2020-21 : 6η : ΑΕΛ - Άρης 0-3

6η αγωνιστική : ΑΕΛ - Άρης 0-3

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

Scorers: 18', 73' Μάνος, 90+6' Σίλβα

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Ναγκί, Ηλιάδης (53’ Γκαζάλ), Σπαρβ (80’ Γλύνος), Στελιάνο, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (53’ Πινακάς), Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Κρούγιτς, Κωστή (53’ Τόρζε).

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Γκάνεα, Ροζ, Δεληζήσης, Σάκιτς, Σάσα (69’ Κάτσε), Ματίγια, Γκάμα (77’ Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (90’ Μπαγκαλιάνης), Μπερτόγλιο (69’ Σίλβα), Μάνος (77’ Λόπεθ) 

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας)
Επόπτες: Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας), Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου)
4ος: Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας)
VAR: Κοτσάνης (Δράμας)
ΑVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών).

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Οι βυσιννί παρά τις σημαντικές απουσίες που είχανε, μπήκανε στον αγώνα ορεξάτοι και επέβαλλαν τον ρυθμό τους δείχνοντας απειλητικοί χωρίς βεβαια να δημιουργήσουν κάποια τελική προσπάθεια. Στο 18o λεπτό σε μια στιγμή αδράνειας στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΛ, ο Μάνος με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στην συνέχεια ο αγώνας είχε μοιρασμένες ευκαιρίες για τις 2 ομάδες, μέχρι που κατευθύνθηκαν στα αποδητήρια με το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην αναμέτρηση ΑΕΛ - Άρης αποβλήθηκε ο Αλέξης Κούγιας. Όλα ξεκίνησαν όμως από το τέλος του πρώτου μέρους. Την ώρα που οι παίκτες πήγαιναν στα αποδυτήρια ο Αλέξης Κούγιας διαμαρτυρήθηκε στον Δημήτρη Καραντώνη ο οποίος του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλει τον Αλέξη Κούγια. Οι 2 ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες στα αντίπαλα τέρματα και στο 69ο λεπτό ο Άρης σημειώνει τερμα όπου θα ακυρωθεί ύστερα απο υπόδειξη VAR για offside. Στο 73ο λεπτό πάλι απο μια αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ, έπειτα απο κόντρες της μπάλας, ο Μάνος με σουτ πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του τέρμα απο το ύψος της μικρής περιοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες του Άρη παρέμειναν πισω απο το κέντρο παρατηρητές, ενώ η ΑΕΛ πίεζε για να φτάσει σε κάποιο τέρμα, όμως το κερασάκι της τούρτας το έβαλε ο Σίλβα στην τελευταία φάση του παιχνιδιού στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων σημειώνωντας το τελικό 0-3. Ο Άρης με αυτή την νίκη του, έσπασε μια αρνητική παράδοση που είχε να κερδίσει απο τις 2 Δεκεμβρίου 1990 την ΑΕΛ σε παιχνίδι εκτός έδρας.


Δηλώσεις

Τάτσης:
«Είχαμε τη διάθεση και τις τελικές για να πετύχουμε ένα γκολ και να αλλάξει η ψυχολογία, όμως δεχτήκαμε ένα ‘’κρύο’’ γκολ και αυτό άλλαξε τα πράγματα. Σήμερα είμαι έκτη-έβδομη μέρα στην ομάδα, είμαι σε φάση αξιολόγησης, έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα που έχουν να κάνουν με την ομοιογένεια και την ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση. Τεχνικά ζητήματα που είναι αλυσίδα με την ψυχολογία».

Ντουρμισάι:
«Είχαμε ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε, αν είχαμε σκοράρει θα υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση από τις δύο ομάδες, ο Άρης αν δεχόταν γκολ θα ήταν διαφορετικός, όμως είναι από τις καλύτερες ομάδες και δεν είναι άδικα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα το σκορ δεν είναι θετικό, όταν δέχεσαι τρία γκολ. Όμως δώσαμε το 100%, δεν μας βγήκε όμως το παιχνίδι, ειδικά στις ευκαιρίες που χάσαμε. Πιστεύω όμως ότι όσοι έπαιξαν προσπάθησαν, βασικοί και αναπληρωματικοί, μηδενός εξαιρουμένου».

Ηλιάδης:
«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Μπήκαμε καλά από το πρώτο λεπτό, είχαμε ευκαιρίες, μείναμε πίσω από μία φάση σέντρας. Συνεχίσαμε να πιέζουμε και στο β’, μπήκαμε αρκετά καλά, αλλά δεχτήκαμε γκολ από μία φάση όπου νομίζω ότι προηγείται χέρι πριν από το κόρνερ. Μετά ήρθε και το τρίτο και τελείωσαν όλα. Είναι και λίγο ατυχία, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μας ήθελε, συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά, θα βγουν στο γήπεδο αργά ή γρήγορα».



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων