2020-21 : 12η : ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-1

12η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-1

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020



Scorer: 58' (αυτ.) Σπάρβ

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς (80’ Ζαχαράκης), Ντουρμισάι (57’ Γιουνές), Πλατέλλας, Ζίζιτς, Πινακάς (57’ Τρούγιτς), Μπέρτος (63’ Γλυνός).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Λυμπεράκης (86’ Κοροβέσης), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βούρος, Ουές, Μεγιάδο, Στάικος, Μπαλογιάννης (78’ Γιάννου), Στάρτζεον (90+3’ Γρίβας), Σαρδινέρο.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιάυτης (Άρτας)
Επόπτες: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νιας)
4ος: Αγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)
VAR:  Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) 
AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)


Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Η ΑΕΛ πάτησε στο χορτάρι του Αλκαζάρ ορεξάτη και πίεσε τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο για τα πρώτα 15 λεπτά. Τα επόμενα 10 λεπτά του αγώνα ο ΟΦΗ έφτανε πιο εύκολα την εστία του Νάγκι και μετα απο τα αυτό, ακολούθησε ενα βαρετό ματς μέχρι που κατευθύνθηκαν και οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο 2ο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι που στο 58ο λεπτό, απο μια εκτέλεση φάουλ και την επέμβαση του Σπάρβ, η μπάλα κατέληξε απο το πόδι του στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1 με αυτογκόλ. Στη συνέχεια η ΑΕΛ προσπάθησε να αναπτυχθεί για να φερει τον ΟΦΗ σε δύσκολη θέση αλλά οι παίκτες του ΟΦΗ έλεγχαν απόλυτα τον αγώνα. Μετα το 75ο λεπτό αφού οι βυσσινί αντιλήφθηκαν οτι είναι πολύ δύσκολο για να φτάσουν σε ένα τέρμα, το μόνο που κατάφεραν, ειναι να τιμωρηθούν με 5 κίτρινες κάρτες μετά απο άτσαλα φάουλ, πράγμα που ενδεχομένως να τους στοιχίσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.





Δηλώσεις

Τάτσης:
«Δεν παίξαμε τόσο καλά, όσο με τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική, εκεί κάναμε πολλές ευκαιρίες, εδώ σήμερα είχαμε τις  προϋποθέσεις, κάναμε  τελικές και από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, έχουμε μια δυσκολία εκεί, το παιχνίδι μετά φτάνει οριακά. Κρατάμε ατομικές αποδόσεις είτε θετικές είτε αρνητικές. Είναι μεταβατικό στάδιο για την ομάδα, υπάρχει μια ανισορροπία, μπαίνουν- βγαίνουν παιδιά στο ρόστερ, υπάρχουν τραυματισμοί».

Μιχαήλ
:
«Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε για πάρουμε ψυχολογία και βαθμούς. Δεχθήκαμε ένα γκολ κάτι που μπορεί να γίνει. Έχουμε και κακή τύχη, δεν φταίει μόνο αυτό όμως. Η ομάδα χρειάζεται βαθμούς και με πολύ σκληρή δουλειά και κάτω το κεφάλι θα προσπαθήσουμε από το επόμενο παιχνίδι να τους πάρουμε».
Για το εάν υπάρχει προβληματισμός:
«Είμαστε προβληματισμένοι, βάζουμε συνέχεια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ίσως δεν τα κάνουμε όπως πρέπει όλα. Έχουμε κακοδαιμονία. Δεχόμαστε εύκολα γκολ και δυσκολευόμαστε να σκοράρουμε. Στο Αγρίνιο δεν τα καταφέραμε. Κάποια πράγματα δεν τα κάνουμε όπως πρέπει».
















Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων