1977-78 : 38η : Μακεδονικός - ΑΕΛ 1-4

38η αγωνιστική : Μακεδονικός - ΑΕΛ 1-4 

18 Ιουνίου 1978 

Scorers:73' (πέν.) Τσιρώνης - 17', 60' Κουκουλίτσιος, 31' Βαλαώρας, 87' Λιάπης 

Μακεδονικός: Λέτσκας, Παπαδόπουλος Δ., Σαραφιανός, Γεωργιάδης, Βιρτζαμάνης, Παπαδόπουλος Γ., Καραχισσαρίδης, Παπαδόπουλος Α., Φραγκουλίδης, Τσιρώνης, Ασλανίδης. 

ΑΕΛ (Γιάννης Ζαφειρόπουλος): Μπουντόλος, Παραφέστας, Σελιώνης, Δράμαλης, Αργυρούλης, Κουμαριάς (63' Μαντζουράκης), Κουκουλίτσιος, Ανδρεούδης, Λιάπης, Μουσιάρης, Βαλαώρας (61' Ράμμος). 

Διαιτητής: Καρακίτσος 
Επόπτες: Μπέλλης, Τσαλίκης

Γήπεδο: Νεας Ευκαρπίας
Εισιτήρια: 3.791 

H ΑΕΛ έδινε το τελευταίο της παιχνίδι στη Β’ Εθνική εκείνης της περιόδου, έχοντας μικρή διαφορά από τον βασικό της διώκτη, τον Ολυμπιακό Βόλου.
Στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας είχαν ταξιδέψει χιλιάδες Λαρισαίοι φίλαθλοι με σκοπό να ενισχύσουν τη «βυσσινί» ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης και φυσικά της επανόδου στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Μακεδονικός στη μέση του βαθμολογικού πίνακα είναι αδιάφορος, αλλά ποτέ πριν τελειώσει ένα παιχνίδι δεν μπορείς να μιλήσεις.
Η ΑΕΛ ξεκινά δυνατά την αναμέτρηση και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα από τον αντίπαλό της και φυσικά η επιστροφή από τη Νέα Ευκαρπία έγινε σε πανηγυρικό κλίμα…Αναμνηστική φωτογραφία πρίν απο τον αγώνα, εναντίον του Μακεδονικού.

ΟΡΘΙΟΙ (από αριστερά) : Μπουντόλος, Παραφέστας, Δράμαλης, Ανδρεούδης, Σελιώνης, Αργυρούλης.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Μουσιάρης, Βαλαώρας, Κουκουλίτσιος, Κουμαριάς, Λιάπης.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων