαιρίες, αλλά χωρίς να μπεί κάποιο τέρμα. Στο 40ο λεπτό είχε και δοκάρι μετά απο κεφαλιά του Πινακά. 
Στο 2ο ημίχρονο εξακολούθησε να διατηρεί το ρυθμό και να έχει την υπεροχή και τελικές αλλά χωρίς να μετουσιώσει σε τέρμα. Στο 87ο λεπτό του αγώνα ο Βέργος ανατρέπεται απο τον Ζίζιτς μετά απο άτσαλο μαρκάρισμα εντός περιοχής, αναλαμβάνει να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και ανεβάζει το σκορ σε 2-0. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Γιουνές βάζει την μπάλα στα δίχτυα και το σκορ διαμορφώνεται στο τελικό 2-1. 
Σε ενα ματς με δυνατές μονομαχίες και με 10 συνολικά κίτρινες κάρτες, η διαιτησία του Ζαχαριάδη ήταν συνολικά κακή και χρειάστηκε σε αρκετές φάσεις του αγώνα την συνεννόησή του με τον VAR για να πάρει απόφαση.
Μετα τη νίκη του Παναιτωλικού επι της ΑΕΛ, οι 2 ομάδες αντάλαξαν θέσεις στην βαθμολογία και η ΑΕΛ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα. 


Δηλώσεις

Τάτσης:
«Η μπάλα στις δικές μας ευκαιρίες δεν μπήκε στα δίχτυα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο Παναιτωλικό ήταν καλύτερος και εμείς μπήκαμε μουδιασμένα. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι και σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό και πιθανότατα ήταν αργά. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού». Σε αυτό το σημείο το flash interview του Τάτση διεκόπηκε ξαφνικά απο τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ όπου ήταν φανερά εκνευρισμένος με την διαιτησία έπειτα απο δηλώσεις του.

Γλυνός:
"Η δουλειά μας φαίνεται, δουλεύουμε πολύ, θα βγει στον αγωνιστικό χώρο, είναι θέμα χρόνου, έχουμε πρόβλημα στην ευκολία του γκολ, αν κι έχουμε παίκτες που είναι καλοί σε αυτό δεν μας βγαίνει το γκολ. Πρέπει να το δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Δε μπορώ να το εξηγήσω αυτό, αλλά θα το διορθώσουμε"


Ηλιάδης:
"Μπήκαμε νωθρά στα πρώτα δέκα λεπτά, αλλά μετά αλλάξαμε την εικόνα μας, ήμασταν καλύτεροι και κάναμε πολλές ευκαιρίες, φαίνεται η δουλειά μας. Ισορροπήσαμε το ματς και θα έπρεπε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο, όμως είχαμε κόντρα τη διαιτησία, σε όλα τα σφυρίγματα, ήταν κόντρα μας".






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων