2022-23 : 15η : Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΛ 1-0

15η αγωνιστική : Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΛ 1-0 

19 Μαρτίου 2023 

Σκόρερ: 34' Μανιώτης

Διαγόρας Ρόδου (Κώστας Βελιτζέλος): Μπίντσης, Πετράκης, Μανιώτης, Γιανναράκης, Τάτσης, Καραμάνης, Τσιαντούλας (86’ Boυργουτζής), Λούκιτς (57’ Παπαϊωάννου), Σταμένκοβιτς (86’ Αρίας), Αντεσίνα (77’ Παραστατίδης), Μανιάς (77’ Γκρόζντανιτς)

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης (80’ Αντράντα), Ηλιάδης, Θωμαΐδης (58’ Μαυριάς), Πλέγας (80’ Κόλα), Κ. Παπαγεωργίου (58’ Νίνο), Πεντρόσο (67’ Νούνιες), Νικολιάς, Όγκμποε.

Διαιτητής: Γεώργιος Τακίδης (Κιλκίς)
Επόπτες: Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας), Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Ιωάννης Τσατσούλης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Νικόλαος Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

Τις άσχημες εμφανίσεις συνέχισε η ΑΕΛ που γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από το Διαγόρα Ρόδου με 1-0, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιαντούλα για το Διαγόρα Ρόδου και κεφαλιά του Μανιώτη στο 34ο λεπτό. Οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν ασύνδετοι με πάρα πολλά προβλήματα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο στη μεσαία γραμμή, στην άμυνα και στην επίθεση κι έτσι δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας!

Δηλώσεις

Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που από την αρχή του πρωταθλήματος δείχνει ότι διεκδικεί όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και πάθος είτε εντός, είτε εκτός έδρας.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να κοιτάξουμε τη δικιά μας ομάδα που έχει το πρόβλημα και οφείλουμε να το εντοπίσουμε γρήγορα. Δεν γίνεται οι ίδιοι παίκτες να έχουν ξεχάσει το ποδόσφαιρο που έπαιζαν πριν δύο μήνες. Μπορούσαν να δώσουν λύσεις και να έχουν ένα πιο δυναμικό πρόσωπο στο παιχνίδι.
Πρέπει να βρούμε λύσεις γρήγορα  και αυτή η ομάδα να αποκτήσει μία ζωντάνια και φαντασία στο παιχνίδι που έλειπε σήμερα. Μας έλειπαν οι κινήσεις που θα μπορούσαν να μας δώσουν ευκαιρίες και γκολ.
Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας, ενώ και η συνέχεια μπροστά μας είναι δύσκολη. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε τουλάχιστον στο κομμάτι της ανταγωνιστικότητας και να κερδίζουμε και εντός και εκτός όλα τα ματς.
Δεν είναι ώρα να πούμε ποιος φταίει. Όλοι φταίμε και πρώτος εγώ που ήμουν από την αρχή της περιόδου στην ομάδα. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας έτσι ώστε να μπορούμε τα λάθη που κάνουμε, να τα διορθώσουμε. Μόνο τότε θα πάει μπροστά η ομάδα».




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη