2020-21 : 13η : Ολυμπιακός - ΑΕΛ 5-1

13η αγωνιστική : Ολυμπιακός - ΑΕΛ 5-1

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020

Scorers: 25' Σουντανί, 40', 88' Ελ Αραμπί 65' Μασούρας, 79' Μπρούμα - 33' Πινακάς

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Ραφίνια (58' Ανδρούτσος), Σεμέδο (76' Παπαδόπουλος), Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (80' Κάιπερς), Σουντανί (58' Μασούρας), Φορτούνης (76' Σίλβα), Μπρούμα, Ελ Αραμπί.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Γκοτζαμανίδης, Μπέρτος (76' Γρηγορόπουλος), Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός, Πλατέλλας (81' Κοτσιανούλης), Πινακάς, Γιουνές (67' Νούνιτς).

Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Επόπτες: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)
4ος: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Mακεδονίας)

Γήπεδο: Καραϊσκάκη
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Η ΑΕΛ παρά τις 5 απουσίες στο ρόστερ της (2 τραυματίες και 3 ποινές απο κάρτες) στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό στο πρώτο ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε παίκτες βρέθηκαν για πρώτη φορά στους στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ. Οι βυσσινί ανέβεναν ψηλά, πίεζαν και κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα όποτε της δινόταν ευκαιρία, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού παρότι δεν έδειχναν να πιάνουν υψηλή απόδοση, ανέκοπταν κάθε προσπάθεια των βυσσινί. Στο 25ο λεπτό ο Σουντανί άνοιξε το σκορ. Το γκολ για την ομάδα μας το πέτυχε ο Δημήτρης Πινακάς στο 33ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ και έφερε τον αγώνα στα ίσια σε 1-1. Το 2-1 έκανε ο Ελ Αραμπί ανενόχλητος σε κενή εστία εφόσον ο Μπάγιτς ήταν εξουδετερωμένος. 
Στο 2ο ημίχρονο οι βυσσινί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας χάσει το τέμπο του πρώτου ημιχρόνου και οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν πιο ορεξάτοι κάνοντας ευκαιρίες. Το τέρμα για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 65ο λεπτό απο τον Μασούρα. To 4-1 έγινε στο 79ο λεπτό όταν σε μια αντεπίθεση ο Γκοτζαμανίδης γλίστρησε, χάνοντας την μπάλα και ο Μπρουμά άφησε όλους τους παίκτες πίσω του και νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπάγιτς. Οι ορέξεις των παικτών του ολυμπιακού δεν σταμάτησαν και στο 86ο λεπτό ο Μασούρας είχε δοκάρι, ενώ δυο λεπτά μετά ο Ελ Αραμπί σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.


Δηλώσεις

Τάτσης:
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ευρώπη με πολλές απουσίες και νεαρά παιδιά. Έπρεπε να σκεφτούμε και τον επόμενο αγώνα. Παλέψαμε. Έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές. Αυτό ήταν το διαθέσιμο ρόστερ. Κρατάω την εμφάνιση και το κέρδος κάποιων νεαρών παιδιών. Στην πορεία πρέπει να γίνει κάποια επαναξιολόγηση. Κάποια παιδιά να τα εμπιστευθούμε παραπάνω. Είμαι αισιόδοξος. Εάν δεν είμαι αισιόδοξος εγώ δεν γίνεται. Σε αυτήν την προσπάθεια προσπαθώ να τα ισορροπήσω όλα».

Πινακάς:
«Ήταν ένα δύσκολο ματς σήμερα. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα μας πιέσει. Δεχθήκαμε το γκολ στην αρχή. Καταφέραμε μετά από ένα στημένο να πετύχουμε το γκολ και κάπως ήταν καλύτερα τα πράγματα μέχρι εκείνη την στιγμή. Μετά ο Ολυμπιακός συνέχισε να μας πιέζει. Δημιούργησε ευκαιρίες, κατάφερε και σκόραρε και τέλειωσε το ματς έτσι όπως τελείωσε. Προσπαθήσαμε σε κάποιες φάσεις να κρατήσουμε μπάλα, δε μας βγήκε σήμερα. Συνεχίζουμε. Κρατάω την προσπάθεια των συμπαικτών μου. Δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό. Πρέπει να τα καταφέρουμε. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε να δούμε τι φταίει και να βγάλουμε την ομάδα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση»

Γκοτζαμανίδης:
«Είμαι χαρούμενος που σε μια καυτή έδρα όπως είναι το Καραϊσκάκης έκανα το ντεμπούτο μου. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε το 100% και είχαμε μια πολύ καλή απόδοση. Στο δεύτερο αυξήθηκε η πίεση από τον Ολυμπιακό. Το σκορ είναι πλασματικό γιατί κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι ίδια. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε μια οικογένεια».


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων