2020-21 : Play Out 6η : Βόλος ΝΠΣ - ΑΕΛ 3-1

Play Out 6η : Βόλος ΝΠΣ - ΑΕΛ 3-1

Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Scorers: 8' Δουβίκας, 38' Μπαρτόλο, 74' Μπουένο - 69' (πεν.) Ντουρμισάι

Αποβολή: 59' Τσόσιτς (2η κίτρινη)

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Τσοκάνης (81' Κρητικός), Μπαριέντος (46' Ριένστρα), Νίνης (65' Μπουένο), Μαρτίνες (46' Περέα), Μπαρτόλο (76' Κιάκος), Δουβίκας.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ηλιάδης, Γιακιμόβσκι, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Στίφλερ (46' Μουκάντζο), Κολομπίνο, Νικολιάς, Ακούνια, Πινακάς, Ντουρμισάι (83' Γρηγορόπουλος).

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Επόπτες: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας)
AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών).

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19.

Μετά απο αυτή την ήττα και έπειτα απο μια συνολικά κακή εμφάνιση η ΑΕΛ, μαθηματικά πλέον δεν μπορεί να κρατηθεί στην super league 1 και για 4η φορά στην ιστορία της, γνωρίζει τον υποβιβασμό απο την Α' εθνική.

Δηλώσεις

Τζιανλούκα Φέστα:
«Δεν νιώθω καθόλου καλά. Ζητάω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ΑΕΛ. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση. Το πρόβλημα ήταν πως χάσαμε πολύ ενέργεια στα προηγούμενα παιχνίδια, ξεπεράσαμε τα όριά μας. Παλέψαμε σκληρά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, από ένα σημείο και μετά ήταν θέμα ποιότητας. Όταν υποβιβάζεσαι το πρόβλημα δεν είναι ένα. Είναι πολλά. Είναι δύσκολο τώρα να πούμε τι πήγε λάθος, δεν είναι σωστό να πούμε τώρα τι έφταιξε. Θέλαμε πολύ να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πίστευα σε αυτό κάναμε μεγάλες νίκες, όμως δεν κερδίσαμε παιχνίδια κλειδιά ίσως από πνευματική προσπάθεια ή από κάτι άλλο».

Αλέξανδρος Νικολιάς:
«Τα λέμε και τα ξαναλέμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν κάναμε το καθήκον μας. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε τρία λάθη και δεχτήκαμε τρία γκολ. Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δώσαμε τα πάντα αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι μεγάλες ομάδες δε χάνονται. Το τελευταίο διάστημα είχαμε έρθει πολύ κοντά στην ομάδα. Όλοι κάναμε τεράστια προσπάθεια, δώσαμε τα πάντα, κανένας δεν έχει παράπονο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όλα τα παιδιά βοήθησαν, χάσαμε την προηγούμενη αγωνιστική κι αυτό νομίζω ήταν το πιο κρίσιμο ματς. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που κάναμε ήταν άθλος αλλά δεν είχε αίσιο τέλος».

Ορέστης Γρηγορόπουλος:
Για τον υποβιβασμό της ΑΕΛ: «Δεν είχαμε μια καλή χρονιά, συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα βρεθεί και πάλι εκεί που ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Υπήρχε πίεση, δεχτήκαμε δύο γκολ γρήγορα και εύκολα, προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι, αλλά μετά την αποβολή ήταν δύσκολο».
Για το τι έφταιξε: «Ίσως η συγκέντρωση μας σε κάποιες φάσεις, ίσως η πίεση, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έφταιξε αλλά υπήρχαν παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε και δεν το κάναμε και νωρίτερα όχι μόνο στα πλέι άουτ. Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι η ΑΕΛ να ξανανέβει εκεί που ανήκει».









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων